Отговори
# 75
Добре дошла  bouquet
моля те само пише на кирилица Praynig

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 01:35 от kleo_80

# 76

Искам да благодаря на всички ви за похвалите  bouquet Клео определено е гордостта на януарки, направо е за телевизионна звезда, говори страхотно Peace

Моля ти се стига с комплиментите че се изчервявам виртуално   Embarassed Blush

Виличка, честит рожден ден на малката кукла на патерица  bouquet
Оф, аз 2 дни прибирам багажи, че нали утре пътуваме за Банско, имам чувството че съм опаковала половината къща  Ще използвам да идем докато не съм захранила, та да не се мъча и с това, нося си папото с мене и тва е  Joy

Пеперудке, не можеш ли да поизчакаш с идването, да се върна в София Laughing
Ако дойдеш за 1-ви, тамън ще сме събрали софийските мами на протеста да ще можем да се видим  ти знаеш ли къде ще ходиш за количка, избрала ли си нещо?

Айде мацки, до кукане, както казва една моя приятелка Hug

# 77
Здравейте, милички!  Hug

Честит минирожден ден на София на Ал Бънди ! Да бъде мнооооооого весела и щастлива   bouquet

Къде се губите всички? Много хайманосвате а   Mr. Green

И ние сме така, но на обяд сме в къщи че е много топло навън.

Алито е добре, малко неспокойно спи и проплаква на сън, но иначе всичко е наред!   Flutter

Днес с мъжа ми имаме годишнина - 4 години от както сме заедно  Heart Eyes Имаме една бутилка шампанско за довечера - след като изкъпем, нахраним и приспим бебка да пийнем по една чашка  Mr. Green

Ами това е от нас!

Поздрави на всички!  Hug

# 78
  • Madrid

Единственото хубаво нещо беше че за първи път от 6-7 месеца насам съм спала цяла но без прекъсване Mr. Green

Ето за това се моля и аз!!! Laughing
Моето бебе не дава никакви признаци,че ще спи по цяла нощ  Sadи вследствие на това аз съм Tired,ама лесно няма Party
Днес сме на педиатър и ще ни бият ваксинка  Rolling Eyes
До скоро майчета  bouquet

# 79
Малееее какъв порой вали тук в момента!!! Добре, че не сме навън! Лелеее  Shocked
Vili4ka честита ви годишнина! Да се обичате все така и още безкрайно много годишнини да празнувате!   bouquet
Честит мини рожден ден на София!!! Какво става с мама Ал бънди? Май се изгуби нещо  newsm78
Добре дошла при нас nadia80 !
kleo_80 да виж това беше идея, обаче се оказа, че ще идвам с мъжа ми, а не сама, а той си взе отпуска утре. Тая нощ ще пътуваме за да сме цял ден в София утре. Харесала съм някои неща, но ще решавам на място. Мисля да ходя в Малечко на Константин Величков, Пинокио в Дружба и Бебе +

# 80
Здравейте мили мами!  Hug
Не съм писала тези дни, че нямах време,но не съм изпуснала нито ред. То не,че имаше много за четене че и вие сте само по разходки,както изглежда. Peace

Поздравявам бебешорките ,дето стават днес на 5 месеца , а и другите,които пораснаха, докато не писах.  Heart Eyes

Честита годишнина на Vili4ka! Да си изкарате готино с любимия и дано Али ви даде повечко време за шампанското и други удоволствия!   Mr. Green       Между другото днес те видях в училището. Wink Всъшност познах Али. Страхотна е малката бонбонка.Какви бузки има само... HugПу,пу! Обаче докато събирах смелост да ти се обадя, и се чудех дали или ,вие си тръгнахте.  SadНо може би другия път.

nadia80 добре дошла!  bouquet вече май всички,които само четяхме се попрестрашихме да се представим.Все по-малко гости има и все повече форумки.  Wink

Kleo , mishlentze наистина сте супер. bowuu С голямо закъснение гледах предаването по ВВТ и съм жестоко респектирана от вас. Ама и изглеждате прекрасно...  FlutterЧак гордост изпитах, че се присъединих и аз към януарките, макар и късно.  PartyИ в подписката ,чак сега се включих. По онова време нямахме нет и въобще не бях разбрала какво се случва. Телевизия почти не гледам,да не кажа съвсем. Но изчетох доста за протеста и силно се надявам да не остане глас в пустиня, като повечето каузи в родината ни.
Ама мишките много напред с материала, и месце папат вече... Да са ти живи и здрави! Heart Eyes

des29 добре си се справила с помпата. #Crazy Браво! Ми така ,де. То сватбата си е сватба , ама това кърмачките и по важна работа имат. Grinning

