Отговори
# 150
ОБЪРНА СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Laughing Laughing Laughing...даже 2 пъти...кеф, кеф, кеф...най_накрая се zавъртя моето диване от гръб на корем...не и допадна, но аz съм беzмерно щастлива, zащото до сега само лежеше като бръмбър по гръб и махаше беzпомощно с ръце и крака...по случая и 5 месечният ни "Юбилей" голяма почерпка...

На болната адашка_Бърzо оzдравяване и да се махнат един път zа винаги тия гадни бактерии #Cussing out.

# 151
Здравейте Hug
На мен напоследък не ми остава никакво време да се включа в темичката, но гледам да чета редовно Party Сега уча за изпити и  е една каша в главата ми ooooh!Утре ми е последният изпит и нямам търпение да мине(надявам се благополучно Praynig), за да си почина най-сетне и да имам време да обърна внимание на детенцето. Ние с Митачето сме добре - растем - за захрамването - досега съм давала картофче, тиквичка и морков, но по малко - не заместваме хранене. Благодаря на тези, които са ни поздравили за 5-тия месец  bouquet
Честита половин годинка на Дари baloni Честито и на другите мини рожденници newsm67
Бебчетата, които имат някакви проблемчета - бързо да ги преборват Hug

# 152
Привет майчета!

Благодаря ви за милите пожелания!Да ви се връщат! Hug

Честит 5-ти месец на Александър на Bistra D и Симона на surfline! Да растът много здрави и засмени беборанковци!

Вчера бяхме на рожден ден на брат ми. Баба и на Дари дойде да се гледат,та да отморим малко.Аз се престраших най-накрая с "куция" си крак да шофирам,не знам защо си мислех че ще се натоваря,но си карах спокойно и на отиване и на връщане. newsm01 Късно се прибрахме,но пък си изкарахме супер.Мъжо естествено беше най развеселен.. beer
А днес съм навън с бебката от 9 сутринта,и се прибрахме чак в 16:30! Дойде и братовчедката с племенника(и той Алекс) и в парка като му седнахме на биричка с картофки,не усетих кога са минали часовете.Дари за обяд я почерпих едно зеленчуково пюре. Simple Smile И ние на вън правим всичко-ядене,сменяне на памперси,преобличане..

Vili4ka може да даваш тиквичка,броколи,карфиол,царевица,чушка,лук...за тези се сещам сега.И в комбинаций да ги сменяш.
Дарина хич не хареса броколито и карфиола,но като ги смесих с домашно пуре от чушка картоф и лук,си ги яде.Бяха ми останали две бурканчета и реших да ги смеся,иначе трябваше да ги хвърля. Peace
Кога ще наминете през парка с lilli ?
Накой питаше какъв грамаж ядът бебоците.Ние сме на 125-130 гр.пюре/каша.
mislentze имате ли вече христианчета?Как мина празника?Бързо давай снимки да ви видим! Flutter
didun4o успех на изпита!Щом стигна до тук,ще го пребориш! Peace
7of9 ако си тук още, ела на протеста на 1-ви,ще се радвам да се запознаем!
Des страхотна торта! Wink
surfline честито ви объщане!Между другото и ние се обърнахме точно на 5-тия месец.А от вчера на 6-тия започна да спи по корем.Много и харесва така и се сърди като я обръщам по гръб.  Но от корем по гръб все още не може, и като и омръзне да гледа чаршафите започва да пъшка и да мрънка..  Simple Smile
п.п.Много вкусна почерпка,а снимката с ягодката страшно ми хареса!

Последна редакция: нд, 25 юни 2006, 18:55 от БОДЛИВАТА

# 153
Честит пети месец на Вяра и Симона, честита половин годинка на Дарина.  bouquet
Да сте живи и здрави милички куклички и много да слушате мама и тати. Mr. Green

Да се пуфукаме и ние малко. Flutter Откачаме си вече сами играчките от активната гимнастика и се набираме на тях за сядане. Party Пръцкаме с език и плюнка и правим всички наоколо мокри. Grinning Вадим си бибата от устата и после пак си я слагаме. Онзи ден беше заспала по корем, аз се уплаших и я обърнах по гръб. Детето се разрева и след това тъпкано ми го върна.

