Кралски работи и клюки - 19

• 48 236
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Лично мое мнение - само с йога не става. Що всички ангели на Виктория сикрет се потят в залата и пред боксовата круша тогава?

# 136
  • Sydney
Благодаря за темата Simple Smile мн е хубава Simple Smile

То писали, писали и изписали... през седмицата просто абсурд да се включа...

Ще подмина коментарите за Мегън и поведение и Нз си кво и как и ще мина на облеклото... зелена рокля й беше супер, както и двете светли (белите), особено тази с камъните на раменете... синята от приема ужасно нещо, райетата също не ми харесаха, червената беше твърде червена, цвета й беше в повече, червеникавата с флоралните елементи беше също Ок...

Но... предпочитам да изкоментирам от визитата на Холандците... смачката рокля на Кейт беше супер, отново това разкрояване от средата на крака не ми хареса. Беше с тиара, която е носила Даяна. Чарлз беше с ужасен панталон, просто трагедия, на Камила роклята неше супер, за разлика от костюмчето (черното) от следващият ден... потресно...

Холандците бяха готини Simple Smile

# 137
Тайната се нарича активно спортуване и атлетично тяло.
Ген.
Добре де, защо Меги я обличат като тетка. Какви са тези пеньоари?  Какви са тези никакви дължини на роклите?
Не ми е много симпатична (тийм Кейт съм определено), но ми става жал напоследък.
Сигурно е коментирано в предишните теми, но защо си слага ръка на корема в 3ти месец още?
Моята теория е,че тя трябва да бъде разпознаваема и ако трябва,ще носи тъмно и чували доживот.Или пък ще носи сини чували и изведнъж-хоп,рокля на Диор-и прожекторът към нея,нета се взривява,"алелуя,най-сетне се роди дукеса",тя(и кралското семейство бенефициенти)са топ новина.После пак нахлузва пердето и пак става хит,целокупното население се вайка,осъжда я или я защитава-ми може да е заченала снощи.Това е,няма лоша реклама,винаги е добра.И стабилизира монархията-кой се отказва от цирк!
Женствените стилни тоалети на Кейт на нея не й стоят хич добре и като омръзне на хората да сравняват двете наборки,подгласничката трябва да я архивират.А е силен играч:мулатка,американка,актриса-защо да я губят,вместо да я ползват.Което и правят в момента.Ръката върху корема след наяждане с боб от Тонга отвлече цялото внимание на хората от финансовата криза,която ни коват текущо.Някой лекарство срещу рак да беше открил,нямаше да чуем,вперени  в обиколката на един  корем.

# 138
Добре де, защо Меги я обличат като тетка. Какви са тези пеньоари?  Какви са тези никакви дължини на роклите?
Не ми е много симпатична (тийм Кейт съм определено), но ми става жал напоследък.
Сигурно е коментирано в предишните теми, но защо си слага ръка на корема в 3ти месец още?
Меган не е актриса в сериал, че да облича каквото и кажат стилистите. Разбира се има такива които я съветват, но последната дума е нейна. Та ... облича се като тетка защото е снаха на най-дъртата и консервативна тетка на планетата ... баба Бети. Да не говорим за Камилата със синя кръв, дето и Кейт недолюбва защото е Мидълтън /средна ... класа/ .
Докато Бабет е жива, Мегън ще се облича с пеньоари само и само да се хареса и да покаже, че не са сбъркали като я взеха. Понеже все още опипва почвата, за да не я критикуват за модни гафове се облича в тъмни цветове или пък беззъби нюанси - пастелно, пепел от рози. Рядко избухва с нещо ярко. С какъв ужасен тъмно-тютюнев тоалет се беше спретнала на кръщенето на Луи. Нито като за повода, нито пък подхождаше на цвета на кожата й.
Защо си държи ръката на тримесечния корем - ами защото е актриса и играе бременна жена! Така са я учили в киното че се прави. Иначе коментара на медиите щеше да бъде точно като един от тук - наяла се с австралийски боб. Предвид "утежняващите" биографията й обстоятелства - че е дърта, че е имала връзки и брак и не е родила бързото забременяване дойде като манна небесна и тя сега се напъва да го демонстрира - вижте, свърших си основната задача като съпруга на Хари. Колкото и много наследници на короната да има преди това бебе, още едно подсигуряване никога не е излишно.

# 139
  • Някъде там
Предлагам да се направи историческа и фактическа тема за кралските фамилии,за да може там да се обсъждат сериозните неща които вълнуват обществото защото тази тема е в Клюкарник и заглавието и е "Кралски работи и клюки", което предполага че всички светски събития и пикантни подробности от живота им могат свободно да се обсъждат тук.
Много ми е странно някой като дойде да каже че него Меган не го вълнувала или Рания или бебетата на някой.Като не те вълнува нещо го подминаваш и коментираш и четеш това което те вълнува.
И на мен Летисия ми е неприятна и не я коментирам но не ми пречи да се обсъжда,а и темата е на всички.

