Кралски работи и клюки - 19

• 48 284
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Нищо, ти си имай очаквания. И аз имам да пътувам до Марс с Илън Мъск след 10 години, ама........

# 391
Да бе, изядохте Маркъл с парцалите, че й се виждал етикета, а на Мидълън колко пъти й е хвърчала роклята от вятъра или й се е виждало бельо...Да не говорим за моделските й дрешки от едно време...

# 392
  • София
Гледах първите три серии на The Crown. Харесва ми, увлекателен е. Малко ми дойде прекалено във втори епизод драмата из Африка и как плачат за краля, но е сериал все пак Laughing 
Засега Чарлз се появява за мъничко, няма го онова отношение на Филип, което се обсъждали и е вгорчило детството му. Само загатнаха в една сцена в трета серия.
Японската принцеса ми прилича на
Скрит текст:
   Защо младоженецът не е в автентично облекло, така стоят странно.

# 393
Да бе, изядохте Маркъл с парцалите, че й се виждал етикета, а на Мидълън колко пъти й е хвърчала роклята от вятъра или й се е виждало бельо...Да не говорим за моделските й дрешки от едно време...

Е няма да връщаме лентата толко назад, де. Като е било време сме я оплюли и нея.

# 394
Гледах първите три серии на The Crown. Харесва ми, увлекателен е. Малко ми дойде прекалено във втори епизод драмата из Африка и как плачат за краля, но е сериал все пак Laughing 
Засега Чарлз се появява за мъничко, няма го онова отношение на Филип, което се обсъждали и е вгорчило детството му. Само загатнаха в една сцена в трета серия.

Е, изгледай и двата сезона и ще видиш, че всичко има.
Като цяло на мен ми хареса сериалът. Що-годе добре се придържат към фактите, включително и някои недотам удобни за семейството. Например това, че са отказали на Филип децата да носят неговите имена, доста са го мачкали и пренебрегвали и така. За Маргарет и любовите й също е достоверно разказано. Показали са дори това, че престолонаследниците до баба Бети на практика нямат никакво светско образование - неуки, отглеждани в кафез хора по днешните стандарти. Учили са чужди езици, история на династията и протокол и комай това е всичко.
След нея всичко се променя и тя държи децата да учат в училище, като другите.
Абе, хубав е сериалът, чакам с нетърпение трети сезон.

За да не съм пълен спам - Меган с бялата двуредна рокля е чудна. Крачетата малко са се поналяли, което е нормално. Сега сигурно и бузки ще пусне и ще стане много сладка бременна.

# 395
Крачетата малко са се поналяли, което е нормално.
Къде са поналятите крачета?

# 396
  • София
A, знам, че нататък ще показват. Просто първите 2 серии го изкараха, като майка квачка. Пък си и играе и с негърчетата. Аз харесвам Филип, но смятам, че е бил по-скоро арогантен и надутичък, надали си е гукал с дечурлигата из Африка.
Предполагам, че за бедрата говори. И на мен Мегън ми изглежда по-едра напоследък.

# 397

Казват, че картината може да замени хиляда думи, но не винаги е така.

"Great anticipation. Happiness because the crowds buoyed you up – I don’t think I was happy. We got married on Wednesday and on the Monday we had gone to St Paul’s for our last rehearsal and that’s when the camera lights were on full and a sense of what the day was going to be. And I sobbed my eyes out. Absolutely collapsed and it was collapsing because of all sorts of things. The Camilla thing rearing its head the whole way through our engagement and I was desperately trying to be mature about the situation but I didn’t have the foundations to do it and I couldn’t talk to anyone about it. I remember my husband being very tired – both of us were quite tired. Big day."

Снимката е от репетицията на сватбената церемония. Думите са на Даяна.

P.S. Бялата рокля е къса, грозна и неподходяща.

# 398
  • Добрич
Моля отново, нека постовете бъдат на български или поне с кратък превод .

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 16:39 от mpetkova

# 399
  • София
Ако се погледне на предната страница, ще се разбере веднага. Има 2 голеееемички снимки.

# 400
Скрит текст:
И последен аргумент -  нали и Протокола на Баба следи изявите. Щяха да намерят начин да ги накарат да се държат другояче. Короната има нужда от такова "по-народно" поведение за да покаже човешко лице.
Звучи логично.
В  свободното си време,с мъжа ми проявяваме  любовта си до степен да не смущаваме околните навън и както ние решим у дома.
В семейния ни бизнес сме партньори и се държим стриктно като такива.
Стискането на ръце и висенето по ревери не означава в никакъв случай по-силна любов от тази на хора,които не са толкова демонстративни.Що се отнася до хормоните-40 годишни,женени,развеждани и чак сега ги цапнал пубертетът.Не че ми пречат,и без това любопитството ми към тях намаля.Говорим за култура за поведение на обществено място от хора,с претенции за високо ниво.Това не е Боливуд или Биг брадър,въпреки,че приликите са сериозни.

+1
Наистина няма какво повече да добавя.
Последните рокли - бялата късата и черната разкроената от събитието в Нова Зеландия не ми допадат.

Нейно величество Кралицата е направила десет посещения в Нова Зеландия - първото е през 1953/1954г. Тя е фотографирана тук,  посвещавайки този човек в рицарство през 1954 година.

Японската принцеса и съпругът й изглеждат много щастливи. Така различно облечени обаче.. нехармонично изглеждат.

# 401
Прекрасна рокля на Елизабет. Някой знае ли какъв цвят е?

# 402
  • Някъде там
Меган "прекали" тотално.Не стига че се опитва да подражава на Кейт амии и болестите и прихваща но пък ги крие...
😉😄😉  https://www.marica.bg/bremennata-megan-markyl-krie-opasno … html    То не бяха грехове не беше чудо,сега и лъже.Няма срам тази жена.😄😄😄

# 403
Май е тази.

# 404
Меган "прекали" тотално.Не стига че се опитва да подражава на Кейт амии и болестите и прихваща но пък ги крие...
😉😄😉 https://www.marica.bg/bremennata-megan-markyl-krie-opasno- … 65071.html   То не бяха грехове не беше чудо,сега и лъже.Няма срам тази жена.😄😄😄

LaughingLaughingLaughing

Само не разбрах как точно е "лъснала" болестта на пазара във Фиджи. Тия журналя вече се чудят какви глупости да питаш.

Общи условия

Активация на акаунт