На болната адашка_Бърzо оzдравяване и да се махнат един път zа винаги тия гадни бактерии
. 

. 
Сега уча за изпити и е една каша в главата ми
Утре ми е последният изпит и нямам търпение да мине(надявам се благополучно
), за да си почина най-сетне и да имам време да обърна внимание на детенцето. Ние с Митачето сме добре - растем - за захрамването - досега съм давала картофче, тиквичка и морков, но по малко - не заместваме хранене. Благодаря на тези, които са ни поздравили за 5-тия месец 
Честито и на другите мини рожденници 

Късно се прибрахме,но пък си изкарахме супер.Мъжо естествено беше най развеселен.. 
И ние на вън правим всичко-ядене,сменяне на памперси,преобличане..

Откачаме си вече сами играчките от активната гимнастика и се набираме на тях за сядане.
Пръцкаме с език и плюнка и правим всички наоколо мокри.
Вадим си бибата от устата и после пак си я слагаме. Онзи ден беше заспала по корем, аз се уплаших и я обърнах по гръб. Детето се разрева и след това тъпкано ми го върна. 
Ще се радвам да се видим с всички мами. Аз не съм от Варна, нито пък мъжът ми, но ще сме там почти през цялото време, защото летим до морето и е много път до София.

При нас също няма по малко от 7-8 хранения.Общо взето през 3 часа но и нощем сме на същият режим 

На ден и давах по-малко от половин зеленчуково на обяд и плодово пюре за след обяд.И всичко това като добавка към млекцето.От 2 дни спрях зеленчука и давам плодово пюренце от сини сливи за да отпуши малко.От вчера изкарва само един топчета такива твърди (
) напъва се много, обаче не виждам някакво притеснение у нея - в смисъл не плаче не нервничи държи се прилично,но на мен ми е много притеснено.Давах дуфалак една лъжичка но няма промяна
Какво да правя?Имате ли някакв идея 

Честито на всички празнуващи днес 
Кръстихме Ваньо в Драгалевския манастир,ама много ми беше послушен милия почти не плака.Но тъй като с нас имаше още едно дете а то много рева та и ние почнахме.Ама иначе всичко мина добре събрахме си много подаръци ,но не това е най-важното.То да ми е живо и здраво милото ,а другото само ще си дойде.Сега съм много изморена та отивам при хриситянчето,но пак ще пиша и ще кача снимки да ни видите.
Според мен щом не плаче-няма проблем 

И за първи път аз самоинициативно реших да и приготвя малко АМ да видя дали наистина там е проблема.И какво се оказа още как и показах шишето тя запери ръце към него и го засмука веднага. От 120мл които бях приготвила останах 30 а детето моментално заспа.Просто нямам думи...................... Ако някой ми го беше разправял това за мойто дете нямаше да му повярвам 
Просто ме озадачи случилото се.Никога преди не се беше случвало но факта че моментално заспа след шишето много ме учуди
Ще видим утре как ще се развият нещатата,но немисля да се откажа лесно 

Ще видим утре как ще се развият нещатата,но немисля да се откажа лесно 
Според мен децата се изнервят,когато кърмата не тече със силна струя(както в началото на всяко сукане) и понеже им се налага да направят усилие за да сучат а са гладни,се дърпат назад обидени.. Това поне го забелязах при бебка.Първите 1-2 мин суче настървено,и после ела да видиш бутане дърпане,извиване до заден мост почти
И рев до небесата!В такива моменти за майката е ужасно трудно да се въздаржи от решението за АМ.Но да ти кажа когато видях че заспива веднага,че е спокойна и кротка,се успокоих и аз и всякакво чувство на вина и всичките ми терзания се изпариха.
Може би донякъде форума ми повлия негативно,мисля че понякога кърменето се превръща в фикс идея и едва ли не неуспелите да устискат до 6-тия месец се обвиняват и се чувстват непълноценни майки.Някаква излишна истерия съзирам понякога.Във форума всички са надъхани да кърмят до дупка,но не винаги нещата стоят така както на нас ни се иска. 
Препоръчани теми