моля те само пише на кирилица
Клео определено е гордостта на януарки, направо е за телевизионна звезда, говори страхотно

Имаме една бутилка шампанско за довечера - след като изкъпем, нахраним и приспим бебка да пийнем по една чашка
и вследствие на това аз съм
,ама лесно няма 

Всъшност познах Али. Страхотна е малката бонбонка.Какви бузки има само...
Пу,пу! Обаче докато събирах смелост да ти се обадя, и се чудех дали или ,вие си тръгнахте.
Но може би другия път.
вече май всички,които само четяхме се попрестрашихме да се представим.Все по-малко гости има и все повече форумки. 
С голямо закъснение гледах предаването по ВВТ и съм жестоко респектирана от вас. Ама и изглеждате прекрасно...
Чак гордост изпитах, че се присъединих и аз към януарките, макар и късно.
И в подписката ,чак сега се включих. По онова време нямахме нет и въобще не бях разбрала какво се случва. Телевизия почти не гледам,да не кажа съвсем. Но изчетох доста за протеста и силно се надявам да не остане глас в пустиня, като повечето каузи в родината ни.
Браво! Ми така ,де. То сватбата си е сватба , ама това кърмачките и по важна работа имат. 
( след неуспешните ми опити да я храня с Авент
). Самото АМ не я кефеше( преди това пробвах с НАН НА, още по зле го прие, направо с погнуса
), а всъщност може би защото е хипоалергенен и Милумила,който взимаме. Хидролизиран е също. Е сигурно Фризопепа е по кофти
, но на косъм ни се размина.
Пустите гадове! Що не ядат мен, или мъжо, не са прости те...
Иначе редовно я намирам по корем да гука на играчките и да се хили до уши.Но от корем на гръб не се върти още. 
вече май всички,които само четяхме се попрестрашихме да се представим.Все по-малко гости има и все повече форумки. 

много го харесва, но само в чисто състояние. с ориз не ще, с картоф същата работа.
аз не знам, малко рано ми се вижда за него, ама в сряда сме на консулт и ще питам

Аз даже сега щях да го направя ама нещо немога да ги открия къде са свалени - срам
Трябва да питам татито 

Да е все така послушна и добричка 

Снощи остана време за шампанското, а след шампанското беше още по-интересно и приятно
Препоръчани теми