Отговори
# 210
  • София
Забравих да Ви попитам  newsm78опитах се да кача още снимки от кръщането ,ама нещо не се получава  newsm61някой има ли представа защо ?моля за помощ newsm17 Embarassed Sick

# 211
Добра вечер майчета и незаспали още мушмурочета Party
Аз най сетне да седна да понапиша някой ред днес Laughing
Честито ти 5-месечно съкровище дорит  bouquet Да ти е жива и здрава малката симпатяга Hug
 Ама ти голяма майсторка си бре Grinning - тортата е божествена CrazyБлагодаря за почерпката!!!
Лили,мерси за поздравите  bouquet Дано скоро Еми да се отърве от тоя гаден вирус - измъчила се е душичката.Дали пък не е била нервна и не искала да яде точмо поради тази причина  Thinking Може преди да се изрази с тези кашлици тоя вирус да го е тормозел мъничето.Да го борите ей #2gunfire #2gunfire #2gunfire Мнооого да нацелуваш бонбонката и да се оправя милата
Вили,браво на малката голяма Али Hug Все така да расте и да радва мама и тати Peace
Бон Тони,спокойно скъпа - всичко ше бъде наред с малкият сладур Hug
Успех  на зайчето и мишленце на изпитите Praynig
И ние ще дойдем на протеста - ще гостуваме на баба и дядо и ще дойдем да подкрепим усилията на борещите се майчета Peace
Пък да ви кажа от както стана на 5 месеца т.е. от 5-6 дни наша Вяра е станала като истински пумпал.От днес сутринта откри колкое хубаво да спи по корем и само така иска.Преди малко докато заспиваше се въртя въртя и накрая заспа точно в тази поза.Да обаче мама я е страх да я остави така и я обърнах по гръбче Embarassed Rolling Eyes Незнам ама малко ме е шубе дая оствя така и аз да заспя Thinking А нощем такова въртене из леглото пада че всеки път я намирам в различна поза и то доста необичайна за спане Mr. Green Леле как се променят тези мишоци направо немога да повярвам #Crazy Кога минаха 5 месеца Crazy?Обаче много се радвам как напредва душицата в развитието си Hug Heart Eyes
Хайде лека нощ на всички аз запрашвам към банята и после ще поспя че напоследък рядко ми се отдава Wink

# 212
А за гледането на бебока още не съм направила 100% плана, ама най-вероятно ще е яслата... Confused
скъпа казвай плана че времето напредва....
аз раборя от вкъщи от 3 седмици и така ще е до август и няма време за форум  Sad

# 213
Благодарим ви бебета и мами, че се сетихте вчера за нас.
На нас ни се прецака вчера компата, затова почерпушката е със закъснение. Flutter
Тати я избира, така че ако имате други предпочитания се обръщайте към него. Mr. Green

# 214
  • Варна
doritt, почерпушката си е екстра! Аз ще наблегна на шамПУанското...  Joy
:...Еййй девойките дето са мъжки майки, опичайте си акъла, че да не станете и вие такива пастърми някой ден Peace.
rotfImao rotfImbo rotfImbo
Аз моя започнах бааавничко на 150 градуса да го пека. Че нали двойна вещица ще ставам  живот и здраве. Аман им е системата на девойките!  smile3532
BON_TONI, много неприятно, но нали знаеш, щом е за доброто на детенцето... Стискаме палци!  newsm10
lilli, кураж! Много неприятно. Нали и ние бяхме болни преди месец-два. По същия начин и си спомням ужаса. Всичко ще мине, но разбирам колко е тежко.  Weary Стискай зъби и дано скоро да оздравее малкото съкровище.  newsm17
Ние днес отиваме на гости при 1 приятелка. От колко време се е заканила да го нащипка и нагушка малкия юнак. Приятни разходки по дебелите сенки на тези, които ще излизат. На останалите приятни дрямки у дома.   Peace

# 215
  • sofia
поздрави на всички по повод минирождения ден. много се радвам, че открих този форум. момичета, как да включа и моето януарче в списъка, ако ми го искате,де... и друга питанка-на протеста какви предпазни мерки ще вземете бебо да не слънчаса. ще се радвам да съм част от вас... Hug

# 216
 welcome bebolina1 wavey
Добре сте дошли в нашата групичка Hug Как се казва твоят бебо?Пиши данните му и деси ще го включи в списъчето при останалите smile3521
Лелеее и днес е голяма жега  grinning039  Nature Sunny слушкат ли мъничетата?Вяра току що заспа,което е добре Mr. Green
Бреййй дорит,ама не само ти че и татито ви майстор на торти Grinning Hands Clap moresmile
Хайде чао засега и много целувки на меките бузки  love001

# 217
Привет и от мен bebolina1   Hug...
Дами при нас се леят страшни порои...дано и при вас да се пораzхлади, но раzбира се, след протеста Peace...
Мойто диване днес цяла сутрин спортува и не ще да спи...от 3_4 дни се научи като се събуди сутрин да се иzвърти на 180 градуса в креватчето, zалепя си носа на решетката и почва да крещи, че е гладна...край със спокойствието Mr. Green Crazy...
Сега мучи от детската, че я оставих на бебешката гимнастика, ама явно и е доскучало Confused

sea woman ха така ще станеш готина морска свеки ти...усещам Sunglasses.
doritt , браво на татко ви я каква торта е иzбачкал Laughing Laughing Laughing...

