Отговори
# 135
  • там където ме зове сърцето!!!
Честита половин годинка на Дари!!!Да бъде здраво,усмихнато и щастливо дете!
Честит пети месец на днешните мини рожденници!Пожелавам им весело и безгрижно детство!

# 136
 bdbaloni
Честита половин годинка на Дари! Честит мини рожден ден на всички бебоци, които  днес навършват пет месеца!
Мили дечица растете здрави и щастливи и много да слушкате мама и тати!

# 137
  • София
ЧЕСТИТА  ПОЛВИН ГОДИНКА НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА ДАРИ[/color].
Мило дете расти много здраво и щастливо за радост на всички около теб newsm59  bigdance2
Честит мини 5 месечен ден на всички малки съкровища  bouquet baloni

# 138
  • Madrid
[desi],защото през деня почти не яде Wink и се цедя,иначе ще се пръсна и досега му давах кърмата вечер след като е заспал на гърдата-пак почти не яде в мен,а се унася.Ако не правя това пък се е събудил след 2 часа TiredНе ми се иска да я хвърлям,може би трябва да я държа в хладилник newsm78Не знам защо съм се заблудила така за издръжливостта!

# 139
Chestita polovin godinka na Dari, neinoto maiche i tati! Da ste zdravi i usmihnati! baloni

...
Az sym si v BG i ne moga da se organiziram da si pusna inet. Embarassed

# 140
Здравейте , милички!

Честит 6-ти месец на Дари!!!   bouquet Да е здрава весела и мнооооого да играйка!

Много вкусна почерпка- благодаря, Бодливка!  Hug

Пеперудка, стискам палци бързо да й минава на Монката!

Ние сме добре-скитаме по улиците и така.Днес излязохме в 9 и се прибрахме в 15:00  Mr. Green Всичко правим навън - кърмене, сменяне на пампи - всичко  Mr. Green Като се наредим 8 колички и 2-3 проходили дечковци настава веселба! Party

Понеже Али пак се мъчи да ми прави стачки, от днес започваме захранване и със зеленчуци - днес й дадох 2 л. морков - много й хареса за моя изненада Mr. Green

Иначе от плодовете за 22 дни успях да въведа лека полека ябълка, тиква (незнам дали е плод де), праскова, сини сливи и круша. bowuu

А иначе от зеленчуците морков, картоф и какво друго да въвеждам се чудя - БОДЛИВКА, казвай душице!  newsm78

И още нещо-видях , че в пюрето морков и картоф на Ганчев има сухо мляко - то става за бебета нали, може да се дава, м?  newsm78

Гушки на всички от нас! Hug

# 141
Честит пети месец на днешните мини рожденници!Пожелавам им весело и безгрижно детство!
И ние влизаме в това число днес - Благодаря! bouquet
Ето нещо и от нас:

Честита половин годинка на Дарина!
Честит 5-ти месец на Фатима!

# 142
хехе - още стачкуващи бебоци Simple Smile Май ще да е някаква стачка на 6тия месец щом при толкова бебоци се случва Mr. Green

Има обаче едно правило за стачките - по време на стачките се спират другите храни и бебето се оставя на кърма само. Та не е добра  идея тогава да се захранва. Всяка лъжичка нова храна води до забавено храносмилане и съответно по-малко желание на бебето да суче, защото тумбата му е пълна. По скоро разредете храненията през около 4 часа за да огладнява повече.

ilindi4ka, аз на твое място бих слагала кърмата до около 16-17 часа в хладилника, а после бих я вадила в стаята докато стане време да я давам. За около час на стайна температура би трябвало да се стопли или за 10тина минути във купичка с топла вода. Или винаги да имаш запас 50мл в стаята и като имаш нова изцедена прибираш старата в хладилника и оставяш прясно изцедената навън и така да ги въртиш. newsm78

И все пак упорствай - кърми го сънен, спри вода или каши/пюрета ако даваш, вземай си вана с бебето (моето поне не отказва да суче във вода), дърпай завесите да стане тъмно и кърми бебето по памперс и ти гола до кръста - така за няколко дни ще прекъснеш стачката. И непременно смени позата! Това май най-помага.

# 143
Честита половин годинка на сладката Дари! Да расте все такава сладурана за радост на мама Wink Да е жива и здрава и много щастлива!  Tada
Честито и на навършващите 5 месеца!
Ние все така си чакаме изследванията понеделник и няма особена промяна при нас.
Telma мерси за поканата, дано не се окаже нещо сериозно, та да идваме чак до София  Wink Купихме си количка, сложих я в албумчето да я видите Wink

# 144
Честита половин годинка на Дари, да е винаги щастлива и да носи само радост на мама и тати newsm51

7of9, добре дошла в БГ Simple Smile

# 145
Пропуснах да добавя, че заедно с никненето на зъбките на Бояна,  никнат и на мама - единият ми мъдрец, който беше излязъл до някъде, сега реши че е точното време да стане пълноценен зъб Sick

# 146
  • Пловдив
Честити 6 месеца на Дари!
Честити 5 месеца на Бояна!

Two HeartsДа са все така красиви и много послушни! Two Hearts
Благодарим за почерпките!

Ние сме добре. Кристиян е неспокоен в жегите. По няколко пъти на ден го обливам  или го слагам в леген с вода. Но за сметка на това има нов номер: аз му пея "Хей, ръчички", а той си ги хваща и започва да си ги потрива. Понякога и той пее  Smile . А понякога започва сам - пее и потрива ръчички . Много е сладък! Иначе е като пумпал, не се спира на едно място.
Още не сме се захранили.

nenepygka , дано всичко отмине възможно най-бързо! Hug

Чао засега!  sohappy

# 147
  • Варна
Най-после ЗДРАВЕЙТЕ и от мен. Пфууууу, то не бяха тези дни проблеми с нета, то не беше чудо!!! Ужас.  Crossing Arms Вече всичко е наред (засега) и отново се присъединявам към отбора!  newsm47
[size=14pt]ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДАРИ И ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНЕВАТ С НЕЯ! ДА РАСТЕ УМНИЦА-ХУБАВИЦА!!![/size]
  GiftЧестит празник и на всички бебчовци с малки месечни рождени дни!   ura
nenepygka, дано нещата при вас са добре!  Wink
Rosita, уф, гадно!  33uu Аз все още нямам ни 1 мъдрец и съм щастлива. Дано не ми излизат.
[desi], много хубави съвети за стачкуващите бебчовци.
Аз не мога да се оплача. Ресторанта почти съм го затворила вече, кърмя само сутрин и вечер, а Александър яде по около 200 гр мляко. Продължаваме със зеленчуковите пюрета. Ядохме картоф, морков, ориз, тиквичка и едно смесено зеленчуково на Хип. Малко му е странна тази дейност с лъжичката, но няма накъде. Момичета, които храните с пюрета, до какво количество пюре се стигали? Защото ние ядем до 200, но човекът си търси и млякото слид това и не отказвам още 50-тина грама. Дадох и веднъж каша Фризокрем, ама много рядка станаааа (въпреки че сложих повече мерителни лъжички) и за да не се мъчи детенце, бам-в шишето с по-голямата дупка.  Joy
Vili4ka, успех в захранването!  Hands Clap
Хайманосваме по улиците като вас! Сутрин и по-късно следобед, че мноооого топло става после.  Sunglasses
Стига толкота засега. Утре пак! Отивам да меся тесто за сладки, да бия сметана за торта, да изстудявам Халкохоли  Laughing, че утре и при нас празник!  smile3521

# 148
  • там където ме зове сърцето!!!
baloniЧестит мини рожден ден на Александър на  sea woman!!!Да расте здрав, умен,чаровен и щастлив! baloni
  Момичета, които храните с пюрета, до какво количество пюре се стигали?
Калоян най-голямото количество,което е изял е 125гр.В жегите изяжда 60-70 гр пюре и започва да прави брум-брум и да плюе.Вчера на обяд неискаше пюре,но пък в 16ч му предложих каша и си изяде 120гр  с кеф.
Gushanka,браво на Криско Hug(наистита са много сладки като пеят  бебешките си песни)
Des29,БОДЛИВАТА, благодаря за почерпките-бяха вкусни .
Много ми е смешен моят шошо като го държа изправен и подпрян на крачетата  и той започва да кляка и да се изтласква нагоре сам .Мислех си че ще му тежи дупето за това упражнение, но се справя бебока. Сега учим азбуката на срички Joy- от вчера си повтаря бу и ге.
Весел ден на всички!

# 149
  • Madrid
[desi],благодаря  bouquetАз успявям да го излъжа от време на време да посуква PartyСнощи бяхме на бг. ресторант и се накърмихме в тоалетната-само там беше тъмно и тихо Mr. GreenСпряла съм захранването от онзи ден по тази причина,иначе съм го ообила за седмица с тази стачка!И така,без друго си ми е по-лесно Laughing
  На празнуващите-ЧЕСТИТКА!!!  bouquet
До скоро майчета!

Общи условия

Активация на акаунт