# 140
Nature BoomМегън и Хари  се сбогуваха с  Тонга и се връщат в Австралия.. в Сидни ще присъстват на
 вечерните награди на Australian Geographic Society...
..в самолета се качва със синята рокля..с каква ли ще  се появи при кацането..
да но да е пак в червено но без етикет..отива и този цвят.Nature Zap

# 141
Лично мое мнение - само с йога не става. Що всички ангели на Виктория сикрет се потят в залата и пред боксовата круша тогава?

Става, става, ако не търсиш релеф и атлетично изглеждащо тяло, йогата си е екстра. А Меган не е атлетичен тип в тяло. По-скоро е като елф - нежна. И така е по-добре.
С йога и добре изграден режим на хранене (както очевидно е при нея), една жена може да има чудесна фигура. То не е нужно да си с плочки и с мускулести бедра като Мадона от времето на Воуг.

Зеленият каки тоалет от кръщенето на Луи на мен пък ми е един от любимите на Меган. Мисля, че много добре подчертава тена и красотата й.
От последните тоалети най-много ми хареса бялата дълга вечерна рокля, която беше с някакви бижута на раменете.
Сега всички са заети да разкостват показалия се етикет на червената рокля. Тук като че ли не му обърнахте много внимание. За мен това е гаф на асистентите и някой ще бъде уволнен, но разбира се, няма да го оповестят.
EvaKrusteva, последната синя рокля от качването в самолета деним ли е или само така изглежда?

# 142
dariVale, признавам, че не бях чувала името й преди да обявят годежа. Но актиса, блог за мода имала, снимала се по корици на списания..... наистина очаквах повече от нея откъм облекло. А то по-скучна от останалите се оказа. Като гледам нейни снимки от преди - ами повече ми допада и облеклото, и косата й дори е по-хубава.
Надявам се да опипва почвата сега и да е по-смела в бъдеще да отстоява стила си.

# 143
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не е възпитано да подчертава сексапила си, затова се облича така.
На мен много ми харесва- нежно и женствено, без капка пошлост, чудвесни десени, традиционни рокли .... много е свежа и сладка...

# 144
Сега всички са заети да разкостват показалия се етикет на червената рокля. Тук като че ли не му обърнахте много внимание. За мен това е гаф на асистентите и някой ще бъде уволнен, но разбира се, няма да го оповестят.

Имаше подобен коментар и в темата Звездни компромати, че евентуално асистентът ще бъде уволнен, а друга съфорумка отговори, цитирам:

Или няма...нали помъкна най-добрата си приятелка да я облича за това турне.

Много ми е странно някой като дойде да каже че него Меган не го вълнувала или Рания или бебетата на някой.Като не те вълнува нещо го подминаваш и коментираш и четеш това което те вълнува.
И на мен Летисия ми е неприятна и не я коментирам но не ми пречи да се обсъжда,а и темата е на всички.
Аз също подминавам снимки и постове, които не ме вълнуват и не се дразня от този факт. Но това всеки да изпише по десет женски и десет мъжки имена като предположения за име на нероден Петко ми се струва безмислено и е точно разводняване на темата с безполезна информация.

# 145

EvaKrusteva, последната синя рокля от качването в самолета деним ли е или само така изглежда?

Роклята е Veronica Beard* Nature Zap

# 146
  • Някъде там

Имаше подобен коментар и в темата Звездни компромати, че евентуално асистентът ще бъде уволнен, а друга съфорумка отговори, цитирам:

Или няма...нали помъкна най-добрата си приятелка да я облича за това турне.

Аз също подминавам снимки и постове, които не ме вълнуват и не се дразня от този факт. Но това всеки да изпише по десет женски и десет мъжки имена като предположения за име на нероден Петко ми се струва безмислено и е точно разводняване на темата с безполезна информация.
Никой не е казал че трябва да изпишеш 10 20 или 100 имена а просто в пост в който може да има и друго да дадеш своето предположение за име и Радика да го включи в анкетата.
Не е задължително да го направиш,но тя подсеща за да са повече имената в анкетата. Не мисля че това е разводняване,поне аз.

# 147
Абсолютно подкрепям Пюр. Темата се товари много с тези безмислени анкети. Всяка нова страница трябва да се скролва до безкрай.
То не бяха "Кой ви харесва от бълг. монархия? , "Кой принц ви харесва?" и т.1н. Последвано от чаршафи с безБрой имена. Като че ли нещо зависи от анкетите или е някое важно проучване.

След името, очаквам следващите анкети да  са "На коя дата ще се роди бебето?", "Колко кг. ще се роди бебето?".. и чаршафи с дати и кг.  Sunglasses Ужас!

# 148
След името, очаквам следващите анкети да  са "На коя дата ще се роди бебето?", "Колко кг. ще се роди бебето?".. и чаршафи с дати и кг.  Sunglasses Ужас!

И така до раждането, безмислени анкети да искаш - накрая за позналите пола, името и кг, сигурно ще има  по един тиквен медал Laughing

# 149

Видях я на сайта им: https://www.veronicabeard.com/Cary-Dress-2930.html?color=Sky-Blue

Не е деним, страхотна е, но аз обожавам ризороклите.

Анкетите на мен не ми пречат. Ако искам гласувам, ако искам - не.

Тази Южени сигурно сте я обсъждали преди месеци, но тук много ми харесва в стил Джаки Кенеди:

Общи условия

Активация на акаунт