HiPP: Спечелете нежна грижа за бебешката кожа

• 14 007
  • 267
  •   1
Отговори
# 105
  • В сбъднатите си мечти :)
Любимият продукт на дъщеря ми е измивната пяна за ръце и лице с патето. Купувала съм няколко пъти - съдържанието ми харесва и е без PEG .
Докато за малката най-важното е, че има пате и се натиска лесно помпичката, защото доста детски продукти са трудни за самостоятелно използване от деца Wink

# 106
  • Бургас
Децата ми биха за зарадвали на Пате - измивна пяна за ръце и лице.

# 107
  • Монтана
Бих пробвала подхранващото  бебешко олио.

# 108
Продукт ,който съм ползвала и е най-любим на моето дете е  Успокояващ шампоан за тяло "Лека нощ".Препоръчвам го на всички!

# 109
  • София
Искам да пробвам подхранващото олио дори бих го пробвала и на себе си, тъй като съм с доста суха кожа, особено през зимния период Simple Smile

# 110
Всички продукти на HIPP са ни любими, но най-много ползваме душ-гел за коса и тяло.

# 111
Много харесвам Подхранващото олио, което съдържа само чисти натурални масла. Идеално е за масаж на бебето и попива бързо.

# 112
  • Стара Загора
И с двете ми деца стартът беше с козметиката на Hipp. Ползвали сме шампоанът за коса и тяло, както и тоалетното мляко. Бихме опитали Пате - измивна пяна за ръце и лице и подхранващия крем.

# 113
Бих искала да пробвам успокояващия шампоан "Лека нощ"

# 114
Аз от  раждането и ползвам душ гел за коса и тяло, ползвах и подхранващото олио. Изключителни ароматни продукти.
 От родилното се запалих по тях. Бях купила друга марка продукти, но след като в отделението къпеха бебетата с продукти на HIPP, аромата беше перфектен и кожата на бебока мека. Разбрах, че това е моята марка козметика !!! Бих пробвала  и от другите продукти.

# 115
  • софия
Използвали сме душ-гела.Бих искала да пробвам успокояващия шампоан за тяло "Лека нощ".

# 116
Бих искала да пробвам HiPP душ-гел да коса и тяло.

# 117
Искам да пробвам Успокояващ шампоан за тяло "Лека нощ".

# 118
  • Sofia
Използвам и съм ползвала всичко продукти Хип за децата си☺Бих била много щастлива, ако спечеля Хип измивен гел за коса и тяло.

# 119
Аз съм много доволна от подхранващото олио - хидратира и предпазва кожата на бебето.

Общи условия

Активация на акаунт