Имам едни въпрос към кърмещите мами. Колко пъти храните бебетата си на денонощие?
Мирабел по-малко от 7 хранения едва ли има. Не трябва ли на тази възраст вече да са по-малко? newsm78

И сега на вниманието на всички варненки...ако има такива, щото аз май не се сещам...

Прибираме се в България от 6-ти до 20-ти септември. Flutter Ще се радвам да се видим с всички мами. Аз не съм от Варна, нито пък мъжът ми, но ще сме там почти през цялото време, защото летим до морето и е много път до София.

Последна редакция: нд, 25 юни 2006, 19:03 от doritt

# 154
Честито на днешните мини рожденичета   bouquet
Браво на кукла Симонка за гимнастиката  smile3501 newsm51
dorrit,благодаря за поздрава за вчерашният ни мини ден ден Grinning При нас също няма по малко от 7-8 хранения.Общо взето през 3 часа но и нощем сме на същият режим Mr. Green
Дидунчо,успех на изпита thumbsup Да се похвалиш като го вземеш newsm10
surfline, страхотна почерпка си спретнала - невероятно вкусно беше smile3508
А пък аз да се оплача - Вяра е много запечена.Незнам от какво стана това нещо Thinking На ден и давах по-малко от половин зеленчуково на обяд и плодово пюре за след обяд.И всичко това като добавка към млекцето.От 2 дни спрях зеленчука и давам плодово пюренце от сини сливи за да отпуши малко.От вчера изкарва само един топчета такива твърди (Embarassed извинявам се за подробностите Blush) напъва се много, обаче не виждам някакво притеснение у нея - в смисъл не плаче не нервничи държи се прилично,но на мен ми е много притеснено.Давах дуфалак една лъжичка но няма промяна #Cussing out Какво да правя?Имате ли някакв идея newsm78
Лека и спокойна вечер на всички Heart Eyes

# 155
  • София
Здравейте мили мами и сладки бебоци Hug
 waveyЧестито на всички празнуващи днес newsm51
Ние днес станахме ХРИСТИЯНЧЕ bishopКръстихме Ваньо в Драгалевския манастир,ама много ми беше послушен милия почти не плака.Но тъй като с нас имаше още едно дете а то много рева та и ние почнахме.Ама иначе всичко мина добре събрахме си много подаръци ,но не това е най-важното.То да ми е живо и здраво милото ,а другото само ще си дойде.Сега съм много изморена та отивам при хриситянчето,но пак ще пиша и ще кача снимки да ни видите.
Много целувки smile3541

# 156
Бон Тони, да ти е живо и здраво християнчето newsm51
Чакаме снимки да го видим yes

# 157
  • Madrid
Бон Тони,ЧЕСТИТО!Да е жив и здрав малкия сладур!

Дес29,Самуил беше по същия начин-при мен от морков,така 2 дни,днес най-накрая свърши качествено работата JoyСпоред мен щом не плаче-няма проблем Peace
Дорит и Сърфлайн-БРАВО на девойките Hug
Ние днес сме по-добре с кърменето като спрях захранването Party
Сега ще поизлезем  с татито на разходка,това е от нас! Hug

# 158
  • София
Колко пъти храните бебетата си на денонощие?
Мирабел по-малко от 7 хранения едва ли има. Не трябва ли на тази възраст вече да са по-малко? newsm78
И ние не падаме по-долу! Напоследък даже като почна да се пъне и да се дърпа (дали от колики, дали от зъбчета) понякога на всеки час я слагам. То не че тя всеки път яде де ... ама нали уж да не остане гладно детето и да му спадне дупето  Mr. Green Laughing

