Кралски работи и клюки - 19

• 48 337
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
....спомням си една странна рокля на шведската престолонаследничка,цялата на...къщи....
Стана ми любопитно, но не я намирам в Гугъл.
Ако си виждала като дете илюстрациите на приказките на Андерсън,една голяма тухла,ей такива бяха къщите Simple Smile
Изцъклих се като я видях,стои сериозна,на някакво събитие,и с едни шарени къщи по себе си,нагъсто застроени.
Сега каквото и да облече,ще го погледна и забравя,но къщите ще ги помня.

# 286
Май само аз намирам Камила за по-красива от Даяна. Чисто физически....
За сериала - на мен актьорите много ми харесват, даже доста си приличат с истинските лица.

# 287
  • Sydney
На Мегън косата е доста по фина от плътната на Кейт, за това и все се вее и уж не могат да я фиксират... ако й сложат както си трябва фиксатор ще седи като залепена за главата й, така че това е по-добрия вариант...

# 288
  • София
За тази рокля ли става въпрос? https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6107625/Swedens-Crown … r-Prize-gala.html   Симпатична е, макар и малко прекалено.
Тази ми харесва
Скрит текст:

# 289
  • Някъде там

За тази рокля ли говорите ?
Много ми харесва на мен.

# 290
  • Sydney
И на мен...

# 291
На Мегън косата е доста по фина от плътната на Кейт, за това и все се вее и уж не могат да я фиксират... ако й сложат както си трябва фиксатор ще седи като залепена за главата й, така че това е по-добрия вариант...
Според мен,пиргите са следствие от постоянното изправяне с химия и огън на афрокосата.
Виждала съм и други с хвърчащи и залепващи прави косици след изправяне на гъсти твърди афрокоси.
Предполагам,че Меги ще ми хареса повече с къдравата си коса.Ще бъде по-автентична и открояваща се.

# 292
На мен не ми харесва. Особено за официално събитие. Изключително детска ми е.
Приемам я само за следобедна разходка по време на ваканция.

# 293
На мен не ми харесва. Особено за официално събитие. Изключително детска ми е.
Приемам я само за следобедна разходка по време на ваканция.
....и на тийн-ка,не на жена 40+ .

От друга страна,може би не трябва да съм такъв класически сухар,да си раздвижа въображението и да приема,че всеки може да носи каквото му харесва...или за каквото му плащат.

# 294
Според мен,пиргите са следствие от постоянното изправяне с химия и огън на афрокосата.
Виждала съм и други с хвърчащи и залепващи прави косици след изправяне на гъсти твърди афрокоси.
Предполагам,че Меги ще ми хареса повече с къдравата си коса.Ще бъде по-автентична и открояваща се.
Абсолютно вярно, косъмът е изгорен и проскубан от постоянното изправяне. За това най-общо изглежда рехав и като метла. Особено пък на сегашното си обществено положение едва ли ще пусне масурите, което е супер жалко.

# 295
Много интересни коментари давате, при положение, че всичките ви наблюдения са от снимки в интернет,които в повечето случаи нямат нищо общо с реалността. Че и кючекчийка я изкарахте...

# 296
  • Някъде там
Много интересни коментари давате, при положение, че всичките ви наблюдения са от снимки в интернет,които в повечето случаи нямат нищо общо с реалността. Че и кючекчийка я изкарахте...
Това за кой става въпрос?Кой пък е изкарал някого кючекчийка?
Явно чета през редовете.

# 297
  • Някъде там
Тази рокля съм я пропуснала а много ми харесва.

Отиват и цветни дрехи.

# 298
  • Sydney
М да, хубава е Simple Smile

Къде пък косата й е проскубана аз не видях... тънка да, неподходящо подстригана за косъма да, не бих казала проскубана...

# 299
Косата и е наистина много повредена от непрестанно третиране с химикали, за да се изправя. Имам позната негърка, която се изправя непрестанно, няма подреждане, няма приглаждане тази коса. Седи твърда като метла, вечно хвърчи - направи и прическа, принципно леки къдрици - час - два и започва да прилича на перука.

Масово притежателките на афро коса в някакъв момент се стрижат напълно и слагат истински перуки.

Общи условия

Активация на акаунт