HiPP: Спечелете нежна грижа за бебешката кожа

• 14 008
  • 267
  •   1
Отговори
# 120
  • Горна Оряховица
ползвали сме шампоана, искаме дс тестваме

Пате - измивна пяна за ръце и лице
HiPP Пате 

# 121
  • При децата ми
Бих искала да пробвам успокояващия шампоан за коса и тяло.

Пробвали сме подхранващото олио и останахме много доволни.

# 122
Ползвали сме подхранващото олио - страхотно е, много добре хидратира кожата. А сега постоянно ползваме измивната пяна Пате - чудна пяна прави и е толкова забавно миенето на ръцете... Simple Smile Трябва да помислите за по-голяма разфасовка, защото много бързо свършва при нас. 
Не сме пробвали душ-гела да коса и тяло, но и това ще направим.

# 123
Няма да забравя как след раждането, когато ми носеха дъщеря ми в болницата, ухаеше на олиото за тяло Hipp  Heart
Пяната с патенцето също ни е много любима.

# 124
Използвала съм душ гела, но бих искала да ползвам и олиото, имам нужда от такова в момента:)

# 125
  • в сбъднатите мечти
Чувала съм само добри отзиви за HiPP , но досега не съм ползвала. Mного бих искала да пробвам Успокояващя шампоан за тяло "Лека нощ" и Душ-гела за коса и тяло.Animal Bee

# 126
Любим ми е подхранващият крем. Бих искала да пробвам душ-гела за коса и тяло.

# 127
  • Пловдив
Ползвала съм душ гела за коса и тяло и бих го използвала с удоволствие отново. Simple Smile

# 128

Бих искала да пробвам подхранващия крем.

# 129
Ползвала съм чрез мостра душ гела.

# 130
Изпробвали сме подхранващото олио на Hipp и много бихме искали да пробваме измивната пяна пате Simple Smile

# 131
Използвам подхранващото олио.Много съм доволна.Прекрасен продукт.

# 132
Любимо ми е, убийствено нежен, деликатен, приятен бебешки аромат!

# 133
Ние с моето малко съкровище използваме душ гела за коса и тяло и подхранващия крем за лице. Душ гела го използвам и аз по препоръка на лекър и съм много доволна. Искам да пробвам подхранващото олио

# 134
Ползваме с удоволствие душ-гелът и подхранващото олио. Иска ми се да пробваме успокояващият шампоан, тъй като вечер имаме колики и сме неспокойни.

Общи условия

Активация на акаунт