опитах се да кача още снимки от кръщането ,ама нещо не се получава
някой има ли представа защо ?моля за помощ

Да ти е жива и здрава малката симпатяга 
- тортата е божествена
Благодаря за почерпката!!!
Дано скоро Еми да се отърве от тоя гаден вирус - измъчила се е душичката.Дали пък не е била нервна и не искала да яде точмо поради тази причина
Може преди да се изрази с тези кашлици тоя вирус да го е тормозел мъничето.Да го борите ей
Мнооого да нацелуваш бонбонката и да се оправя милата
Все така да расте и да радва мама и тати 

А нощем такова въртене из леглото пада че всеки път я намирам в различна поза и то доста необичайна за спане
Кога минаха 5 месеца
?Обаче много се радвам как напредва душицата в развитието си

.

Стискай зъби и дано скоро да оздравее малкото съкровище. 
bebolina1 
Как се казва твоят бебо?Пиши данните му и деси ще го включи в списъчето при останалите 
слушкат ли мъничетата?Вяра току що заспа,което е добре

...
...
...
.
. Бебко се казва Борис-Михаил. Роди се на 15.01.2006г. в 23 и 45 часа. 51 см и 3 500 кг. На 3 и половина месеца му пробиха долните два зъба. Сега са тръгнали и 4 отгоре и е тежко положение, а и жегата го мъчи
. Пробвах да му дам сок от ябълка, ама после два дена се превива от коремче и реших да почакам малко. Иначе сме изцяло на кърма, благодарение на форума. Педито да се застрахова препоръча АП още преди да навърши 40 дни 

! 
са ни приготвили синоптиците,ама ще видим...
Ще се оравят нещата,ще видиш.И всички притеснения ще останат в миналото.
От два дни захранвам и с месце,засега пуешко.На Овко не и хареса,лапа Хип-не е балама.. 
Вие слагате ли ги да посядат вашите сладури?Педито ни каза, че вече може,ама мен все ме е страх 

Да се оправяте бързо , ей!

много съм доволна че али имахме проблеми с наддаването. Много му хареса на Алекс на Банско. Купихем му надуваема лодка и с нея в басейна 

Препоръчани теми