аз обаче още не съм давала щот незнам откъде да си ги набавя пресни, от пазар и магазин не смея
. 

После разходки насам-натам и се прибрахме в 3:00 
Повече няма да си правя експерименти.От утре аз ще й варя картовче и само ще добавям по някоя лъжица пюре от морков.Много лошо повърна детето ...

Ще чакам в 22ч.Гледах по канала,но пак ни сложиха на г...за на географията... 

Но нищо, някоя от вас, ако идва във Варна, да се обажда! Че инъче глобявам!
Има и такива моменти в живота. Но изма и още по-лоши.
Аз редувам: домашно приготвени с Хипарски. Отде да бера инъче броколи!

ние бяхме само пред президентството с татито, ама къде гледах.Мисля,че мернах само Мишленце със сладките мишки ама тя говореше с един човек и ми беше неудобно да ги прекъсна.Ех как ме е яд...
Ама така е другия път ще трябва да си уредим среща ,ако е имало такава и съм я пропуснала сори 
наистина съжалявам,че си преживяла всичко това ,но гледай напред ... сигурно ти е много тежко ,но бъди силна пращам Ви с Мария много целувки
Добре се получи, бяхме повече от предишния път. Гледах новините по бТВ. БОДЛИВАТА , дано не се лъжа, но май те мернах. Дадоха те в близък план как минаваш, беше с още една мама, говорихте си. ьС каква блузка беше облечена? Май беше нещо тъмно...
за изпита! 
, другия път ще си направим една срещичка след протеста, ако искате да пием по биричка 

, а сега се наслаждавай на съкровището си и не мисле за минали неща!
.Баща ми в понеделник ще купува кола и обеща,че ще ни заведе за няколко дни на море при татито.Нямам търпение,но няма да е скоро сигурно.Най-вероятно август месец. Препоръчани теми