HiPP: Спечелете нежна грижа за бебешката кожа

• 14 004
  • 267
  •   1
Отговори
# 75
Бих искала да изпробвам подхранващото олио.

# 76
Много ще се радвам да изпробваме Душ-гела за коса и тяло, тъй като е предложен за ползване от цялото семейство. При нас и детето и таткото са с изключително деликатни и чувствителни към премиване кожи.

# 77
 Бих искала да пробвам душ-гела за коса и тяло.

# 78
  • Перник
Не съм ползвала от продуктите, но с радост бих пробвала душ-гел за коса и тяло.

# 79
Всичките продукти ми допадат, но малкия още е с памперс, затова избирам подхранващото олио.

# 80
Ползвали сме подхранващия крем,бих желала моя малчо да пробва душ-гела за коса и тяло.

# 81
Не съм използвала тази марка, но бих искала да използвам подхранващия крем

# 82
HiPP душ-гел да коса и тяло използвам в момента за моето бебче -на 5 месеца, бих искала да пробвам и Успокояващ шампоан за тяло "Лека нощ"

# 83
  • плевен
Много ще се радвам да изпробваме Душ-гела за коса и тяло

# 84
  • Пловдив
Купували сме си олиото за тяло. Омекотява страхотно, дори понякога и аз се мажа. Много бих искала да пробваме подхранващия крем и душ гела за коса и тяло. Предполагам са със същото добро качество като олиото и като всички продукти на Hipp ❤️

# 85
Много ще се радвам да пробваме Душ-гел за коса и тяло.

# 86
  • Пловдив
Бих пробвала душ гела за коса и тяло

# 87
Ползвала съм и имам всичко , освен измивната пяна за ръце и лице, много бих искала да я пробвам ..
От олиото и кремчето съм много доволна.

# 88
Децата харесаха Пате - измивна пяна за ръце и лице затова с радост биха я  изпробвали.

# 89
Предстои ни появата на нов член в семейството. Смятам че продуктите  Hipp са специализирана и висококачествена грижа за бебета.  С удоволствие ще ползваме първо подхранващото бебешко олио, а след това и всички останали артикули от серията.

Общи условия

Активация на акаунт