Кралски работи и клюки - 19

• 48 359
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
  • Някъде там
Благодаря за информацията за мака на всички.
А теориите за скъсаната обувка какви са?Май е суеверен нещо 😁
Меган много ми харесва в всички последни тоалети.
Обаче с тях коремчето изобщо не личи.Не е като с онази синята.

# 271
# 272
Грозотстс на Камила не мож' я  повтори! Напрсво ужасяваща е...
Зеленото от публичната реч  а Меган е ужасно, точно тоз нюанс на нищо не върви..

# 273
Относно сериала "Короната"... в него всички са по-красиви. Все пак е филм за забавление. Красотата продава. Нито Елизабет, нито Маргарет(особено тя), нито Филип са толкова красиви в реалния живот. Нормално и за Камила, евентуално Даяна и т.н. да подберат красиви актьори.

# 274
Здравейте,
Записвам се в темата. Не съм била никога фен на кралските особи, но незнайно защо напоследък следя Мегън из нета.
Гледах нейна снимка наскоро с черна рокля, отпред имаше румбоид на гърдите, не знам от светлината ли е,но така я очертаваше все едно беше гола. Може и да сте коментирали.

# 275

Красива и елегантна Nature Zap

# 276
  • Countryside
Мегън с тренча е супер! И прическата е добре този път. Засега фаворит ми е червената рокля(с етикета) много ми хареса. Корем в последните снимки не личи, но то е и раничко де, ако е в 4месец. Тя е височка, ще й проличи по-сериозно след месец-два.

# 277
  • София
Ми не се е наяла тези дни Grinning
Харесва ми тренчкотът. И последната черна рокля.
Тя си се криви, като ходи, в опит да има кралска осанка. Като нашата президентша, която вечно е глътнала бастун.
Аз съм си изтеглила сериала, но все не стигам до него от тези деца. Ще пробвам днес и после ще се изкажа Satisfied

# 278
.Hands V. и тук  ми харесват как се  докосват  с местния поздрав..
тъй де, няма  само с другите да спазват ритуала..Smile

Скрит текст:

# 279
  • Някъде там
Лелеее колко любов струи от двамата на последната снимка.Може първоначалните планове на Меган да са били други спрямо Хари и целта и да е била само да се възползва,но тя се е влюбила.Може да не го е искала, но определено се е случило.
Много силно се надявам тази любов да устои на всичко и те да са толкова щастливи колкото сега още дълги години.
Снимката с поздрава вече е моята любима тяхна снимка.💗

# 280
  • Някъде там
Здравейте,
Записвам се в темата. Не съм била никога фен на кралските особи, но незнайно защо напоследък следя Мегън из нета.
Гледах нейна снимка наскоро с черна рокля, отпред имаше румбоид на гърдите, не знам от светлината ли е,но така я очертаваше все едно беше гола. Може и да сте коментирали.
Не се сещам за коя рокля става въпрос но тук са всичките и тоалети.
Може да намериш роклята.
   https://instagram.com/meghansfashion?utm_source=ig_ … shid=jhup90xatbw4

# 281
Леле, тези продължават - как не им свършиха роклите. Stuck Out Tongue Winking Eye Добре, че нямаме и такива хрантутници.
По-добре тези вместо наш'те .
Кралска сватба,дворци,изложби на тоалети,тиари....събират милиони зяпачи и паунди.Смятай как живва бизнеса във всички сфери наоколо!Завиждам.
Кой би дал и левче да види Бойко,Корнелия и дружина?По-добре да го даде за тоалетна.

Харесва ми роклята в цвят марсала,която Ева е публикувала над твоя пост.Ще преглътна дори  модела,приемайки го за запазена марка на Меги,разните й там тип кимона,пеньоари и халати.Само ако може тия пирги да не ги пипа постоянно,направо е нехигиенично.Като не могат да ги застопорят като при Кейт,поне да й ги вързват.
За червената обаче не можете да ме навиете.Като цвят-чудесно,свежо,ходи й.Моделът я прави нещо средно между борец в раменете и танцьорка на кючек надолу.Начинът,по който я описва платът,много тънък ли е,подплата ли няма,не е подходящ.
Все смятах,че войнишкото зелено от кръщенето не е хубаво,но последните й избори:бордо блузата с панталон и някои други,са в пъти по-зле.Що се отнася до роклята с гаргите,спомням си една странна рокля на шведската престолонаследничка,цялата на...къщи.Кани се да застроява ли,не знам,но не само стоеше чудновато,ами и самата жена в нея очевидно не се чувстваше на място.Вероятно си рекламират някои брандове,а ние коментираме вкуса им.И те имат нужди,и то големи.

# 282
....спомням си една странна рокля на шведската престолонаследничка,цялата на...къщи....
Стана ми любопитно, но не я намирам в Гугъл.

# 283
Здравейте,
Не се сещам за коя рокля става въпрос но тук са всичките и тоалети.
Може да намериш роклята.
   https://instagram.com/meghansfashion?utm_source=ig_ … shid=jhup90xatbw4
Не я виждам...май беше обаче с панталон надолу..ще потърся

# 284
Nature Sparkles  Даяна в такъв вид я виждам за първи път..
дори няколко пъти се усъмних че е тя...
..скоро някой пусна  нейна снимка на която е с червен пуловер  с овце..
ако може пак да я пусне че е интересна гледка Smile

Общи условия

Активация на акаунт