Кралски работи и клюки - 19

• 47 978
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
Nature Sparkles Кейт със зелени очи..

# 721
Тя всъщност с какви очи е? Защото Джордж е с кафеви, а Шарлот със сини.

# 722
Nature Sparkles Досега не бях обърнала внимание,мислех че са и тъмни..
в момента не откривам снимка в близък план но това което виждам  е светло но не е синьо..
да има зелени очи и да не обърнем внимание толкова години..Thinking

# 723
Скрит текст:
На Доня Маргарита просто й отива да бъде царска особа. Бих искала да я виждам по-често в темата, но е ясно, че те водят чак толкова публичен и живот...

Чудно ми е дали имат някакви наследствени корони?

Май само на тази снимка съм я виждала с корона и на сватбата.

Скрит текст:

С Дукесата

Скрит текст:

Интересна снимка. Цар Симеон в ляво на Кралицата

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 18:59 от Ellinor*

# 724
На Кейт са зелени очите, да.

# 725
  • София
На горната снимка цветът е засилен, тези ми изглеждат по-реални. Скривам ги, че са големички.
Скрит текст:

# 726

А на Уилям какъв цвят са очите? Предполагам кафеви, иначе няма как Джорджи да е с кафеви очи.

# 727
  • София
Кралицата е поканила майката на Мегън да празнува Коледа с тях. Което било престъпване на протокола. Сега ми е трудно да преведа някакви неща от статията, после ще се пробвам.
https://www.msn.com/en-xl/europe/life-arts/the-queen-invites-duc … WzmvzZCQt-QRaLfA8

Накратко-Кралицата е разчупила етикета, като е поканила Дориа, като знак на уважение към Мегън, която очаква първото им дете с Хари.
Поканата била необичайна, дори семейство Мидълтън не е канено на празника в имеието в Норфолк(Сандригам).И все пак изглеждало нормално, тъй като Мегън няма роднини в Англия. Заради нея протоколът бил престъпен още миналата Коледа-тя е първата "не-съпруга", която е празнувала с тях.
Кенсингтън потвърждава новината.
Споменава се, че са казали за бременността на сватбата на Южени, а Дориа била развълнувана, че ще става баба.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 21:42 от Дези.

# 728
Предстоящи събития на Хари и Мегън
Скрит текст:
8 ноември - само Хари ще посети паметна служба в Уестминстърското абатство, посветена на жертвите на Втората световна война.

10 ноември - Мемориален ден на жертвите от Първата световна война - фестивалът на паметта в зала Албърт. Хари и Мегън се очаква да се присъединят към кралицата и други членове на кралското семейство.

14 ноември - цялото семейство се събира в Бъкингамския дворец, за да отпразнува 70-ия рожден ден на принц Чарлз. Кралицата държи специална партия в чест на значимия ден на най-големия й син, в който се очаква принц Хари и Меган да присъстват заедно с принц Уилям и Кейт и други близки членове на семейството.

19 ноември - Очаква се Хари и Мегън да присъстват на легендарното шоу "Роял сорт" (Кейт и Уилям го посетиха миналата година). Палатата не потвърди това, но новината беше пусната от един от актьорите, който се появи: "За мен е удоволствие и честно да ви информирам, че на 19 ноември в присъствието на принц Хари и Меган Марк ще се преместя в роялското поп шоу в Лондонския театър" Паладиум ".

https://ca.hellomagazine.com/royalty/02018110248428/prince-harry … riety-performance

Бъкингамския дворец потвърди участието на херцога и херцогинята на Кеймбридж в следните дейности 10-11 ноември :
Скрит текст:
10 ноември: Кралицата и други кралски особи ще присъстват на годишния фестивал на възпоменанието в Роял Албърт Хол;

11 ноември: Кралицата и други членове на кралското семейство ще вземат участие в службата на Мемориалния ден на Ценоаф;

11 ноември: Кралицата и други членове на кралското семейство ще посетят службата в Уестминстърското абатство, настанена до 100-годишнината от края на Първата световна война.

Семейна почивка в Бразилия

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 21:56 от ۵ Gray. ۵

# 729

А на Уилям какъв цвят са очите? Предполагам кафеви, иначе няма как Джорджи да е с кафеви очи.

Уилям и Хари са със сини очи.
Доколкото знам може човек със зелени очи (на Кейт се водят hazel мисля) да предаде ген за кафяви.
Хората със сини очи не носят този ген.

# 730
Моите очи също са зелени, в зависимост от цвета на дрехите или осветлението изглеждат друг цвят- даже мн често сини( даже веднъж ме изкараха със сиви). А  за кафявите очи- баби, прабаби, дядовци, та чак до девето коляно, ако някой е имал, напълно възможно е .... генетика

# 731
На Джордж не са кафяви, и неговите са hazel

Ето тук също са по-светли, но не колкото на майка му.
http://static.ok.co.uk/media/images/625x938_ct/1145389_Prince_ge … 5b65bb04bff0b.jpg

# 732
  • София
Гледам, че доста дискусии е имало по въпроса из интернет. Някои го ползват, като аргумент, че не било тяхно(т.е. на някой от двамата-Уилям или Кейт) Smile
Иначе, тук говорят за това https://www.quora.com/How-come-Prince-George-has-brown-eyes-when … nts-are-blue-eyed  Тезата е, че е малко по-сложно това с унаследяването, доминантни и рецесивни гени. Вероятно кафявите очи са наследени от Кейт.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 23:32 от Дези.

# 733
А, ясно, те не са кафеви.
За родители с тъмни очи да имат деца със светли знам, че е възможно.Но обратното не.Поне това си спомням от генетиката.

# 734
Родители със сини очи могат да имат дете с кафяви.

Общи условия

Активация на акаунт