HiPP: Спечелете нежна грижа за бебешката кожа

• 14 005
  • 267
  •   1
Отговори
# 90
Пате - измивна пяна за ръце и лице бих пробвала. Иначе сме използвали и сме доволни от душ-гела за коса и тяло.

# 91
  • София
От раждането на малката госпожица ползваме душ за коса и тяло. Първите месеци ползвахме и олиото за тяло, после мляко за тяло. А тъй като не е кърмена, порасна с млеката на Hipp.

# 92
Бих желала да тествам от вашите продукти Подхранващия крем.Моята бебка е с чувствителна кожа,това е особено изразено в областта на бузките и гушката.

# 93
Пате - измивна пяна за ръце и лице ще предизвика радост вкъщи и бихме го пробвали.

# 94
Бих искала да опитам Подхранващото олио, защото попива бързо, подходящо е за масаж и най-вече - съдържа натурални съставки.

# 95
Бих искала да пробвам Успокояващ шампоан за тяло "Лека нощ" .

# 96
  • София
Не сме пробвали нито един от изброените продукти,но ще се радвам на подхранващ крем

# 97
  • София
Избирам измивна пяна за ръце и лице
HiPP Пате , уникална и иновативна опаковка. Определено привлеча детското внимание и би превърнала рутината в забава и игра.

# 98
Бих искала да пробвам подхранващия крем. От изброените не съм ползвала нищо, за съжаление.

# 99
Много бих искала да пробваме душ-гела за коса и тяло.

# 100
  • Стара Загора
Откакто златото ми се появи на бял свят използвам различни продукти за да разбера кой е подходящ за неговата кожа. Като крем против подсичане - пробвала съм 4 такива, от продукта на HiPP съм най-доволна. Събуждаме се и заспиваме без никакви раздразнения, кожата е мека и успокоена. Хидратацията не мога да сравня с никой друг крем. Бихме искали да опитаме успокояващ шампоан за тяло "Лека нощ" .
Animal Hatched Chick

# 101
Използваме подхранващото олио и душ - гела за коса и тяло и на малкия много му харесват. Бихме се радвали да добавим и патето

# 102
  • Across the Multiverse
Много бих искала да пробвам олиото за тяло, тъй като започнахме с масажите на бебчето, а и времето захладня и млякото за тяло вече не е толкова подходящо.

# 103
  • София
Много бих искала да пробвам душ-гела за коса и тяло.

# 104
От много време ползвам олиото на Хип  за детето и за мен, това е любим наш продукт.

Общи условия

Активация на акаунт