Кралски работи и клюки - 19

• 48 189
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Само Летисия , София и семейство знаят истината. Аз четох,че София е искала да се променя Конституцията, за да може сина на голямата и дъщеря да наследи Фелипе, а не Леонор

# 91
  • Пловдив
Оповестиха името на Пипиното бебе?😊

# 92
Мегиния етикет
Не може да бъде обвинена, че не спазва етикета. Smiley

# 93
Точно това клипче ме провокира да питам. Изглежда сякаш Летисия не иска София да се снима с внучките си, все се пречка, избутва ги и направо ги дръпва от бабата. Много неприятно.
Nature BoomНе изглежда.. а направо не иска.. и кое му е неприятното..
за да постъпва така Летисия, не е случайно! Hands V

# 94
  • София
Честито на Шарлот.Дано дадат интересно име на бебето.

Бутанската кралица е красива. Но си има грим, на първата снимка и очите и са с доста черно, бузите розови.  Късмет е имал кралят, азиатките не са ми много красиви.

# 95
Аз много харесвам кралицата на Йордания - Рания ал-Ясин. Красавица от класа! След Даяна, Рания и Меган са ми фаворитките
Август моя ме заведе в Люксембург, и тяхното кралско семейство ми допадна, видяхме им резиденцията, но явно не беше отворена за посетители (чак ми направи впечатление, че освен в ресторанта, никъде не срещнах човек говорещ английски Hushed и въпреки че им е национален почти никой не говореше и на немски)

# 96
[b][/b]

Маделин голяма красавица тук!

# 97
  • Истински се вижда само със сърцето.
Оповестиха името на Пипиното бебе?😊

И как се казва?

# 98
Мегиния етикет
Не може да бъде обвинена, че не спазва етикета. Smiley

Joy

# 99
[b][/b]

Маделин голяма красавица тук!
Nature Boom Много е хубава.. и като булка беше разкошна..истинска принцеса
родена да блести Nature Zap

# 100
  • Наблизо
Аз много харесвам кралицата на Йордания - Рания ал-Ясин. Красавица от класа! След Даяна, Рания и Меган са ми фаворитките
Август моя ме заведе в Люксембург, и тяхното кралско семейство ми допадна, видяхме им резиденцията, но явно не беше отворена за посетители (чак ми направи впечатление, че освен в ресторанта, никъде не срещнах човек говорещ английски Hushed и въпреки че им е национален почти никой не говореше и на немски)
Защото е пълно с французи,португалци и белгийци,които работят там.Още по-трудно е да намериш някой,който говори техния си език,люксембургския.

# 101
Каква страхотна тема! Разглеждам си аз и какво да видя, имало и други луди като на тема кралски истории Simple Smile

# 102
Днес рожден ден има принцеса Елизабет (25-ти октомври 2001) (Белгия)

# 103
Много симпатично момиче!
Роклята й е страхотна.

# 104
  • София
Красиво момиче. С естествено излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт