Честито и на днешните мини рожденници

Rosita като, че ли не сълзи толкова много очето, знам ли и аз
все си има по някоя сълзичка де. Надявам се да мине само 
Забравих да се пуфаля

все си има по някоя сълзичка де. Надявам се да мине само 
- наистина нямам идея....последния път беше 5800 на 4 месеца и беше качил 300 грама за 6 седмици. Детето е живо и изглежда добре - това за мен е достатъчно. А и аз съм човек, който лесно би се панирал ако се окаже, че дето не качва затова и умишлено не го тегля, дори и да ходим на консултации.

Мони се зачерви страшно много между срамните устни, ходихме пак при кожната, гледа през микроскоп и каза, че има много бактерии. Днес пуснахме урина и влагалищен секрет, да видим от къде са... А вземането на урина с тоя колектор нещо не ми вдъхва доверие, че ще е много стерилна 
Четох и тука едни теми, напраов косата ми настръхна. 
Казаха ли на какво се дължи възпалението? Може би ще трябва детски уролог, не нефролог?
Все пак не се наемам да споря с доцентката гастроентероложка,с толкова стаж зад гърба си.Изследвания и ти знаеш реално могат да покажат със сигурност след година-две.Мислех да правя посявка с тампон, да натрия на бузките(имам приятелка лаборантка)но щом лицето се изчисти се успокоих малко.Ние с таткото сме били с алергий в детска възраст,на него дори на скоро му откриха нова,така че Дари си е предразположена отвсякъде.При бебка (да чукна на дърво) е в много лека форма,и щяло бързо да отшуми,но ме "зарадваха" на последната консултация че до годинката ще си го пие Фризопепа.
Честит пети месец на Бояна! Да расте здрава и много да радва мама и тати! 
обикновено го усещаш когато нямаш пари
И аз все там поглеждам,в жегите често се спарват бебоците в тия памперси,ама при момиченцата си е по-сложно.

направо ми идваше да се убия.Заради мен стана и нараво вчера цял ден незнаех къде се намирам.А то милото падна изплака съвсем леко и аз веднага я гушнах и тя зареди усмивката.Да не ви разправям че бях като лист на вятъра разтреперана и цял ден ми държа притеснението
Но аз не съм важна важна е малката ми кукла,която не спира да рита да се мята по гръб по корем надига главата почти в седнало положения в количката и непрекъснато вика маммааммаа маммеееее 

хич не ми се ще да я цапотя и с такива работи.
То по-добре да не идваш по такива поводи де.... Кажи за изследванията като имаш инфо. А купи ли си количка?
Струва ми се, че напоследък доста е намаляла яденето, но ще видим накрая на месеца ще си покаже...

- и аз като Дес29 изпуснах от очи Монитка и тя падна от дивана!
! Ужас! И всичко стана за няколко секунди
Бързо я гушнах и тя веднага се успокои, но още потрепервам! Ми много е започнала да се върти и преобръща бебката ми сладичка 
Тук е 40 градуса 
Тукаш му бибата в устата а той се хили , стисне я с венци и я избута с език. Все едно не знае за какво служи. Ей така - гладна диета.
... не и е дошла идеята обаче за вода със захар още
...пък да водя битки постоянно с майка си пак не върви. малко и остана да стои тука - ще се изтрайваме някак. Сигурна съм че тя се побърква от притеснения и си мисли, че едва ли не ще го уморя детето, ама това са си моите деца и моите решения - тя ни е отгледала както тя си знае, сега моите деца се гледат както аз реша. Препоръчани теми