Бургас-6

• 24 074
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Мамчета, да знаете, че днес получих листовките от софийските мами. Казвайте кога ви е удобно, за да се уговорим и да ги разпределим, както и тези, които Таничка е подготвила.  Simple Smile

# 181
оффф,мили4ки,моята бебка е с ангина ве4е 3-ти ден....ако не се оправи....може и да немога да дойда,но ще гледам да я оставя на някой  newsm78

AngelEyes,аз съм от М.рудник и сега,когато беба е болна,немога да сляза до центъра...ако има и др мама от тук,нека ми пише на ли4ни ,4е да се разберем да ми даде и на мен  да разлепям навсякъде  Hug

# 182
За съжаление  аз няма да мога да дойда ще бъдем извън града  Sad
Да ви се похваля вече съм мама - кръстница на едно страхотно момиченце от Перник  bowuu

# 183
оффф,мили4ки,моята бебка е с ангина ве4е 3-ти ден....ако не се оправи....може и да немога да дойда,но ще гледам да я оставя на някой  newsm78

AngelEyes,аз съм от М.рудник и сега,когато беба е болна,немога да сляза до центъра...ако има и др мама от тук,нека ми пише на ли4ни ,4е да се разберем да ми даде и на мен  да разлепям навсякъде  Hug
Не се притеснявай, миличка .. сега най-важното е бебка да оздравее!   bouquet Praynig Пък ако не се намери някоя друга меденруднишка мама, може да ти ги донеса!  Heart Eyes

# 184
  • Пловдив
Здравейте на всички! Извинявам се за намесата в темичката ви, но имам една молба към бургазлии! Интересувам се за детски кухни из центъра, които да не работят с купони за цял месец, а такива които са за седмица или от ден за ден! Тук в Пловдив има кухни, които продават  купони без дати и когато искаш да вземеш храна заверяваш купона за следващия ден в който ще взимаш храната! Има и доставка, от ден за ден, по домовете на детска кухня, което е много удобно, макар и скъпичко! Моля, ако някой е осведомен за това което търся да ми пише на лични или тук в темата, защото към края на септември може да се наложи да бъдем с малкия в Бургас за извесно време.

# 185
Незабравка,доколкото знам,тук вси4ки купони не са с дати....
понеделник заверяваш за сряда,вторник за 4етв. и сряда за петък..... ако някой ден не искаш кухня,просто няма да завериш....

# 186
  • Бургас
За съжаление  аз няма да мога да дойда ще бъдем извън града  Sad
Да ви се похваля вече съм мама - кръстница на едно страхотно момиченце от Перник  bowuu

Честито!  bouquet
Как мина кръщенето?
Покажи малката щастливка Wink

# 187
Руми е голяма сладурана - бърборана  Grinning много го обичам това дете  Heart Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105073.200
снимки не мога да кача тук  Sad 
Благодаря  Hug

# 188
  • Варна
ако някой съм пропуснала или желае да се впише в списъка да вика  Hug

И мен ме пишете в списъка!

# 189
Значи сме
Аз, Ани, Донка, нашта баба една майка с близначки /още не е 100 %/
На братовчед ми жената  +2 приятелки
на един колега на мъжа жената
и още две приятелки на братовчед ми /другия/
Общо: 8

абе тан4е,аз няколко пъти смятах и пресмятах....и излизате 11  newsm78

Sesana +7
Tsachi
galia82
Tani4ka*+1
tedka* +3
Галя2 +2
AngelEyes
teodorastamova
до тук сме 21 Wink

Stun.... ти ще дойдеш ли?

със chockolina ставаме 22  Hug

# 190
Добро утро майчета  bouquet
Като гледам списъка  21 е повече от 10, но пак е доста малко за голям град като Бургас. Да се надяваме, че брошурите ще свършат работа и повече майки ще додат на протеста baby_neutral

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 21:50 от galiq_82

# 191
  • Бургас
Значи сме
Аз, Ани, Донка, нашта баба една майка с близначки /още не е 100 %/
На братовчед ми жената  +2 приятелки
на един колега на мъжа жената
и още две приятелки на братовчед ми /другия/
Общо: 8

абе тан4е,аз няколко пъти смятах и пресмятах....и излизате 11  newsm78

Sesana +7
Tsachi
galia82
Tani4ka*+1
tedka* +3
Галя2 +2
AngelEyes
teodorastamova
до тук сме 21 Wink

Stun.... ти ще дойдеш ли?

със chockolina ставаме 22  Hug
А мен имали ме в списъка че не знам.

# 192
еееее,голям срам.... то4но теб бе ,Мирка да забравя  Embarassed съжалявам.веднага те добавям  Peace

Sesana +7
Tsachi
galia82
Tani4ka*+1
tedka* +3
Галя2 +2
AngelEyes
teodorastamova
Mira(vatan1919)
chockolina
до тук сме 23 Wink

ако някой съм пропуснала и желае да се впише в списъка да вика  Hug

# 193
Аз малко извън темата. Момичета, вече цял месец лежа, много зле я понасям тази бременност. Тук се коментират хомеопати, дайте координати на някой пробван и добър, че вече едвам издържам.......
Moonlady, много жалко, че се чувстваш така. Дано ти отмине скоро, че то 9 месеца не са малко. Нашето семейство ходим при д-р Ферфериева, и друг път съм писала за това във форума и сме много доволни. С първата си бременност си повръщах до финала, но тогава още не бях чувала за хомеопатия, и за втората се навих само защото бях спокойна, че ако е пак така има кой да ми помогне. GSM-а и е 0889530195 и приема в х-л "Космос", партера. До края на Юни ще е в чужбина, така, че ако не можеш да я откриеш, това е причината - пробвай по-късно. Пожелавам ти здраве и успех. Ще видиш, че бременността може да е много хубаво изживяване.
Мами, които очаквате бебчета и стягате багажа за родилното - откъде ги купувате тези еднократни чаршафи?

# 194

Мами, които очаквате бебчета и стягате багажа за родилното - откъде ги купувате тези еднократни чаршафи?
На мен ми ги даде една приятелка, на която са и останали, но зная, че ги има в магазините ''Тема'', струват към 0.50лв.. А днес на ''Штъркел''-а видях еднократни гащи за родилки - ако някой е ползвал и има отношение по въпроса, нека сподели дали са удобни и практични?

Общи условия

Активация на акаунт