Отговори
# 195
Честит Рожден Ден на патеричка Роси  bouquet  bouquet  bouquet
Да си ни жива и здрава и много да слушкаш малката принцеска Бояна Hug

Момичета вчера си взех единия изпит - Математика 1 с четворка, направо съм супер доволна от себе си bowuu обаче от понеделник до петък имам да взимам още 7 изпита и главата ми направо пуши вече от решаване на задачи ooooh! стискайте палци Peace
Мишленце, направо ти се чудя как успяваш с протеста. Евала ти мила, и направо ме караш да се засрамя че не помагам много. Мойто мъжле само ме дебне дали уча и ми се кара като на ученичка Sick даже само той ме извежда вечер по малко на разходка и пак над учебниците Crossing Arms обаче на първи сме на линия барабар с бабата и лелята Wink

# 196
Честит Рожден Ден на патеричка Роси  bouquet  bouquet  bouquet
Да си ни жива и здрава и много да слушкаш малката принцеска Бояна Hug

Момичета вчера си взех единия изпит - Математика 1 с четворка, направо съм супер доволна от себе си bowuu обаче от понеделник до петък имам да взимам още 7 изпита и главата ми направо пуши вече от решаване на задачи ooooh! стискайте палци Peace
Мишленце, направо ти се чудя как успяваш с протеста. Евала ти мила, и направо ме караш да се засрамя че не помагам много. Мойто мъжле само ме дебне дали уча и ми се кара като на ученичка Sick даже само той ме извежда вечер по малко на разходка и пак над учебниците Crossing Arms обаче на първи сме на линия барабар с бабата и лелята Wink

Браво, Зайче  bouquet Браво за изпита и за това, че ще дойдете на протеста Hug

Не знам и аз как успявам, дано да не е едното за сметка на другото /протеста за сметка на изпита/, че ще полудея ако трябва да взимам държавния наесен, когато децата прохождат #Crazy

# 197
Лили, виж тук тези линкове http://www.who.int/childgrowth/standards/chart_catalogue/en/index.html, дано можеш да си ги отвориш. Не се притеснявай, това са бели кахъри. Всичко ще се оправи. Hug
Росита, ЧРД на патерица, да си жива и здрава , щастие и любов ти желая.
Зайчето, браво все така напред. Ще стискаме палци и за следващите.
Браво на Алито за хубавите мерки, и ние скоро ще те стигнем. Mr. Green

Ние пък да ви кажем, че вече си имаме и български акт за раждане и така детето става с двойно гражданство. Една безкалорийна почерпка от нас. Mr. Green Нали са плодове, няма страшно за фигурата.

Мама каза, че бил розов и много хубав, вярно ли е? Тукашните са едни вестници....

Отиваме да се храним, после пак ще се видим. Flutter

Последна редакция: ср, 28 юни 2006, 12:49 от doritt

# 198
Тамито, вие там имате ли си български ресторант? Щото ние тук 2 си имаме. Mr. Green Заинтересовах ли те? Grinning

# 199
тц...нямаме си, но пък си имаме лЮтеница "Тодорка" Party Laughing...и кебапчета при турците и качамак Peace...не се оплаквам...я кажи при вас вали ли? тук се леят едни цистерни не е истина и има бая вятър...а zа ресторантите викам да се органиzираме някоя събота и неделя и да ги уважим.
Да ви е честито двойното гражданството и със zдраве да си го полzвате. Ние миналата седмица и вzехме паспорта смЕЕЕЕх...валиден е 10 години_със снимката на 4 месеца Joy hahaha
Кали, тук съм, тууууууууук...де го сееш, де никне Laughing...zа иzпита стискам палци...и Симона стиска и на краката даже(в прекият смисъм на думата). Дано и zа протеста да ви е хубаво времето, че при нас се раzвали и обикновенно цистерните пристигат в София zа 2 дни, та дано сега да ви поzаобиколи Peace Hug

# 200
Здравейте мами и бебоци.

Rosita честит рожден ден и от мен(на патерица)!Желая ти здраве и много щастливи моменти!   bouquet

Честит мини рожден ден на сладурката Мирабел!  newsm30 И честит БГ акт за раждане. Wink За момиченцата е розов,да.

nenepygka най-накрая и вие с ново педи! Peace Какво показаха изследванията на Мони?Дано новините са по-обнадеждаващи..

