vili не мога да дойда при вас, докато Еми не се оправи. Кашля като магаре. После не искам да ми тежи на съвестта някое разболяло се детенце. Поздрави всички от мен и им кажи да са на щрек, щото бяхме заедно напоследък и, знам ли, те вирусите не питат. И да нагушкаш Али от мен.
[ desi], четох за завръщането към гърдата и опитвам от няколко дни разни трикове. Освен че не постигам никакъв резултат,имам предвид положителен, причинявам на Еми такъв тормоз, че няма да имам сили да го понеса. Реве ужасно,гърчи се, извива се,стиска устата, абе сякаш искам да я отровя. Не мога да издържа дори на гледката, камо ли да бъда аз причина за това страдание. А това със сукането на маминото кутре, предизвиква само гадене и толкоз. Няма да мога. Убедих се. Не си струва мъченията за детето. И хиляди благодарности за подкрепата. Обещавам занапред да съм по-позитивна.
А кой ще замести майка ти като си замине,ако съм разбрала правилно де? Жена ли ще вземеш за триото?
doritt не можах да го отворя линка, но благодаря !
surfline, ха честито ви обръщане! Много е гот като ги видиш нещо ново да правят. Някак всичко ти се осмисля, получаваш награда за положените грижи.
Честито кръщане на Ванюшката! Как е той? Оправя ли се детенцето?
Хайде чао за сега! До следващия път.

)...поне сте случили явно на точен лекар, а и явно с чувство zа хумор...каzвай коя е болницата да викаме булдоzерите
...
....чак сега усетих, че ми е zажъдняла душата zа нещо балканско и по повода ще си спретнем днес шопска с ракия
.
)
.Количката ви наистина е суперска 

.
Не знам как ще го взема този изпит
Но ми стискайте палци

.