Отговори
# 240
и на нас ни казаха за жълтък ама по 1/4 през ден newsm78 аз обаче още не съм давала щот незнам откъде да си ги набавя пресни, от пазар и магазин не смея ooooh!

# 241
Здравейте, мами!  bouquet
Йоана тежи 6850гр, висока е 67 см. Засега ядем плодово пюре и каша. Опитвам се да дам зеленчуково пюре, но без особен успех. Нещо не и харесва на Йоана. Rolling Eyes Не замествам хранене и се кърмим на поискване.

# 242
  • София/Овча купел 2
Здравейте и от нас отново.Много ни липсвахте всички.
Мария тежи вече 7300г,а на сантиметри сме все още 64см.Седи си седнала и в количката и в къщи така си играе.Чакаме си в скоро време и кошарата.Аз бях бременна,но махнах бебето.Прекалено е рано за друго бебе.Беше ми доста трудно,доста поплаках,но вече всичко мина.За сега всичко е ок и след някоя друга година пак ще имаме бебе живот и здраве.Това е засега от нас.Целувки на всички бебковци Heart Eyes Hug.

# 243
Здравейте, милички!

niunia, радвам се, че всичко е наред и си пак сред нас! А както ти и казала - след някоя друга година ще имаш още едно бебче  Peace

Нелина, ама много е висока твоята хубавица! Браво браво  Peace

Ние днес бяхме на протеста.Видяхме се с Бодливка и Зайчето, запознахме се с Клео и Мишленце и беше супер Flutter После разходки насам-натам и се прибрахме в 3:00  Party

Дадох на Али и днес морков с картоф на Ганчев, стана й гадно и всичко повърна Sad Повече няма да си правя експерименти.От утре аз ще й варя картовче и само ще добавям по някоя лъжица пюре от морков.Много лошо повърна детето ...

Ами това е от нас.

Гушки на всички! Hug

# 244
Здравейте и от нас!

niunia радвам се че сте добре вече и отново си в темичката Peace

На протеста никак не бяхме малко,както някой бяха казали в темата в майки.
Не можах да гледам централната емисия на бТВ-спря ни тока! #2gunfire  Ще чакам в 22ч.Гледах по канала,но пак ни сложиха на г...за на географията... Confused

kleo давай снимки от Банското да изплакна очи,че това лято  май няма се ходи никъде..  Tired
mishlentze,galita,zaicheto-беше ми приятно да се запознаем. Hug
Vili4ka чакаме ви в парка с neli iv.

Лека ви и прохладна вечер след този емоционален ден. Simple Smile

# 245
  • Варна
Здравейте и от мен!
Жалко, че не сме наблизо, та да се включа и аз в групичката на виждалите се.  Sad Но нищо, някоя от вас, ако идва във Варна, да се обажда! Че инъче глобявам!  smile3521
niunia, важното е ,че сега всичко е наред.  yes Има и такива моменти в живота. Но изма и още по-лоши.
Vili4ka, Светлин си ги ядеше Ганчевите, ама и на наш Александър нещо не му се нравят. Айде, плодовите някакси ги преглъщаше, ама зеленчуковите...   smile3515 Аз редувам: домашно приготвени с Хипарски. Отде да бера инъче броколи!  Joy
Отиваме да полягваме вече.
Лека и спокойна нощ на бебчовци и мами!  smile3503

# 246
здарвейте и от нас,малко се изгубихме щото надхвърлих нет жестоко и трябваше да чакм новия месец.
честито на всички пораснали бебоци да са живи и здрави и мнооого да слушкат.честито и на рожденничките и евентуално именнички.абе честито на всички които са празнували.аз още не съм ви доизчела ама и това ще направя.
така сега за нас ние сме вече големи т.е бяхме на 15юни 7150 и високи 68см.третото дтк също го изкарахме много леко.вече ядем месно пюре и сирене.малкия е станал голям дивак науил се е да ръмжи и постоянно ритка с крачета а и от няколко дни се обръща от гръб по корем най-после.ние на 16юли ще идваме към София цялото сем.малко по работа и много за почивка.оф още неща щях да пиша ама ми излязох от акъла,еми то кат се сетя ще пиша пак.
айде чао лека и спокойна и целувки на малките сладурчета.