zaicheto все така да ги взимаш изпитите,браво! thumbsup

Мен от вчера така ми се скапа настроението заради свеки...Абе не разбра тая жена че моето дете ще се гледа както аз преценя! Всичко прави обратно на това което съм казала! ooooh! Казвам и че аз съм му майка(ако случайно е забравила) и аз решавам,и тя ми отговаря "е какво като си майка" Shocked Непрекъснато ми се бърка в отношенията с мъжо и винаги го защитава.Едва ли не ме изкара по-черна от дявола! И като изтърси,че аз съм си виновна за катастрофата че съм тръгнала с големия корем на море,вече ми накипя! Rage Като я подбрах на къс пас,почти се разрева.Ще изкореня още в зародиш всякакви опити за вмешателство от нейна страна.Но като гледам майка ми и нейната свекърва че още има какво да делят и постоянно се карат,хич не съм обнадеждена.. Вие не знам как се погаждате с майките на мъжете си,но мен много ме друса нервата.Извинявайте че ви надувам главите с негативи,ама не можах да не споделя.
Затова днес приложих стария и изпитан метод с шопинга.Накупих някои неща(повече за бебка,отколкото за мен) малко да си оправя равновесието.

И за да не завършвам песимистично,ето нещо веселяшко: http://www.youtube.com/watch?v=34Io83aeMq4&search=strippers% … 0dancing%20comedy

Последна редакция: ср, 28 юни 2006, 13:23 от БОДЛИВАТА

# 201
  • Варна
Здравейте!
И ние се поизгубихме малко, но сме пак на линия. В тези горещини ще откачим. И пак се радваме на малко ветрец...  ribolov
Здравейте мами и бебоци.

Мен от вчера така ми се скапа настроението заради свеки...Абе не разбра тая жена че моето дете ще се гледа както аз преценя! Всичко прави обратно на това което съм казала! ooooh! Казвам и че аз съм му майка(ако случайно е забравила) и аз решавам,и тя ми отговаря "е какво като си майка" Shocked Непрекъснато ми се бърка в отношенията с мъжо и винаги го защитава.

Ох, БОДЛИВАТА, съчувствам ти!  Weary Много гадно така. Ама браво на теб, че ен си й мълчала. Не всеки може да реагира по правилния начин. Дано скоро дойде момента, в който ще разбере, че ти правиш най-доброто за твоето дете. А пък аз мойта не я виждам много често, че е на 150 км оттук и по-добре.
doritt, честит ви български акт за раждане!  newsm10
zaicheto, успех на изпитите, стискаме палци!  newsm10
nenepygka, да кажеш какво стана. Чакаме резултатите!
Хайде, спокоен ви и разхлаждащ ден!  Sunglasses

# 202
Здравейте и от нас!

Des29 еееей, бравос! За 6те кила,де. Да знаеш-по петите сме ви bowuu. Пу-пу , да ти е жива и здрава сладуранката! Heart Eyes

vili да нагушкаш пухкавата принцеска! Все така да расте детенцето! И да радва всички! Heart Eyes

desi,ти си ни за пример на всички тук. Вярно,седя си в къщи и гледам прекрасната ми беба, но съм такава патка, че както всички вече разбраха, не се справям особено добре. А само като си помисля, че, освен бебе, имаш още две дечица, работиш,кърмиш, цедиш по цял ден, на всичкото отгоре си далече от родина и близки...направо се чудя човек ли си или вълшебница някаква. Ако щеш вярвай, но аз в къщи редовно говоря за теб месеци наред. Сериозно ти се възхищавам, както и на другите мами, които съчетават така добре работа ,деца,къща, учене и какво ли не. . .
А това за яслата  Sad . А там дали ще предлагат на Ерик от маминото мляко Rolling Eyes? Той вярно, че не си пада по яденето от шише, ама все пак... newsm78? Как ще го хранят? Може би при вас са по уредени някакси нещата, че за тук направо неосъществимо ми се вижда Sad

ще се включа пак по-късно,че...

# 203
  • Варна
 bdbaloni
ЧЕСТИТ МАЛЪК ПРАЗНИК НА МИРАБЕЛ ЙОАНА И ДИАНА! НЕКА ДА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСКИ!!!
  newsm59

# 204
  • там където ме зове сърцето!!!
                                  baloniЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА МИРАБЕЛ ЙОАНА И ДИАНА!!!baloni
                                                                ДА СА ЗДРАВИ,КРАСИВИ И ЩАСТЛИВИ!!!
БОДЛИВАТА, наистина с шопинга най- добре се оправя настроението. GrinningАбе те свекървите са опасни жени(само като си помисля ,че и аз ще ставам  Mr. Green).В началото и моята свекърва се пробваше да се налагага  и да не се съобразява  ,но в крайна сметка разбра коя е майката(и по-големия инат Joy)  и вече сме в чудесни отношения. Сигурна съм ,че  ще успееш да  я накараш да се съобразява с теб Peace
doritt, честит ви  български акт за раждане и благодаря за почерпката!
zaicheto,браво за изпита и успех  на следващите.
mishlentze,ще стискаме палци да си вземеш изпита(много  често  всичко е въпрос на късмет).
Ние си стоим  вкъщи на хладно и само сутрин излизаме за 2ч, а как искам дъъъълга разходка и хлааааден  ден...