БОДЛИВАТАтенкю за линка! Все полезна информация пускаш, ей! И за оня дълъг списък с въвеждането на храните мноо съм ти благодарна, нищо че не бях тогава във форума още, и нищо,че сме на специален режим. Пак ще ми е много от полза. А по повод Милумила, дето писах ,че трудно го прояде мойта щерка, само да кажа ,че не беше заради бибероната. Щото вече папаше кърма от Чико bowuu( след неуспешните ми опити да я храня с Авент #Crazy). Самото АМ не я кефеше( преди това пробвах с НАН НА, още по зле го прие, направо с погнуса Sick), а всъщност може би защото е хипоалергенен и Милумила,който взимаме. Хидролизиран е също. Е сигурно Фризопепа е по кофти newsm78, но на косъм ни се размина.

Около нас нищо ново няма, освен че Еми миналата нощ я изядоха комарите. #Cussing out Пустите гадове! Що не ядат мен, или мъжо, не са прости те... Thinking Иначе редовно я намирам по корем да гука на играчките и да се хили до уши.Но от корем на гръб не се върти още. newsm78

# 81
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, момичета! 
Ние нали сме с дворче, та тия дни все на въздух, нооо...само докато не напече, че тогава не се издържа. Завираме се отново вътре и си пускаме климатичето, ча да се диша!
Алекс тия дни е ужасно неспокоен и особено днес! Постоянно мрънка, точи едни дъъълги лиги...с две думи, май някой зъб му е дал зор, а пък той милия само в прегръдките на мама намира утеха и вече съм без ръце! Да взима да избива вече, че ми е много мъчно като го гледам как стене, детенцето ми!
Честито мини рожденниче на АлБънди! Да и е живо и здраво мъничето!
Ма, те доста от редиците ни, напоследък липстват! Дано да са по-почивки, а не заради проблеми да ги няма!
надя80 - добре дошла сред нас! Дано ти е приятна нашата компания!
Дес - браво бе, мила! Ти си герой! Аз, честно казано не бих тръгнала, а и като си помисля, че трябва някъде да цедя - не ме търси. Радвам се, че сте си изкарали хубаво и сте се повеселили. Като, имаш възможност пусни някоя и друга снимка, да се порадваме на младото семейство и кумувете! А, за това дали дечицата вече разбират - аз лично мисля, че ДА! Поне, ако съдя по Алекс! И, той вече има предпочитания!
пеперудка - успех в покупките и лек и безавариен път към София и обратно! После непременно да се похвалиш с новите придобивки, пък по-натам дано пак да идваш, че да спретнем една срещичка!
Вили - честита годишнина и едно голямо наздраве от нас! Да сте все така задружни и обичащи се с мъжлето ти и много да се уважавате! Весел празник и дано Али поспи, поне тази нощ, че да попразнувате на воля!
За Сандански, аз не бих се двуомила - щом ще сте при бабата, мисля, че няма да имате проблеми /тя с свекър ти, ли живее, че нали с него нещо не се разбирахте?/! Там е страхотно, а и въздуха е вълшебен! И, ние си имаме рода там, та от известно време и аз се замислям, дали да не отскочим до там, но нещо ми се струва сложна организацията, нещо!
клео - незнам дали ще прочете, но от сърце и желая лек път, и спокойна, и пълна с положителни емоций почивка!
мишленце - твоите бонбони са бая напред - браво! А, на теб със сигурност няма да ти е леко - хем с децата, хем с ученето, хем и с протеста ... за пример си ни ти, как успявяш да съчетаваш всичко, незнам! Сигурна съм, че и държавния ще го пребориш, като всички други изпити до сега!
лили - мила, взимайте мерки с/у тия гадинки комарите, че горките дечица са с най-сладка кръвчица и съответно са най-наядени, милите! При нас, слава Богу, за сега няма такива гадинки, но то е кащото тук пръскаха, че миналата година след наводненията, бяха безчет и като хеликоптери. Всички бяхме изпоядени, жестоко!
Айде, за сега толкоз от нас, че много дълго стана!
поздрави и много усмивки на всички, малки и големи!

# 82
  • Madrid

nadia80 добре дошла!  bouquet вече май всички,които само четяхме се попрестрашихме да се представим.Все по-малко гости има и все повече форумки.  Wink

:

newsm10

Vili4ka,честито и от мен!Наздраве! 1dating

Честито на София wavey
Малкия проплака от иглата,но сега е спокоен и си гука Hug

# 83
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
......Малкия проплака от иглата,но сега е спокоен и си гука Hug
Браво на юнака!!!

