Кралски работи и клюки - 19

• 48 279
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Меган "прекали" тотално.Не стига че се опитва да подражава на Кейт амии и болестите и прихваща но пък ги крие...
😉😄😉  https://www.marica.bg/bremennata-megan-markyl-krie-opasno … html    То не бяха грехове не беше чудо,сега и лъже.Няма срам тази жена.😄😄😄

Цъкнах. Прочетох. Най-много ме впечатли източникът на тази информация - жената.блиц.бг (изписано на латиница) Sunglasses

# 406

Мъжът в средата е Джон, виконт Алторп, по-късно 8-ми граф Спенсър - бащата на Даяна. И дядо на Хари.

# 407
Жалко само, че почти няма цветни снимки оттогава.

С тази рокля на Норман Хартнел от 54-та ми прилича на Бел от "Красавицата и звяра"

# 408
И други бебета със синя кръв се раждат
Цитат
Дъщерята на принцеса Каролин от Монако - Шарлот Казираги, която е внучка на покойния принц Рение и легендарната актриса Грейс Кели, и годеникът ѝ Димитри Расам се сдобиха с първото си дете.
https://www.vesti.bg/lyubopitno/sveji/proplaka-oshte-edno-kralsko-bebe-6088022

# 409
  • Русе/София

С тази рокля на Норман Хартнел от 54-та ми прилича на Бел от "Красавицата и звяра"

Даа,наистина прилича на Бел.

# 410
  • София
Цитат
Дъщерята на принцеса Каролин от Монако - Шарлот Казираги, която е внучка на покойния принц Рение и легендарната актриса Грейс Кели, и годеникът ѝ Димитри Расам се сдобиха с първото си дете.
В миналата тема го споменахме, но не се знаеше името. Май още не са го обявили.

# 411
Цитат
В миналата тема го споменахме, но не се знаеше името. Май още не са го обявили.
Пише го името-Балтазар.
А самата Шарлот има още един син от друг баща - Рафаел.
А сегашния и годеник има дъщеря-Даря от бившата си съпруга - моделът Маша Новоселова.

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 20:16 от EsmeWeatherwax

# 412
  • Някъде там
На мен ми е интересно каква ще е историята с името на Пипиното бебе.Не са я питали ли..или
За името на Луи чакахме по малко.Не че е толкова важно,но ми е интересно ще го кръстят ли на някой.

# 413
  • София
Може да е суеверна Laughing Все някакъв документ са разписали, би трябвало да знаят някакви хора.Как пък не изтече...

# 414
  • София
На мен ми е интересно каква ще е историята с името на Пипиното бебе.Не са я питали ли..или
За името на Луи чакахме по малко.Не че е толкова важно,но ми е интересно ще го кръстят ли на някой.

То името на бебето си го знаят, ама Пипа не е длъжна въобще да го обявява публично.

# 415
Аз залагам на Майкъл - на бащата на Пипа и брата на мъжа и, който е загинал през 99-та година на експедиция на Еверест.

# 416
  • София
Като гледах сериала , в една сцена Филип спомена смъртта на сестра си Сесили/я. Пътувала е с децата си и мъжът си, бременна с 4-то дете в 8 месец. Самолетът пада и загива тя, мъжът и, свекърва и и 2 от децата и(момчета). Тялото на бебето също е намерено. Оказало се, че го е родила, вероятно около средата на полета, затова са искали да кацнат, но опитът за кацане е бил неуспешен. Третото и дете, момиче, умира от менингит 2 години по-късно. 
Скрит текст:

# 417
# 418
  • Някъде там

То името на бебето си го знаят, ама Пипа не е длъжна въобще да го обявява публично.
Така е.Но мисля че журналистите няма да я оставят да не го каже и ако не от тях ще го разберат от друг.На мен просто ми е любопитно.

# 419
  • София
Беатриче Боромео, жената на Пиер Казираги, е много красива. Червената и рокля не ми харесва, но тя е красавица.

Общи условия

Активация на акаунт