Кралски работи и клюки - 19

• 48 278
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Като се спомена, че Мегън ще позакръгли бузките, моето мнение е, че отдавна ги позакръгли. Може би 2-3 сед преди да обявят, че е бременна аз лично си мислех, че вече е бременна. Изведнъж се позаобли лицето и на последните снамки. Поне аз видях разлика.

# 421
Одеве щях да коментирам това... Този обувки, ъхъ, не изглеждат никак добре.. Имам чувството, че ще се скърши в глезените. И как все се криви като ходи.  Anguished

# 422
Позакръглила се, друг път, все същата ми изглежда на мен. С този си вид би могла и да не е бременна дори. Освен със синята рокля, където се е нахранила добре. Simple Smile
А какво става със Стефани от Монако, някой знае ли? Беше се гаджосала с бодигарда си Даниел навремето.

# 423
  • Бургас
Роди му няколко деца и се разделиха

# 424
Странно, тук пък не се криви. Човек вижда само това което иска:-)

# 425
  • София
Имат две деца, но са разведени. Google казва, че от 96-а. Има и трето дете, после се влюбила в треньор на слонове и живяла с децата в каравана в цирка. После се омъжила и развела с цирков акробат. 
Добре си е поживяла Laughing

# 426
Скрит текст:
Странно, тук пък не се криви. Човек вижда само това което иска:-)

Нали я снимат в движение?! Много ясно, че няма на всяка снимка да ходи като патка.. Grinning

# 427

Nature Sparkles  ..класа и стил

# 428
  • Down south
Класата е класа и е видна за всички!
Забележителна!

Може би с времето и Мегън (някак си) ще се шлифова  Thinking

# 429
  • Countryside
Според мен не е никак уместно да се сравняват Кейт и Мегън. Едната е англичанка и то от богато семейство, шлифована е от малка, а и тя самата като видя накъде духа вятъра се дошлифова. Все пак тя ще става кралица някой ден. Докато Мегън е айляк, не разбирам какво ги сравняват, че чак с Даяна я сравняват. Ами нямат нищо общо. Нормална квартеронка си е тя, даже е много хубава като гледам майка й и татко й. Имала е късмет да учи в частни училища и някак е издрапала в Холивуд, без особени протекции. Сега как и защо тя си знае. Не е класа като Джулия Робъртс, но си е ок. Малко кофти структура има, но Харито си я харесва явно. Живи и здрави да са и да се обичат все така още дълги години.
Кейтито е друга бира, желязна воля има и три деца народи за нула време. Бавачки, не бавачки, една бременност изтощава тялото, а не ми се мисли три една след друга. Аз и двете ги харесвам, и за мен няма смисъл от спора коя е по-по-най. А и всеки си има вкус. Важното е мъжете им да си ги харесват.

# 430
Имам същото червено палто с кожената яка като на Кейт.

# 431
# 432
  • София
Еми нормално, ако са подписвали предбрачен договор. Сигурно и аз бих си сложила такава клауза Smile Като го гледам какъв е, физиономията му е кофти. Има мъже, които мрънкат, че си напълняла, нищо не правиш...ама нито искат да останат с детето да потренираш, нито да ти викнат треньор. В САЩ няма платено майчинство, тя не би могла да си ги плаща сама, освен ако няма някакви спестявания.
СЕга с Хари няма такъв пролем Smile  Какъв ли им е техния предбрачен договор...

# 433
  • София
Непоказвани снимки https://www.hellomagazine.com/royalty/gallery/2018102963992/roya … ially-released/2/
Някои сме ги виждали, де Simple Smile

# 434
Според мен ако имат предбрачен, хич не в нейна полза, а защитава интересине на кралското семейство. Съмнявам се да е сложила на масата личен треньор и диетолог, бавачка, готвачка.

Общи условия

Активация на акаунт