Кралски работи и клюки - 19

• 48 214
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Диор уби всичко в мен с тази реклама.

# 556
  • в сърцето на един мъж...
Олеле, принц Николай много трансджендър изглежда милия Sad А е такова красиво момче...
Полата на Мегън си изглежда бая прозрачна, ама поне явно има хубаво бельо Simple Smile
Много ме кефи снимката с босите й крака - на ръцете е намерила място, ама пръстите на краката явно не може да подреди Simple Smile

На Кейт брошката с мака ми изглежда много интересна, дали я има някъде да се види отблизо, много ми хареса

# 557
Ее-е принцеса Елиа тук изглежда по-добре..
само че  ми се струва малко бутафорна  тази албанска династия
  Smiley

Оф, да! Наследствен бей на клан от планинско племе. Scream
Аз май мога да стана принцеса на клан от племената на горнотракийската низина.Imp
Нищо лично към принца, има си даже аристократичен вид момчето. Принцесата пък е красавица.
А и щом Албърт ходи да се снима с тях, значи са легитимирани.
Тоя принц Николай нещо.....Thinking
Благородниците не винаги стават за модели. Пример - Кити Спенсър.

# 558
И аз мисля, че полата не е прозрачна.

# 559
  • Бургас
Утре, кралица София има юбилей - 80 години. Ще си го празнуват хората, обаче част от гръцката рода няма да присъства. Официално е заради това,че живеят в Америка. Неофициално е заради изявлението на Мари-Шантал, че най-накрая Летисия е показала истинското си лице (след оная "драматична" случка на Великден между Летисия и София)

# 560
Тук намерих няколко любими кралски ястия. Има и рецепти.

https://www.thedailymeal.com/entertain/what-british-royal-family … lideshow/slide-13

Любимата бисквитена торта на кралицата.

И овчарски пай:

Сега ще си разуча и рецептите. Simple Smile

# 561
Бисквитената торта си е направо нашия си сладък салам според мен. Simple Smile

# 562
И на мен на сладък салам си ми заприлича.

# 563
  • София
Oooo, овчарски пай, вкусно!

# 564
https://www.independent.co.uk/life-style/what-the-queen-eats-and … ner-a7602121.html

Малко подробности за менюто й, според Индипендънт и бившият й готвач Дарън Макгрейди.
Той казва, че кралицата не е чревоугодник. Тя яде, за да живее, за разлика от принца Филип, който обича храната и може да разговаря за храна цял ден.
Когато тя вечеря самостоятелно, тя е много дисциплинирана. Правилото е Никакво нишесте.
Кралицата започва деня си с чай и бисквити. Прясно приготвена чаша чай "Ърл Грей" (без мляко или захар) в чаша с няколко бисквити. Самата закуска обикновено включва зърнени храни и плодове.
Предпочита местните марки Kellogg's, Quaker Oats и Weetabix, които притежават кралска гаранция. Обича зърнените й храни да се сервират от Tupperware. Смята, че държи храната свежа. От време на време избира тост с мармалад. Отново местна марка, или бъркани яйца с пушена сьомга и трюфел. Предпочита кафявите яйца, смята, че те са по-вкусни.
Преди обяд тя се наслаждава на джин и Dubonnet (сладък аператив на винена основа) с парче лимон и много лед.
Обядът е нещо просто, като риба със зеленчуци. Обича морски език на скара с изцеден спанак или тиквички или печено пиле със салата.
Следобед - чай, без никакво съмнение. Той се сервира със сандвичи с форма на пръстчета като краставица, пушена сьомга, яйце и майонеза или шунка и горчица с отстранените корички (за да се спестят калории без съмнение), както и сладкиши - малки сандвичи от малиново сладко,  нарязани на кръг с размер на  английско пени.
Също така и богатите чаени бисквити McVitie's или кейкове.  Предпочитаните от нея са пандишпаов с мед сметана, както и бисквитена, шоколадова торта с джинджифил и плодове, която е сервирана на сватбата на Уилиам.
За вечеря - филе от говеждо месо или варива, фазан или сьомга, които  идват от фермите в Сандриган и Балморал. Месото е приготвено като галски стек и се сервира със сос от гъби, сметана и уиски. Тя обича традиционното печено месо (Sunday roast), приготвено добре. Харесва сосовете на Lea & Perrins, HP Sauce и Heinz ketchup, всички притежават кралски гаранции.
Десертът включва ягоди, също от Балморал, или сладки, бели праскови от оранжерии в замъка Уиндзор.
Кралицата обича и шоколада, независимо дали става въпрос за луксозна марка или за марки, кото могат да се намерят в обикновен супермаркет магазин.
Преди лягане - чаша шампанско.

*Преведох набързо статията и не твърдя, че е достоверна.

# 565
  • На топло
Беатрис

Дегизирани като баба Бети и мъжа не знам, кой е, не прилича на Филип

# 566
  • До сърцето...
Летисия и Елизабет ІІ.
Лентата на Летисия каква роля играе всъщност? Прилича ми на придворна дама с нея....
И тези голи рамене... дали са в етикет?

ПС. Изражението на Бети съвсем не е като при Максима.

# 567
  • Down south
Лентата и голите рамене изглеждат, като отрязани. Допълнени от полицата на фона зад нея.
Изглежда странно.

# 568
  • На топло
Снимка на Кейт и Уилям, изпратена с писмо до много от почитателите им.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 17:06 от Hello♥J

# 569
https://www.youtube.com/watch?v=rvyIQS3INSk

Уилиам 1 -> 35 години

Луи го няма на горната снимка, жалко.

Общи условия

Активация на акаунт