Отговори
# 30
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Добро утро и от нас!

Честита половин годинка на малката Бояна! Все, така добро и здраво дете да расте, и да е упора на мама!
Благодаря за почерпката! Много вкусна и ефектна торта! Весел празник!

Честит мини рожден ден на Калоян! Да е жив и здрав и много да радва мама и тати!

Деска - Благодаря  за съвета! Както, винаги си насреща! Аз по принцип не мисля да замествам хранене, поне докато не се запознае с повечко храни! Значи със сигурност ще му я давам кашата, поне на този етап с водичка, защото той иначе в чист вид категорично ми я отказва. Вчера зорлем изпи 20мл и то с лъжичка - с шише не иска и това е. Млекцето си го взима натурално, така че май няма за какво да се притеснявам. А, твоя палавник май наистина скоро ще вземе да те изненада - душичката, иска и той като големите на масата вече! Щом посядва скоро и вие ще папате! Да му пратиш много целувки на малкия бонбон!
Наш Алекс напоследък е все по настоятелен на масата. Снощи даже помолих свеки да го вземе докато се нахраня, защото така жадно гледаше и премляскваше, че просто ми се свиваше сърцето. Даже тя ми викаше - дай на детето да си лизне да не му стане нещо!!! Ама, аз не!

.....
Ако имаше как да му я давам с цица щеше да е идеално hahaha

Де да имаше начин и аз бих се възползвала!

ани, бистра - успех на ваксините! Леко, да ги понесат малчовците!

Айде за сега 4ао от мен, че Алекс се събуди!

# 31
  • Варна
ЧЕСТИТИ ПОЛОВИН ГОДИНКИ НА НАШИТЕ ДЕКЕМВРИЙЧЕТА! Да са здрави и щастливи! Без тях бандата няма да е същата!  smile3510

# 32
  • там където ме зове сърцето!!!
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА БОЯНА!!!ДА  РАСТЕ ЗДРАВА,УМНА  И ЩАСТЛИВА МАЛКАТА СЛАДУРКА!!! 
Тортата е страхотна!!!
sea woman,lika ,благодаря за пожеланията.
Такааа, вече има торта ,аз ще спретна една шведска маса и по един алкохолен коктейл,че много изнервени мами станахме-почерпете се!!!

# 33
Здравейте милички!

Честит 5-ти месец на Калоян на мама VIVKA!

Честита половин годинка на Бояна на мама Rosita!

Да са много весели и здравички и много да ви радват момичета!

Клео, Мишленце, супер бяхте снощи!Много добре се представихте!Нямам търпение да се запознаем на 1-ви   bouquet

Лика, много се радвам, че сте се сдобрили с вашето тати   Hug За тиквата съм съгласна-Али имаше малко колики като я въвеждах! Crazy

[desi], и ние се кърмим по 1-2-3 пъти през нощта.Пък даже си и играем от 5 до 7  Crazy

Момичета, как сте в това шантаво време.Аз се чудя да излизаме ли днес.След малко ще сборим половин пюре пък после ще му мислим Mr. Green

Гушки на всички Hug

# 34
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
За излизането и аз се чудя! Уж не е студено, но пък е много ветровито - поне при нас!
Тиквата реших да я оставя за утре или вдуги ден!
Ле-ле...какви вкуснотийййй! VIVKA, благодаря, а коктейлчето ще си го запазя за след, като спра кърменето, че ще взема да напия детето сега! А, как ми се пийва само...!

Целувкииии на всички!

