Честито на BON_TONIното МАЛКО ХРИСТИЯНЧЕ нека да расте сред поток от светлина
.makaui daniela, съжалявам zа zагубата ти.Искренни съболеzнования.
doritt, браво на твоята лекоатлетка
...и ние правим "бррррррррр" ..най_често като и давам флуоретните таблтки с чайчето...успя да ме иzненда 2 пъти, но после си отмъстих на баща и, че ме беше ядосал и му връчих на него лъжицата и чая...кво станаааааааааа не е истина 
Des29 и при нас така се е случвало...хем дърпа, хем пищи, хем като zахапе zърното иzвива малкото гаднярче
...аz обикновенно я оставям да си пореве и след 30 мин. като се умори от тръшкане кльопа всичко...или в краен случай спи един час и се събужда ангелче
. Иначе zа дългото кърмене, аz си приzнавам, че в началото ми беше много терсене и яко се шашках, че не ми стига млякото...ама един ден каzах "майната му и кърмене, я колко деца си растът zдрави и весели на адапте, ако има_има, ако не я в аптеката колко АМ...и като тръгна това мляко
...та винаги съм каzвала, че кърменето е хубаво нещо, но пък чак идея фикс не бива да го превръщаме
.Хайде лек ден на всички, ние ще палим гумите преди да са дошли цистерните и да ни zапука градушката

И рев до небесата!В такива моменти за майката е ужасно трудно да се въздаржи от решението за АМ.Но да ти кажа когато видях че заспива веднага,че е спокойна и кротка,се успокоих и аз и всякакво чувство на вина и всичките ми терзания се изпариха. 

Та ти кърмиш цели 5 месеца и правиш всичко възможно това да продължи.Напоследък и други се оплакват от подобни проблеми така че не си само ти. Примерно в жегите напоследък,знам,а и тук се писа че бебчетата не се хранят особено много.Просто то и на нас не ни се яде от тия горещини.Както казва БОДЛИВАТА "не винаги нещата стоят така както на нас ни се иска" (относно кърменето имам в предвид) важното е детенцето да е доволно и спокойничко.Я виж какви бузки сладки има Емито,радвай и се такава каквато е - това че е с половин килограм по-лекичка от някое друго бебе няма значение,щом е здрава и усмихната.Айдеее изчетох ти една лекция
Толкова ми става мъчно като чуя такива неща..Дори нямам думи за успокоение, защото незнам дали изобщо нещо би те успокоило в такъв момент 
Късмет!