# 247
  • София
Здравейте мили мами и сладки бебоци Hug
Ех само как ме е яд ,че не Ви видях момичета smile3511 ние бяхме само пред президентството с татито, ама къде гледах.Мисля,че мернах само Мишленце със сладките мишки ама тя говореше с един човек и ми беше неудобно да ги прекъсна.Ех как ме е яд...  Tired FaceАма така е другия път ще трябва да си уредим среща ,ако е имало такава и съм я пропуснала сори Blush
Niunia здравей мила wavey наистина съжалявам,че си преживяла всичко това ,но гледай напред  ...  сигурно ти  е много тежко ,но бъди силна пращам Ви с Мария много целувки smile3541  love001  love001

# 248
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебоци!
И ние с Криско протестирахме днес.  Simple Smile Добре се получи, бяхме повече от предишния път. Гледах новините по бТВ. БОДЛИВАТА , дано не се лъжа, но май те мернах. Дадоха те в близък план как минаваш, беше с още една мама, говорихте си. ьС каква блузка беше облечена? Май беше нещо тъмно...

niunia
, пожелавам ви да си имате след време още едно толкова красиво детенце! Simple Smile

lilli , какво стана с буцата в гърдата?

mishlentze fingerscrossed за изпита!

# 249
Момичета, благодаря ви много че дойдохте на протеста   bouquet
Съжалявам, че не можах да ви обърна повече внимание, ама нямаше как Sad , другия път ще си направим една срещичка след протеста, ако искате да пием по биричка Heart Eyes
Nuinia - направила си това което е най-добро в момента за теб и семейството ти, като му дойде времето ще си направите едно сладко бебче, за компания на Мария Mr. Green
Lilli - не знам какво си успяла да прочетеш в кърмаческия, затова аз да си кажа Mr. Green - преди кърмене/цедене (е не помня ти как хранеше) се слагат топли компреси, че те отпушват каналчетата и тръгва кърмата, след кърмене/цедене се слагат студени компреси (не с лед, със студена вода) за да се забави малко производството на кърма. Има една добавка Лецитин, пие се профилактично за да не се запушват каналите, ако се появи бучица се увеличава дозата докато изчезне. Аз съм имала няколко пъти и с Лецитина и компресите се оправям да чукам на дърво за 2, 3 дни. Хайде успех и да пишеш как си Peace
Зайче за жълъка прочети това:
Кои храни да избягваме?Яйцата също са силен алерген - не само белтъкът, както твърдят лекарите у нас, но и жълтъкът може да създаде проблеми. Когато детето стане на 1 годинка, можете да започнете с малко твърдо сварен жълтък. Белтъка избягвайте поне до 1 1/2 - 2 години.
БОДЛИВАТА ще кача снимки обещавам Peace
Нелина, Алекс беше точно колкото Йоана на консултацията сега в сряда Mr. Green
Gushanka - БОДЛИВАТА беше, разкрила си я Mr. Green

# 250
Момичета, качих снимки в албума, ама са в юнските, защото са си оттогава, малко са множко, ще ме извините, ама не съм качвала отдавна и кой знае кога ще намеря време да качвам пак Embarassed