# 159
Пак съм аз Mr. Green
Направо съм  Shocked #Crazy Rolling Eyes Та какво се случи: Изкъпах Вяра както обикновено в 21:30 и очаквах както винаги да я накърмя и да заспи.Да ама не....... Поцока малко и почна да вдига глава да се изправя-и друг път го прави така че не ми се стори странно.Поиграхме си и я слойих в креватчето и почна едно обръщане търкаляне и уж беше в настроение.По едно време взе да мрънка - слагам я пак на гърдата тя започва да яде.Хапва малко и се отдръпва аз я вдигам тя започва да реве и така в този ред нещата се повториха 3-4 пъти докато ревът не стана мнооого силен и детето беше неспокойно.Давам цица тя цоква и се дърпа,което ме навя на мисълта че май не си е дояла ooooh! И за първи път аз самоинициативно реших да и приготвя малко АМ да видя дали наистина там е проблема.И какво се оказа още как и показах шишето тя запери ръце към него и го засмука веднага. От 120мл които бях приготвила останах 30 а детето моментално заспа.Просто нямам думи...................... Ако някой ми го беше разправял това за мойто дете нямаше да му повярвам Embarassed Rolling Eyes
Илиндичка,много ти благодаря за споделеното по моят проблем  bouquet
Спокойна нощ на всички Hug

# 160
Дес, да не смяташ да я отбиваш? Аз не бих се отказала толкова бързо. Това само вечер ли се случва?
А иначе като сложа Мирабел на гърдата и тя си я гушва с ръчички все едно си държи шише. Mr. Green

# 161
Дес, да не смяташ да я отбиваш? Аз не бих се отказала толкова бързо. Това само вечер ли се случва?
А иначе като сложа Мирабел на гърдата и тя си я гушва с ръчички все едно си държи шише. Mr. Green

Неее не смятам Naughty Просто ме озадачи случилото се.Никога преди не се беше случвало но факта че моментално заспа след шишето много ме учуди Thinking Ще видим утре как ще се развият нещатата,но немисля да се откажа лесно Peace
Вяра също по този начин ме държи докато я кърмя - да не им вземе някой папото ,пазят си го децата Mr. Green

# 162
Здравейте майчета мерси за поздравите живи и здрави да сте и много радост в живота ви желая!

Аз загубих майка си не я бях виждала 6 години и неможа да доживее да се видиме и да се запознае с внучките си още съм в шок , но се управям !

Лек ви ден ще се включа скоро пак.

На празнуващите минирожденици хиляди целувки и най-добри пожелания.

# 163
makaui daniela съжалявам за загубата ти.Моите съболезнования. Sad

Просто ме озадачи случилото се.Никога преди не се беше случвало но факта че моментално заспа след шишето много ме учуди Thinking Ще видим утре как ще се развият нещатата,но немисля да се откажа лесно Peace

Хич не се чуди!Ще заспи я,предполагам така се е заситила,че цяла нощ не се е будила. Simple Smile Според мен децата се изнервят,когато кърмата не тече със силна струя(както в началото на всяко сукане) и понеже им се налага да направят усилие за да сучат а са гладни,се дърпат назад обидени.. Това поне го забелязах при бебка.Първите 1-2 мин суче настървено,и после ела да видиш бутане дърпане,извиване до заден мост почти  ooooh! И рев до небесата!В такива моменти за майката е ужасно трудно да се въздаржи от решението за АМ.Но да ти кажа когато видях че заспива веднага,че е спокойна и кротка,се успокоих и аз и всякакво чувство на вина и всичките ми терзания се изпариха. Peace Може би донякъде форума ми повлия негативно,мисля че понякога кърменето се превръща в фикс идея и едва ли не неуспелите да устискат до 6-тия месец се обвиняват и се чувстват непълноценни майки.Някаква излишна истерия съзирам понякога.Във форума всички са надъхани да кърмят до дупка,но не винаги нещата стоят така както на нас ни се иска. Stop

# 164
BON_TONI честито ви христианче!Вече си има ангел-хранител да го пази! Hug Да е здрав и много послушен Ванюшката!
Много ми хареса с бялото костюмче,и аз така знам че къстените дечица се обличат в бяло. Peace

Общи условия

Активация на акаунт