Кралски работи и клюки - 19

• 48 253
  • 756
  •   2
Отговори
# 120
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Prince Harry and Meghan visit Dubbo
https://www.facebook.com/sbsnews/videos/989968794538201/UzpfSTEy … 5Njg3OTQ1MzgyMDE/

# 121
  • До сърцето...
Понеже сме в нова тема, слагам линк към предложенията за името, ако някой иска да добави.
http://bg-mam.ma/p/1068846/37569131

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 19:46 от Радика

# 122
И аз да си изкажа мнението за името - мен лично хич не ме вълнува как ще се казва детето на Меган и Хари, когато се роди - ще разберем. Много се разводнява темата с тези предположения за име на нероден Петко и явно ще е така в темата докато се роди.

Снимка на Меган, прегърната от дете

https://www.instagram.com/p/BpVezgCD7jg/?utm_source=ig_share_she … hid=12a8a8ho5e9ny

# 123
Добре де, защо Меги я обличат като тетка. Какви са тези пеньоари?  Какви са тези никакви дължини на роклите?
Не ми е много симпатична (тийм Кейт съм определено), но ми става жал напоследък.
Сигурно е коментирано в предишните теми, но защо си слага ръка на корема в 3ти месец още?

# 124
Едни пресни снимки на Меги и Хари. Харесват ми такива разкроени рокли, чак ми се приисква да си купя такава Simple Smile Изборът на цветове не го разбирам и аз  - или тъмносиньо, или райе. Бяга от топлите цветове, които вероятно много ще й отиват.

https://www.hellomagazine.com/royalty/gallery/2018102563907/prin … nga/1/?viewas=amp

# 125
Добре де, защо Меги я обличат като тетка. Какви са тези пеньоари?  Какви са тези никакви дължини на роклите?
Не ми е много симпатична (тийм Кейт съм определено), но ми става жал напоследък.
Сигурно е коментирано в предишните теми, но защо си слага ръка на корема в 3ти месец още?
Защото има толкова хубаво тяло, че всяка дреха й стои като пеньоар.
Защото дължините са си нормални, но на нейните кльощави крака всичко стои по този начин
Защото си мисли, че носи златното яйце и трябва да го внушава на всеки, който в момента е погледнал към нея. Жената се изживява като кралицата - майка на бъдещия крал. Laughing Laughing

# 126
Ън, Кейт примерно е много добре с дължина до коляното. Дали заради слабите й крака предпочитат тази никаква дължина за Меги. Ама то тяло със спорт се поддържа, а не с гладуване....

# 127
И аз да си изкажа мнението за името - мен лично хич не ме вълнува как ще се казва детето на Меган и Хари, когато се роди - ще разберем. Много се разводнява темата с тези предположения за име на нероден Петко и явно ще е така в темата докато се роди.

Nature Boom В кралската тема всеки го вълнува различно нещо и  коментарите са на всеки според вкуса
и предпочитанията..какво значи че се разводнява темата с нероден Петко ..ами основното е да си
клюкарстваме*, тук не пишем есета.. например на мен Максима не ми е много по вкуса, но не виждам нищо
лошо и разводнено на харесващите да я коментират, ако искат и в цялата тема..Nature Zap

...Кейт  сериозна с кралска осанка Gift Heart

# 128
В момента модата върви към миди ,както и прословутите райета.Мегаън се облича по-вече като Мелания ,отколкото като кралското семейство. Слабите крака изпъкват и фона на  обувките по-голям размер ,защото имала "кокълчета" на пръстите. Освен това ,си обръща пръстите на ходилата на вътре,което е всичко друго ,но не и елегантно.
Ръцете, предполагам, си слага пред корема заради изпъкналото коремче.А то е изпъкнало ,не толкова от бременността,колкото от конструкцията й .Всяко подуване и слабо напълняване се показва изразително точно там.Особено ,на прилепнали ,тънки,едноцветни  или трикотажни платове.Освен това ,не я виждаме много с чанта  и се чуди къде да си слага ръцете.Има и едно паразитно попипване на косата ,което не е зле да преодолее,защото изглежда като несигурност.

# 129
Ръцете, предполагам, си слага пред корема заради изпъкналото коремче.А то е изпъкнало ,не толкова от бременността,колкото от конструкцията й .
Аз съм с подобна конструкция и ми изпъква корема дори и след чаша вода. Simple Smile Simple Smile
Но на снимките си личи, че се изпъчва напред, за да се види корема.
А и тя си слага ръката НА корема, точно както бременните в по-късните месеци правят. Странно ми беше при положение, че е още в 3ти и още няма корем.

# 130
Ръцете, предполагам, си слага пред корема заради изпъкналото коремче.А то е изпъкнало ,не толкова от бременността,колкото от конструкцията й .
Аз съм с подобна конструкция и ми изпъква корема дори и след чаша вода. Simple Smile Simple Smile
Но на снимките си личи, че се изпъчва напред, за да се види корема.
А и тя си слага ръката НА корема, точно както бременните в по-късните месеци правят. Странно ми беше при положение, че е още в 3ти и още няма корем.
В последните страници на предишната тема го обсъдихме много пространно и емоционално този въпрос, та малко дори прекалихме. Simple Smile

# 131
В последните страници на предишната тема го обсъдихме много пространно и емоционално този въпрос, та малко дори прекалихме. Simple Smile

Отивам да чета. Sunglasses

# 132

Отивам да чета. Sunglasses
Ето оттук нататък: http://www.bg-mamma.com/?topic=1068846.630

# 133
  • София
Меган трябва да си оправи малко стойката и походката, да прибере петичките и да отвори пръстите навън.
Тогава по-добре ще й изглеждат краката.

# 134

Цитат
Ама то тяло със спорт се поддържа, а не с гладуване....
Меган е спец в йогата**

Общи условия

Активация на акаунт