Кралски работи и клюки - 19

• 48 137
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
Както и обратното.

# 736
Родители със сини очи могат да имат дете с кафяви.
Хм... аз пък знам, че не могат. Интересно ми стана - ще се чете. Simple Smile

# 737

Да, обратното е наистина по-често срещано.

# 738
На Джордж не са кафяви, и неговите са hazel

Ето тук също са по-светли, но не колкото на майка му.
http://static.ok.co.uk/media/images/625x938_ct/1145389_Prince_ge … 5b65bb04bff0b.jpg

Е hazel не е е ли лешниково,пак е кафяво. Но като че ли се ползва за пъстри-кафяво зелени очи. Щото и моето дете е с такива лешникови много светло кахфяви с малко зелено и оранжево като отблясъци.
На Кейт отдавна съм забелязала,че е със светли-мислех че са сини доскоро. Обаче не,по-скоро са зеленикаво-сини. Но Уили са сини. Родители със сини очи катеторично не могат да имат дете с кафяви. Това според науката и навсякъде съм то чела. Но не искам да водя спорове в никой случай.

# 739
  • На топло
Брат ми е с кафяви, не пъстри.
При майка и баща, със сини и със зелени 😉

# 740
Не, не могат. Генетика.

# 741
Със зелени е друго. Те носят кафяв ген. Но двама с чисто сини не може.

# 742
То и на черни родители не може да има рижо бебе, или близнаци едно бяло едно черно, но има. Категоричното отдаяна не е категорично.

# 743
Могат, няма да спамя, слагам линк, който иска да чете

https://genetics.thetech.org/how-blue-eyed-parents-can-have-brown-eyed-children

Аз също имам приятел с родители със сини очи, а той е с тъмно кафяви. Да, дете на родителите си е.

# 744
Не, не могат. Генетика.

Със сигурност брат ми е син на родителите ми,така че може!Както и моят отрицателен резус фактор го нямат родителите и бабите и дядовците ми!

# 745
Не, не могат. Генетика.

Със сигурност брат ми е син на родителите ми,така че може!Както и моят отрицателен резус фактор го нямат родителите и бабите и дядовците ми!

Като дядо ми , който е кръвна група АБ, а баба ми е O, майка ми се е пръкнала и тя O, а уж е невъзможно.

# 746
  • Истински се вижда само със сърцето.
Майка ми е със сини очи, баща ми е със зелени, брат ми с кафяви, аз с пъстри, но с кафяви и зелени пръски Simple Smile двете ми баби са с кафяви очи, а дядовците единия със сини, другият зелени Simple Smile

Та генетика Wink

# 747
  • София, България
Здравейте. Следя темата с удоволствие и се записвам при вас с една малка корекция. Пише се кафяви.
https://kaksepishe.com/kafyavi/
Просто това пъти го написахте, че не можах да се сдържа.

# 748
Няма значение цветът на очите-да сме живи и здрави!

# 749
Аз сега гледах едно видео където се коментира, че Мегън е имала операция на крака. Там където се беше събула боса са забелязали белег, може би е прамахвала кокалчета..много болезнено..и в същото време забелязох нещо друго, сякаш накуцва като ходи. Има нещо странно в походката и, не че е супер важно, но може да има проблем жената и затова да излиза все в такива странни пози на снамките.

Общи условия

Активация на акаунт