HiPP: Спечелете нежна грижа за бебешката кожа

• 14 082
  • 267
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ползвала съм подхранващия крем. Бих искала да пробвам "Пате - измивна пяна за ръце и лице" - изглежда ще има по-често миене с него.

# 136
Бих искала да пробвам подхранващия крем, мисля че е подходящ, тъй като детето ми има чувствителни участъци по кожата.

# 137
Бих искала да пробвам пяна а ръце  и лице.

# 138
  • Димитровград
Използвали сме две туби от измивният душ-гел Лека нощ.
Много съм доволна от него.
Бих пробвала кремчето.

# 139
Подхранващото олио съдържа само чисти натурални масла. Това изречение ме впечатли най-много. С удоволствие бихме използвали подхранващото олио!

# 140
Определено подхранващото олио... Любим продукт.

# 141
Използвала съм подхранващото олио.
Бих искала да пробвам душ гела за коса и тяло.

# 142
Не съм използвала нищо на марката. Много бих искала да пробвам на HiPP душ-гела за коса и тяло.

# 143
  • Elhovo
Душ-гелът  за коса и тяло сме ползвали и  сме доволни .Бих желала да опитаме действието на подхранващия крем.

# 144
https://
    Душ гела за коса и тяло е много любим продукт. Взех го по препоръка преди време и освен детето, и аз се поглезих с него. Бих пробвала с удоволствие и олиото за тяло.

# 145
    Харесвам всички продукти на марката, но любим ми е душ гелът за коса и тяло 😊

# 146
    Залагам на френската козметика, но съм пробвала от мостра, дадена ми на училища за бременни измивния гел. Други ваши продукти не съм пробвала върху бебка. Може би ако тествам бих се замислила.
    От измивния гел имам хубави впечатления.

# 147
    Ние сме ползвали душ гела на Хип и сме доволни. А бих искала да опитаме и подхранващото олио.

# 148
    Бих искала да пробвам успокояващ шампоан за тяло "Лека нощ".

# 149
    Любимият ни продукт е душ гелът за коса и тяло. Много бих искала да пробваме патенцето, аз същ бих се доверила на Хип да почистя лицето си с този продукт, би бил много по нежен и щадящ от други продукти предлагащи се на пазара.

Общи условия

Активация на акаунт