Последна редакция: чт, 15 юни 2006, 12:04 от lika

# 35
Честита половин годинка на малката голяма сладка Боби и честит мини рожден ден на Калоян!
Да са здрави весели и много усмихнати малките мишленца и да слушкат мама и тати Heart Eyes
Вивка,Росита много вкусни почерпки сте спретнали да ви се неначуди човек кога успяхте.Сигурно цяла нощ сте бъркали Grinning Та по тоя повод ние с Вяра да поднесем по едно скромно подаръче за двамата сладурковци мини-рожденници:
Това е за Боби:
А това за Калоян:

Лика, казваш че сте малко позапечени - и Вяра беше така като и дадох зеленчуковото пюренце от картоф морков и т.н. и нали за следобедна закуска ядем плодови та и дадох от сини сливи.Толкова бързо си го хапна(аз даже не и дадох малко ами направо половин бурканче Blush) и после се акаше без проблеми.Можеш да пробваш Peace
Ми и при нас със седенто на масата е същото - тя следи всяка хапка която поднеса към устата си  майка ми казва "дайте ми я да я махна от масата че ми е жал да гледам как примлясква" Mr. Green Мамини гладници сладки Hug
При нас както неведнъж съм споменавала нощното кърмене е на пиедестал - 3, 4 , 5 пъти кога как се събуди зверчето,но съм забелязала че повече от 3ч не спи нощем.И то си става все едно е ден - цица на 3ч че понякога и на по-често.Лошото е сутрин се ококора в 7ч. и няма заспиване.Ако я прелъжа заспи за 20 мин и това е Rolling Eyes
Ох тъкмо слушам че днес бил последният студен ден Grinning Дай боже че ми омръзна от студове.Незнам вие но ние включваме печка вечер при къпане а през деня я навличам щото все са и студени ръцете и бузките.
Сега ще потърся линка за да гледам и аз предаването.Дано успея че интернета е мнооого зле в това лошо време.Преди малко град валя #Crazy и стана като нощ.
Хайде стига толкова поздрави на всички  bouquet

# 36
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебоци! Hug
Много сте изписали от вчера, не мога да ви изчета!
Първо да честитя на всички големи и мини рожденици! Да са живи, здрави и щастливи!  bouquet

Ние вчера бяхме на консултация. Тежим 8480г и сме 67см. Биха ни третата Инфанрикс и полио-то.  Повече поспа вчера, но не знам дали беше от ваксината. Тази нощ обаче ме шашна. Сука повече от час : от 5 до 6,15ч. Заради зъбите ли беше, заради друго ли...
Иначе венците  доста го сърбят. Каквото докопа, му е в устата. И започва настървено да го хапе. Вчера му охладих една гризалка във фризера и много го успокои.
Тази сутрин като се събуди, му видях едни червени точици на свивката на лакътя, от вътрешната страна  на едната ръка. Все едно е засмукан. Отидохме при педито и тя каза, че е от протриване newsm78, ставало при по-чувствителна кожа. Забравих термина обаче Embarassed.Даде ни мостра кремче на A-derma, щяло да мине за няколко дни.

Също така тази нощ ми дойде цикълът за сефте.  Close Свърши рахатът! Confused

Аз колкото повече чета за това захранване, толкова повече се обърквам. Много сложно нещо ми се вижда. На едно място пише преди кърмене, на друго - след. На едно място пише да се варят плодовете, на друго - да се дават сурови. Сега пък от деси разбрах, че трябвало и вода да се дава . За водата като пуснах в търсачката, направо се побърках: Преварена или не, минерална или нискоминерализирана или  трапезна или чешмяна....  #Crazy Направо взе да ми изпушва главата. Няма ли написано някъде какво точна да се прави, какви са правилата на захранване и т.н. Иначе изчетох каквото има в кърмаческия, но не се чувствам много знаеща, нито пък ми се избистря план в главата. Знам само, че ще започна с оризова каша. После зеленчукови, после плодови пюрета. Ще ми се да давам пресни сезонни плодове, но не съм сигурна дали е добре. Изобщо му пада едно чудене... smile3506 newsm12 newsm78

# 37
  • Пловдив
Момичета, забравих да ви кажа нещо важно!  Sign Exclamation Аз си купувам брашно и разни работи за машинката за хляб от едно складче за здравословни храни. Вчера отидох да понакупя това-онова и попитах дали имат елда. Собственичката(мой човек) ми каза ,че нямат ,защото им предлагали само украинска, а тя била радиоактивна!. Каза ми да купувам елда, която не е произведена в района на бившия СССР. Казах й, че има бебешки каши от елда, че те би трябвало да са проверени. Тя ми отговори, че за  по - сигурно да не са от онзи район, да чета хубаво етикета!

