HiPP: Спечелете нежна грижа за бебешката кожа

• 14 003
  • 267
  •   1
Отговори
# 60
В очакване сме на първото си бебче и все още разучаваме бебешката козметика. С удоволствие бих използвала продуктите на HiPP , защото съм чувала много добри отзиви от други мами Simple Smile

# 61
Бих искала да пробвам душ-гела за коса и тяло.

# 62
  • Stara Zagora, Bulgaria
Използвали сме шампоана .  Интересно ми е HiPP Пате  кремообразната пяна за меко почистване на лицето и ръцете.

# 63
Бих искала да пробваме продукта - Пате - измивна пяна за ръце и лице.

# 64
  • Бургас
Харесвам душ-гела за коса и тяло.Все още купуваме и бебешки продукти.Simple Smile

# 65
  • Пловдив
Вече трета година взимам за дъщеря ми душ-гел за коса и тяло. Един от малкото продукти, от които кожата и остава мека и не се появяват червеникави петна.

# 66
Тъй като преносвах моето момченце ,след като се роди единственото нещо ,което наистина успя да подхрани кожата му ,която се люпеше беше вашето олио. Бих искала да пробваме Хидратиращия крем Simple Smile

# 67
  • София
Използвали сме Пате - измивна пяна за ръце и лице, подхранващ крем и подханващо олио. Измивната пяна ни е любима.

# 68
Бих искала да пробваме душ- гела за коса и тяло.

# 69
На мен ми е най-любимо патето, но детето още не се впечатлява. Та за нея съм най-доволна от олиото и бих се радвала да използвам него.

# 70
Въпреки, че синът ми вече не е бебе, все още предпочита бебешки шампоани. Това искаме да пробваме - HiPP душ-гел да коса и тяло.

# 71
Подхранващото олио искам да пробвам.

# 72
  • някъде
Бих искала да пробвам душ-гела за коса и тяло.

# 73
  • На брега на морето
Както с баткото, така сега и с малкият използвам Hipp - душ-гел за коса и тяло за игрите в банята.

# 74
Любимо ни е пате - измивна пяна за ръце и лице

Общи условия

Активация на акаунт