# 251
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, момичета!
Аз днес отново не бях с вас, за което съжалявам, но не сме много добре здравословно! Снощи пратих снимка поне с нея да присъстваме и дано не съм я дала късно!
В новините видях и Мишленце, и Клео, и Бодливата, а ако не са ме излъгали очите и Вили4ка - по Канал1 в централните новини!
Ние с Алекс нещо го окъсахме! От вчера е със силен обрив по лицето, който ту отшумява, ту пак се появява! По мои наблюдения от топлото се засилва. Говорих с педито и по нейна препоръка ще се пазим известно време от жегите и слънцето. Каза, да не го излагам на слънце и да го държа в по-проветриви помещения! Та от вчера сме си предимно вътре на климатик и силно се надявам да му мине и причината да е в това, че много се поти! Обаче въпреки всичко се притеснявам да не е някаква алергия - АБКМ примерно! Бодливата и всички с опит в тази област - моля ви погледнете да си кажете мнението! В сряда, четвъртък и петък ядохме зеленчуково Ганчево пюре, в което има сухо мляко, та затова се притеснявам! Според педито е малко вероянто, но все пак ви моля да погледнете. Обрива го имаме и по тялото, но предимно по крачетата и ръчичките /в областите които са голички през по-голямата част от деня/, но не е толкова силен, а съвсем леко забележим!
Благодаря предварително!!! 
Ето и снимките
http://images08.snimka.bg/000868287-big.jpg
http://images08.snimka.bg/000868093-big.jpg
http://images08.snimka.bg/000868094-big.jpg
http://images08.snimka.bg/000868095-big.jpg
http://images08.snimka.bg/000868101-big.jpg

Niunia - добре си ни се завърнала! Липстваше ни тук! Със сигурност не ти е било леко, миличка, но всичко е вече зад гърбът ти, и когато му дойде времето малката Мария ще си има братче или сестриче, а защо не и двете  Wink, а сега се наслаждавай на съкровището си и не мисле за минали неща!
Vili4ka - и Алекс не ги яде зеленчуковите на Хип, а към другите няма претенций, само разбрах, че ги хапва само ако са добре затоплени и почти на супичка. Тогава лапа на поразия! А, само моркови не понася и повръща, както и моркови с картофи /то са си пак моркови де, но с малко картофи/
Зайче - ако решиш да даваш жълтък, аз мисля че мога да помогна да си набавяш сигурни, пресни, домашни яйца. Нали сме в къща, та доста от комшийте гледат кокошки! Не мога да обещая, но ако искаш пиши на лични да се разберем!
лили - бързо да се оправяш мила!
дес - как е при вас положението!

За сега толкоз от нас! Отивам да си гушкам малкия пъпчо, че спинка много неспокойно напоследък, а и като го гледам такъв пъпчасал, ми е още по миличък и ми се ще да ми е постоянно в ръцете!
Целувки и лека, и спокойна нощ!   bouquet

Последна редакция: нд, 02 юли 2006, 00:23 от lika

# 252
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Пропуснах!!!

Честит Рожден ден на mamavassi! Да си жива и здрава, много обичана и силно желана! Весел празник!

---------------------------------------------------------------------------------

Честита половин годинка на Кристиан и Калоян! Да са живи и здрави малките сладури, и весели и щастливи да растат!

# 253
  • София/Овча купел 2
Честит рожден ден на mamavassi!От всичко по много ти желая!

Момичета,благодаря ви за подкрепата и пожеланията.Дано всичко е наред и живот и здраве след време Мария си има братче или сестриче,а наистина защо не и двете Laughing.
lika,дано не е нещо сериозно и Алекс да се оправи скоро.и ние бяхме изринати по едно време,но вече ни мина.Сега ни папкат разни животни от време на време.Татито днес каза,че ще купи за Мария басейн и ще и го изпрати по един човек.Скоро ще си правим слънчеви бани на терасата.А той колко ми липсва ако знаете.Всеки ден си говорим по няколко пъти,но не е при мен Cry.Баща ми в понеделник ще купува кола и обеща,че ще ни заведе за няколко дни на море при татито.Нямам търпение,но няма да е скоро сигурно.Най-вероятно август месец.

# 254
  • София/Овча купел 2

Честит празник и на вече големите мъже Калоян и Кристиян! Да растат безгрижни и весели,хубавци за чудо и приказ Wink!

Общи условия

Активация на акаунт