Последна редакция: ср, 28 юни 2006, 16:56 от VIVKA

# 205
Оххххххххх БОДЛИВАТА...аz съм каzала,че ще вzема еднатетрадка и ще пиша простотиите на моята свекърва, че и на свекъра, а сега като се роди бебока не ми се говори направо какъв ужас стана...направо тритомник мога да иzдам...не се вкисвай, а дай да ги съберем двата zвяра и да ги иzпратим някъде на далече...примерно Мадагаскар, Патагония. ooooh! Tired Crazy...Еййй девойките дето са мъжки майки, опичайте си акъла, че да не станете и вие такива пастърми някой ден Peace.
   ЧЕСТИТО ПРАЗНИЧЕ НА МИРАБЕЛ ЙОАНА И ДИАНА......много весели игри и лудории да сътворят преz следващите месеци. Hug  bouquet

# 206
  • София
Здравейте мили майчета и сладки бебоци Hug
 waveyА ние днес пълзяхме лекичко , но пък сами newsm30.Аз доскоро му помагах,но днес като се обръщаше newsm32 newsm32 и сам си  се надупи сви крачета и изтласка ръчички. newsm68 newsm44
Ние другата седмица ще правим рентгенография и ще се види какво е положението със сухожилието и сигурно ще ни оперират newsm45.Уж съм се настроила ама ми е много мъчно за детенце... smile3518А на всичкото отгоре са ни тръгнали 4 зъба отгоре 2 от които са кучешките и е някакъв малък ужас newsm47.
Согромно закъснение и извинение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РОСИТА бъди много щастлива  bouquet

# 207
  • там където ме зове сърцето!!!
:...Еййй девойките дето са мъжки майки, опичайте си акъла, че да не станете и вие такива пастърми някой ден Peace.
rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 208
БОДЛИВКЕ я и свий сърмите на твойта свеки! Чак се ядосах #Cussing out. Покажи и кой кой е, пък да си протестира колкото иска. Ааа ма ха Twisted Evil! И хич да не ти се бърка в отношенията с мъжо Naughty!
Мен за добро или лошо съдбата ме лиши от майката на любимия преди 4 години, та нямам опит в сези отношения. Също тогава загубих и баща си. Сега за помощ всякаква разчитаме само на майка ми. Да ми е жива и здрава, че без нея не знам как ще е. И въпреки това, като знам до какви скандали стигаме за детето,не ми се мисли, ако беше НЕГОВАТА ,как щяхме да се търпим. За голямо мое щастие дядото е на 400км разстояние Mr. Green.Дойде да види първата си  внучка ,когато стана на 2 месеца и нещо и то само защото мъж ми му предложи да го върне обратно, та да не се харчи #Crazy. И ми се довлече с оная пачавретина-новата му изгора  #2gunfire. Иначе сигурно нямаше да види детето до абитюрентския бал.  Ама не ми дреме. На мъжо му е кофти, но на мен не. Даже се кефя ,че не се виждаме.

doritt тоя път успях.Пак изпадаме от графиката,но...после ще ги разгледам по-подробно,може пък да се закрепим някъде Wink. Честито ви бг гражданство! И мерси за почерпушката!

zaiche успех на изпитите! Ще се справиш.

А ние сме все така болни. Даже и по-зле ставаме. Аз едвам отлепих тая сутрин. Не помня от кога не съм била толкова зле #Crazy. Едвам се влачех Crazy. Обаче като ревна бебка, се окопитих толкова бързо, че съвсем забравих,че ми има нещо.А тя рева толкова много и така се давеше, и като се закашля, ама толкова жестоко се закашля, че повърна огромно количество сополи и храчки Shocked.Явно през нощта ги беше нагълтала. После се успокои, хапна малко и заспа. Много се мъчи горкичкото Cry...
Както вървят нещата, няма да сме във форма за протеста,ако не се случи чудо. Но дори и да сме по-добре, няма да ми стиска да се появим. Ще е пълно с бебешоци, а сме вирусоносители все пак. Но ще видим.

# 209
Извинявам се ,че съм такъв индианец! Гостът бях аз.

Общи условия

Активация на акаунт