# 38
Водата не се "дава" , а се предлага - ако иска, и то само СЛЕД хранене с твърдата храна(За да не вземе да я папа вместо кърмата)

# 39
Gushanka, благодаря че споделяш с нас тази информация  Hug

Момичета, да ви попитам знаете ли нещо за Чай за сън на Блевит? Тъй като Али спи много неспокойно се поразтърсих и прочетох че има такъв чай, но не намерих нищо кой знае какво.Споделете ако знае някой - от каква възраст се дава, безопасно ли е, има ли ефект?

Ето за това става въпрос:

# 40
  • София
и аз бих давала от този чай, ако го намеря и ни е подходящ. И Вики спи доста неспокойно (през деня, че тогава я наблюдавам) - маха с ръце и вдига крака нагоре ... понякога си мисля, че е от коликите, все още.
А някой намирал ли е в София кашата Фризокрем, от къде?
И аз ще купувам елда и тъкмо се чудех от къде, каква ... ами мисля си, че дори да я намерим в български опаковки - каква е гаранцията, че не е внесена (примерно от Украина) и да се опакова само тук, както става с много неща.  #2gunfire
Вчера купих кафяв ориз - на Трохо (български), ама много боклучив бе - трябва да слагам очилата и доста да го почистя преди да го готвя.  Thinking Някой купувал ли е хубав кафяв ориз, от къде?

# 41
Момичета, благодаря за поздравленията Hug
Des29, много благодаря за подаръка Simple Smile
Когато дадох тиква за първи път- беше на "Bebevita".

# 42
Здравейте мили мами   bouquet
Наи-после и аз да се добера до компютър Grinning
Много благодаря за поздравите на всички които са се сетили за мен и Криско вчера newsm51 smile3525  bouquet baloni
Честита половин годинка на Бояна
Честит мини рожден ден на Калоян
да се весели и щастливи и да слушкат своите мама и тати baloni  bigdance2 Two Hearts

# 43
Привет момичета  Hug
Не съм писала от сто години,защото имам проблеми с нета или с компаи аз не знам с кое .чакам по няколко часа да ми се отвори сайта и след като ми се отвори не мога да вляза в форума  Close Старата тема,почти не съм я чела,просто не ми се отваря.
Браво за протеста  Peace аз гледах salai на 1 юни по БТВ,по точно разпознах Веси  Simple SmileМного е пораснала малката кукла  Flutter и какви бузки има,само така да продължава и да радва мама.
Ние вече преживяхме първото падане от дивана и вината е напълно моя  ooooh!Бях оставила малчо леко повдигнат   с  една възгавничка,а той цяла сутрин се напъваше да стане.Аз се мотаех нещо из кухнята,мъж ми седеше на компютера и го видял,че се изправя и веднага скочил.Но докато отреагира,Дарис вече бил на пода.Изобщо не плака,само гледаше малко учудено.Добре,че падна в хола от дивана,а не в банята от масата за повиване,там със сигурност щеше да има последствия.
ще се включа по късно пак,че малкия е много кисел Crazy

# 44
Момичета, да са ви живи и здрави рожденниците  bouquet Мерси за  почерпките Hug
Днес сутринта бяхме при Бойко Борисов, каза че ни подкрепя изцяло Heart Eyes
Разреши ни протеста  на 1-ви Laughing
Довечера, ако искате гледайте по БТВ новините Peace

Общи условия

Активация на акаунт