Нека д арасте много здрава и щастлива и много послушна .
Идват ми гости до после
Малкият спи та сега да попиша и прочета,че компа ми се беше бъгнал напълнил се с вирусчета 

Много да те слушка малката принцеска.А какво стана с цикълчето дойде ли?

Честит мини рожден ден на Йоана на Nellina! Да е здравичка и послушничка!
, мисля че много и хареса, а когато я натопихме в морето много се зарадва, мислеше си че е време за къпане защото след това заспа, спа непробудно два часа и се прибрахме чак в девет вечерта
.

Да е весела и добричка за радост на мама и тати 
БОДЛИВАТА ти къде се криеш? От няколко дни те няма
Всичко е наред надявам се 
При нас нищо ново.

защото напоследък се случва да яде само от едната и да не иска още. И Вики връща доста често, има дни на всяко ядене да прави този номер. Незнам, ще ми се да се успокоявам с класическия израз 'било е в повече, затова' ...
?
. 
и после от 7:00 до 9:00
Но после цял ден не иска да спи и вече към 13:00 беше супер изнервена рева, тръшка се, повърна, порева още малко и към 15:30 успях да я приспя
Голям цирк сме с нея.
Момичета, драснете по някой ред да не ви мислим

Въобще, дали има майка, която е кърмила успешно 'под режим' да речем на 3 - 4 часа. ... Възхищавам се на майките с изкуствено хранени деца как си въвеждат режим (и сега с други храни) и всичко им е по план, при нас за мое съжаление не може да се получи това (поне на този етап).

Вече би трябвало бебоците да изкарват по 3 часа без кърмене. Моя изкарва по 10 часа денем на въздух
Добре сме,като изключим жегите..
на новите мами!

Кофти е само че ще я носиш толкова етажи.На мен мъжо още докато бях бременна ми завари едни релси на първия етаж до асансиора.Да чукна на дърво до сега се возя,не се е повреждал.Пък и във входа се роди още едно бебче,ще му оставя релсите наследство. 

ЧЕСТИТ МИНИ ЮБИЛЕЙ НА МАРИЯ!!!ДА Е ЗДРАВА,КРАСИВА И ЩАСТЛИВА!!!
съжалявам за закъснениетоVili4ka,със закъснение, но от сърце ВИ пожелавам щастлив и дъъъълъг семеен живот!!! 

), плодовите не ги хоресва ако не ги разредя с вода -мисля си ,че са му много сладки
от нас! Препоръчани теми