Отговори
# 45
  • Madrid
Здравейте!

Честито на Бояна,да расте весела и засмяна!
Честито и на Калоян!Да порасне умен и голям!

Lika,мила,къде е темата за протеста Embarassed,много бих искала да гледам Mishlence i Kleo?
Vili4ka,този чай го има тук,за 5 месеца мисля се разтваря 1 чаена лъжичка в 100мл. вода.Ако искаш ще проверя,може и аз да взема за Самуил,че и той не е от спокойните бебчета през нощта Tired
Бадливке,ами на НIPP не съм виждала никъде,а на NESTTLE тук са със захар!!! #Crazyдоста странно!

Лек ден на всички ат нас! Sunglasses

# 46
             dazzler1  ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА БОБИ!   dazzler1             

costumed034   ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН!  costumed034

Благодаря за вкусните почерпки!

galita каши на "Фризокрем"съм виждала в Била,Хит,Фантастико,както и в някои аптеки.
[desi] не всех ориз с рожкови защото вече бях купила ориз+царевица на "Блевит",но ми се видя много вкусна(въпреки че не можах точно да си обясня к'во е т'ва рожкови).И според мен ще е по-вкусно на малчо,от колкото само ориз домашно направен.
А въпросната каша на Блевит я препоръчвам-страхотна е и на бебка и плющат ушите като яде! Laughing Много ни хареса и ябълковата на" Хумана"
Gushanka видях ей тази вода на Хумана но тук едва ли има внос,а и българина пари за гОла вОда надали ще даде..
За елдата-видях в Хит такава на Хип,може би е по-сигурна. Thinking

Ние днес не можахме да излезем в тоя вятър,но утре ако е тихо времето ме чакат много задачи навън,и до поликлиниката ще ходя да сменям педиатърката(най-после)!

# 47
  • Madrid
Намерих темата,сега тегля предаването!

# 48
Намерих темата,сега тегля предаването!
Аз си го изтеглих и много се накефих.БРАВО МОМИЧЕТА!!!

# 49
Благодаря още веднъж на всички мами за пожеланията Simple Smile
Бояна днес вече като по-голяма - се обръща /много по-сигурна в себе си/ няколко пъти от гръб по корем, като вече не й е проблем ръчичката, която рядко успяваше да извади...преди все й пречеше тази ръка Simple Smile
По повод рождения ден я почерпах с кашата на ХИП в бурканче с нишесте и бурбон ванилия /която е за след 4-ия месец/. Мирише много вкусно, направо страхотно. Изяде 2/3 от бурканчето, а то е 190 гр. с най-голямо удоволствие Simple Smile
Клео, радвам се, че има и подкрепа от кмета, макар че за съжаление почти не зависи от него, освен да разреши протеста Simple Smile
Аз говорих с доста служители от държавната администрация и за огромно мое съжаление, срещнах подкрепа главно у по-младите...а по-възрастните- имам предвид над 50 години, уж подкрепят, ама не съвсем...имам чувството че се дразнят и даже малко завиждат Thinking което е доста тъжно.

# 50
  • София
galita каши на "Фризокрем"съм виждала в Била,Хит,Фантастико,както и в някои аптеки.
[desi] не всех ориз с рожкови защото вече бях купила ориз+царевица на "Блевит",но ми се видя много вкусна(въпреки че не можах точно да си обясня к'во е т'ва рожкови).И според мен ще е по-вкусно на малчо,от колкото само ориз домашно направен.
А въпросната каша на Блевит я препоръчвам-страхотна е и на бебка и плющат ушите като яде!
Благодаря! А тази каша Блевит млечна ли е?
ilindi4ka, ето линк (постинга на salai) да си изтеглиш интервюто с нашите мадами по ББТ: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106880.180
Аз не можах да ги видя тази вечер по БТВ при бат'Бойко.
Клео, мишленце, салаи, напълно ви подкрепям! Направо ме е яд като чета в темата на протеста с какви заяждания се разправяте също!
Ние днес излизахме във вятъра за 1 час, че не се изтраяхме вътре.
Уф, големи колики са ни налегнали нещо ... а не съм си променила нищо в менюто  newsm78 Пак сме на капки и топли компреси, горкото ми мъниче как се мъчи. А ние чакаме ли чакаме да минат от 3-ти месец, ... до кога ли ще ни карат!?
Цунки на малките и лека нощ!

# 51
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебоци! Grinning

kleo_80 и мишленце, браво на вас! Страхотни сте!  smile3501 smile3501 smile3501
Вчера купих кафяв ориз - на Трохо (български), ама много боклучив бе - трябва да слагам очилата и доста да го почистя преди да го готвя.  Thinking Някой купувал ли е хубав кафяв ориз, от къде?
Моят е на "Хоуп", не знам дали го има в София.
Водата не се "дава" , а се предлага - ако иска, и то само СЛЕД хранене с твърдата храна(За да не вземе да я папа вместо кърмата)
Да, правилно, сбърках думата.

