Деска - Благодаря за съвета! Както, винаги си насреща! Аз по принцип не мисля да замествам хранене, поне докато не се запознае с повечко храни! Значи със сигурност ще му я давам кашата, поне на този етап с водичка, защото той иначе в чист вид категорично ми я отказва. Вчера зорлем изпи 20мл и то с лъжичка - с шише не иска и това е. Млекцето си го взима натурално, така че май няма за какво да се притеснявам. А, твоя палавник май наистина скоро ще вземе да те изненада - душичката, иска и той като големите на масата вече! Щом посядва скоро и вие ще папате! Да му пратиш много целувки на малкия бонбон!
Наш Алекс напоследък е все по настоятелен на масата. Снощи даже помолих свеки да го вземе докато се нахраня, защото така жадно гледаше и премляскваше, че просто ми се свиваше сърцето. Даже тя ми викаше - дай на детето да си лизне да не му стане нещо!!! Ама, аз не!
Ако имаше как да му я давам с цица щеше да е идеално

Де да имаше начин и аз бих се възползвала!
ани, бистра - успех на ваксините! Леко, да ги понесат малчовците!
Айде за сега 4ао от мен, че Алекс се събуди!

За тиквата съм съгласна-Али имаше малко колики като я въвеждах! 

Та по тоя повод ние с Вяра да поднесем по едно скромно подаръче за двамата сладурковци мини-рожденници:
) и после се акаше без проблеми.Можеш да пробваш 
и стана като нощ.
, ставало при по-чувствителна кожа. Забравих термина обаче
Свърши рахатът!
Аз си купувам брашно и разни работи за машинката за хляб от едно складче за здравословни храни. Вчера отидох да понакупя това-онова и попитах дали имат елда. Собственичката(мой човек) ми каза ,че нямат ,защото им предлагали само украинска, а тя била

Някой купувал ли е хубав кафяв ориз, от къде?

и какви бузки има,само така да продължава и да радва мама.
Бях оставила малчо леко повдигнат с една възгавничка,а той цяла сутрин се напъваше да стане.Аз се мотаех нещо из кухнята,мъж ми седеше на компютера и го видял,че се изправя и веднага скочил.Но докато отреагира,Дарис вече бил на пода.Изобщо не плака,само гледаше малко учудено.Добре,че падна в хола от дивана,а не в банята от масата за повиване,там със сигурност щеше да има последствия.