# 84
Добре доли на всички нови мами, моля да ме извините че не ви поздравих предишният път  bouquet
Ние от днес хапваме пасиран спанак  chef много го харесва, но само в чисто състояние. с ориз не ще, с картоф същата работа.
Мацки, а какво месо давате newsm78 аз не знам, малко рано ми се вижда за него, ама в сряда сме на консулт и ще питам Crazy

# 85
Добра вечер на всички Heart Eyes
Да е жива и здрава малката София която днес става на 5 месеца!
надя80 , привет и от мен на теб и твоето бонбонче Hug
Виличка,честит ви празник в семейството!Много да се обичкате и да се слушкате  bouquet
Лика, непременно ще пусна снимчици,как не - ти си винаги толкова мила и отзивчива към всеки тук в този форум. На мен такива неща не ми убягват и много се радвам че има толкова добри хора като теб  Hug  bouquet Аз даже сега щях да го направя ама нещо немога да ги открия къде са свалени - срам Blush Трябва да питам татито Mr. Green
Вяра,напоследък вечер много бързо отнася плувката - къпя я,хапва набързо и моментално заспива.Е,разбира се че нощта за нас е като ден ама.....няма начин.
Иначе и ние сме все навън я на двора я по улицата.През деня хич не иска да спи малката,незнам при вас как е Thinking
Активността наистина е много ниска тук във форума,но какво да се прави - лято, слънце..........
Хайде лека нощ и да нацелувате голите дупенца на бонбонковците Heart Eyes

# 86
Снощи последна днес първа Mr. Green
Ха добро утро на всички от мен и Вяра с която сме кукуряци от 6ч сутринта smile3521
Честита половин годинка на Мария на Нюня  love001 Да е все така послушна и добричка balloon
Аз няма какво интересно да споделя от снощи досега затова ще ви пожелая спокоен и усмихнат слънчев ден  Nature Sunny

# 87
Здравейте, момичета с бебчета  Hug

Честито на всички празнуващи от нас   bouquet

Добре дошли на новите попълнения Grinning

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 10:23 от malvina74

# 88
Здравейте, януарски мами и бебоци!

Не ми остава вече време да ви чета подробно, а за писане да не говорим. Даниел спи по много малко денем и то основно навън. Ако легна с него също заспива, но то и аз отнасям и пак време за форум не остава.
Вчера му проби и 2рия зъб отдолу, но има още да прорязва. Та надявам се като се покаже повечко и детето да се поуспокои. Беше почнал да прави по-дълги нощни паузи, но снощи на всеки час ме привиква. Скоро не си беше спал в леглото цяла нощ.
И в количката много не му се стои, освен ако не е седнал, но нали още няма и 5 месеца и не го оставям за дълго в такова положение(не че той не се набира от легнало).
Не сме се отървали още от екземата, а втези жеги положението се влошава.

Ех, Сандански! Много го харесвам този град и изобщо този край. Стара планинарка съм аз. Даже и от тези ширини си мислехме за там лятото. Поне вече имаме билети за БГ и чакаме август с нетърпение. Кацаме направо на летище Варна.

Ние сменихме или по-то4но взехме и още една количка, че се очертава месец(след като си тръгне скъпия) в БГ да си я качвам до 5ти етаж пеш. Та първатата е доста по-проходима и широка за детето, но пък новата- Peg Perego Pliko P3 е доста по-лека и удобна за сгъване.  Даже пробвах вече да я свалям тук по едни стълби с Дани в комбина и мисля съм доволна. Навремето така до 7мия по 2пъти на ден цяла седмица носех Павелла+количката, ама пусто като не ми се стоеше в къщи.

И аз снощи тъкмо си легнах към 1 и чувам бръммм, та ставах и се озъртах 20тина минути да изловя кръвопиеца. Пожънах успех в битката  Party

# 89
Здравейте, милички!

Честита половин годинка на Мария на Niunia!!! Да е много весела, здрава, красива и щастлива малката принцеса!!!  bouquet

Благодаря на всички за хубавите пожелания  Heart Eyes Снощи остана време за шампанското, а след шампанското беше още по-интересно и приятно  Blush

А днес се запознахме с Лили - ние сме комшийки, пък не сме знаели  Mr. Green

Поздрави и гушки на всички и между разходките драсвайте по някой ред да знаем как сте  Hug

Общи условия

Активация на акаунт