За елдата- доколкото разбрах, в България не се произвежда. Т.е. ще е още по-съмнително, ако е в българска опаковка. Най-добре ще е да се купуват бебешки каши от елда, само да не са украински. Между другото марката Хип къде се произвежда? newsm78
БОДЛИВАТА , тази вода изглежда да е супер, ама надали ще я намерим.

# 52
Здравейте мацки Hug
Аз се завръщам вече ooooh!
Лекциите свъриха, но се започва сега голямото четене за изпитите, които почват от края на месеца Crazy
Съвсем ви изпуснах спатиите сега, а много ме е яд че пропускам инфото по протеста Embarassed
Клео, Мишленце, супер сте милички, смъкнах си предаването и ви поздравявам за това което правите. айде идвам вече в темата в майки и няма да разводнявам тук Peace
Наш Николчо расте и хубавее. Вече е на 5 месеца и подлудява майка си с ново и нови щуротии. Яде пюрета от ябълка, картофи, моркови, тиквички, оризова каша. мама му забърква всякакви миксове, а любимия е картоф+тиквичка+ябълка. не съм заместила цяло хранене, винаги додавам кърма. яденето му вече е близо 100мл на обяд, а останалото е кърма, колкото пожелае. Много е сладък омазан в пюре. Скоро ще пусна и малко снимчици Mr. Green
айде, чао за сега, и вече ще ви чета редовно  bouquet

# 53
  • Варна
Здравейте!
Вчера мина одисеята с ваксината. Понесе му добре, а сега ми се струва малко кисел, въпреки че снощи спа добре. Александър тежи вече 8 800 и е висок 69 см. Педито каза да преминем вече на зеленчуковите пюрета, че другия чесец вече и месни трябва да даваме. А и изследвания се пускали на 6-я месец...  #Crazy Плодовите сокове казаха да ги заменя вече с настърган плод, но смятам да не е всичко на едно, малко по малко.Днес за сефте дадох картофче. То едни муцки бяха, едни физиономии, лелееее... Още му е непривично да яде с лъжица.  smile3534 Времето тук още е гадно. Говорих с приятелка от Враца, каза че там чудно слънце грее. Е,чакаме и тук да ни огрее вече...  sweating
 newsm59 на Виктор и Георги!
До после!  smile3503

# 54
  • София
Момичета, да ви попитам знаете ли нещо за Чай за сън на Блевит? Тъй като Али спи много неспокойно се поразтърсих и прочетох че има такъв чай, но не намерих нищо кой знае какво.Споделете ако знае някой - от каква възраст се дава, безопасно ли е, има ли ефект?
видях го днес в един магазин. Става и за новородени, може да се пие ежедневно. Пише на него, че 'подобрява качеството на сън и увеличава продължителността на сън', ама до съставки не стигнах да чета, че Вики ревна   Tiredи трябваше набързо да излезна. Струваше 8 лв. , 150 г. на гранули. И без това ще ходя пак и ще прочета по-внимателно. Но ми се струва добра идея и ние да го пием.
Мами, намерих малко рецепти, ако ви интересува: http://www.pakostnik.com/recipe.php
Лека нощ!

# 55
Момичета, да ви попитам знаете ли нещо за Чай за сън на Блевит? Тъй като Али спи много неспокойно се поразтърсих и прочетох че има такъв чай, но не намерих нищо кой знае какво.Споделете ако знае някой - от каква възраст се дава, безопасно ли е, има ли ефект?
видях го днес в един магазин. Става и за новородени, може да се пие ежедневно. Пише на него, че 'подобрява качеството на сън и увеличава продължителността на сън',
Би ли споделила къде го откри?Звучи страхотно Grinning Лелеее ако започнат да спят от този чай неспящите мушмуроци ще е супер Joy Joy Joy

# 56
  • София
Видях го в един детски магазин до пазара 'Ситняково', но сигурно и в други магазини ще го има.

# 57
Ей, момичета, Али днес става на 5 месеца!!!  Heart Eyes Да ми е здравичка и весела малката душичка!

Айде да ви почерпя по една тортичка

И по едно коктейлче

Честит 5-ти месец и на Викториа на Гаргамелчо!

Гушки на всички!  Hug

# 58
Добро утро мами,днес времето е прекрасно за разходка

# 59
  • Пловдив
 Flowers SunflowerЧестит мини рожден ден на Али на Vili4ka и Викториа на Гаргамелчо! Flowers Sunflower

Да са все така чаровни и много да слушкат!

Общи условия

Активация на акаунт