# 218
  • sofia
Благодаря много за топлия прием Peace. Бебко се казва Борис-Михаил. Роди се на 15.01.2006г. в 23 и 45 часа. 51 см и 3 500 кг. На 3 и половина месеца му пробиха долните два зъба. Сега са тръгнали и 4 отгоре и е тежко положение, а и жегата го мъчи Tired. Пробвах да му дам сок от ябълка, ама после два дена се превива от коремче и реших да почакам малко. Иначе сме изцяло на кърма, благодарение на форума. Педито да се застрахова препоръча АП още преди да навърши 40 дни Twisted Evil, но аз реших да се боря. Каката кръсти малчо Бочко и така си го наричаме. За разлика от нея, той е истински добринчо и кротушанчо, денем почти не спи, но затова пък нощем нямам грижи Laughing от 00 до 07 е като часовник. Ами да не прекалявам това е засега и благодаря за честта и удоволствието да съм сред вас.  bouquet
Стискам палци всичко да е наред с операцията, щом се налага Praynig
А за свекървите ще пиша отделно, щото мойта си е за специално място и специално заведение, но ще се борим до дупка. Момичета, борбата е жестока, но ще победим #2gunfire!

# 219
  • София
bebolina1 добре дошла welcomeДа ти е жив и здрав малкия юнак и много да те слушка.И при нас са тръгнали 4 зъба отгоре и знам за какво говориш.Ама като им пораснат newsm47.Дано ти е много приятно при нас Hug

# 220
Здравейте!

bebolina1 добре дошла при нас.  Hug
За протеста по вероятно е да ни полее як дъжд,отколкото да слънчасат бебоците..Като гледам за събота какви  buria  са ни приготвили синоптиците,ама ще видим...

BON TONI браво на Ванюшката,пропълзял е малкия мъж! newsm30
Дано не се налга оперция,макар че човек колкото и да се настройва-не става.Все за това си мисли.Но всичко е за доброто на малкото човече. Praynig Ще се оравят нещата,ще видиш.И всички притеснения ще останат в миналото.
surfline така съм се смяла на "свекървите пастърми" Laughing Голям лаф,и си е точно така.
Като гледам има доста недоволни от тях,групичката за заточение нараства.  Mr. Green Мислех си за Аляска,хем е по-далечко,хем ще поохладят всякакви страсти и мераци. Twisted Evil
Des имате си проходилка гледам.Вяра сигурно страшно се кефи!Много сладурска снимка. Peace
Аз проходилка съм решила да не взимам,но съм и харесала ето тази играчка за прохождане като започне да се изправя да се учи на равновесие и координация.

Ние още не сме се озъбили,но в тия жеги е много кисела и затова излизаме сутрин от 9 до към 11:30.Мажа я с млякото на Нивея фактор 50+ много съм доволна.И най-накрая успях да намеря шапка за бебка първи номер(розова с къдрички) все са и големи.Голяма кокона е с нея.  4470 От два дни захранвам и с месце,засега пуешко.На Овко не и хареса,лапа Хип-не е балама.. Laughing

Приятен следобед от нас.

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 16:40 от БОДЛИВАТА

# 221
Des имате си проходилка гледам.Вяра сигурно страшно се кефи!Много сладурска снимка. Peace
Аз проходилка съм решила да не взимам,но съм и харесала ето тази играчка за прохождане като започне да се изправя да се учи на равновесие и координация.
Ами да - подариха ни я кумувете.И я слагах за малко за снимките,но във вариант "люлка" и тя направо се размаза от кеф Mr. Green. Обаче все още е твъъъърде малка бебораната за нея Wink Вие слагате ли ги да посядат вашите сладури?Педито ни каза, че вече може,ама мен все ме е страх ooooh!
Май и ние ще купим лятна количка.Тази зимната става на лятна обаче е толкова широка че Вяра изпада от нея и коланите стегнати докрай са и големи EmbarassedИ съответно може да стои в нея само легнала - а тя неще Naughty
Преди малко хапнахме каша за пръв път - със шишето и я дадох и не забелязах да беше впечатлена особено.Изяде я де с няколко почивки Mr. Green А на мен ми се видя много вкусна (Фризокрем с 4 плода) Grinning
Бодливата,я сложи малко фото да видим коконка с новата шапчица Heart Eyes
Айде чао аз отивам да готвя  chef

# 222
Здравейте, милички!

Ох, много ми е криво като чета за болни майки и бебковци Sad Да се оправяте бързо , ей!

Ние сме добре! Али прогресивно отказва да суче, аз цедя ама кърмата намалява и така. Въведох морков, от утре е на морков с картоф.Видях се в чудо освен морков, картоф, тиквички и чушки какви зеленчуци да въвеждам  Rolling Eyes

Гушки на всички!  Hug

# 223
Здравейте момичета, вчера се завърнахме от Банско за голямо наше съжаление Cry
Беше супер, починахме си въпреки че малкото дзверче последните дни не беше от най-послушните Rolling Eyes
Бяхме на консултация - качили сме 500 гр и 2 см  newsm08 много съм доволна че али имахме проблеми с наддаването. Много му хареса на Алекс на Банско. Купихем му надуваема лодка и с нея  в басейна Mr. Green, иначе му пълнех джакузи
Мацки за протеста, дават някакви превалявания, ама не се знае дали в София ще вали, а и надавям се ако вали да вали следобяд Praynig
за слънцето, ао е топличко - шапка и слънцезащитен крем, не виждам за час и полочина какво толкова може да им стане на бебоците, пък и вече сме големи Mr. Green
По този повод да честитя рожденните дни, на всички, които са празнували докато ме нямаше  bouquet
Това е засега от нас Hug
Гушки и цунки на бебоците, а и добре дошла на bebolina  bouquet

# 224
surfline, ша ма прощаваш много че забравих да те поздравя Heart Eyes, щом и ти си тук вече значи дира съвсем е сдал багажа Mr. Green
да нацелуваш Мони Hug

Общи условия

Активация на акаунт