Кралски работи и клюки - 19

• 48 210
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Албанците имат кралска фамилия, колкото ние, гърците, сърбите и румънците 😂 Този, даже и бей бил😁

# 571

Благодаря за инфото G&B, интересно е.
Що се отнася до достоверността, тя не е сигурна, ако се вярва на слуха, че кралското семейство не консумира морски специалитети. Като гледам това меню със сьомга и морски език, въобще не се ограничава баба Бети откъм морска храна.
Освен това, май не спазва самоообявеното си правило "без нишесте", защото през целия ден похапва сандвичи, кейкове, сладкишчета (особено пък с чая), а и започва деня си с бисквити.
А, то било за вечеря само това правило, добре, коригирам се, спазва го. Обаче пък на фона на изяденото през деня нишесте.... леле.

Снимката на Кейт и Уилям не е правена сега, защото Шарлът-чето е доста малка. Преди около година е минимум.
Иначе светлосиньото костюмче на Кейт с това кокетно коланче ми допада.

# 572
Има малка разлика между морски дарове и риба от развъдници според мен. В повечето случаи пише, че избягват или не консумират мекотели - стриди, миди, калмари, октопод, сепии, които могат да им причинят стомашни неразположения. А за нишестето в статията се споменават ориз, картофи и паста. Пропуснала съм го при превода, много дълъг стана поста.
Пак казвам, че това е информация от разни вестници и сайтове, не е личен опит (за съжаление  :lol).

# 573
Летисия и Елизабет ІІ.
Лентата на Летисия каква роля играе всъщност? Прилича ми на придворна дама с нея...
Това сериозен въпрос ли е?
Това е лентата на ордена на Карлос ІІІ - най-високото гражданско отличие в кралството.
Снимката е от коронацията на Вилем-Александър през 2013 г.

# 574
Уау! Летисия на последната снимка със синята рокля е невероятна! Прилича ми на Андерсеновата Снежна кралица.

# 575
  • Някъде там
Луи е на снимката,но все още е в корема на майка си.Тази снимка е коледната картичка за миналата Коледа.
Тогава се говореше че са в синьо защото бебето ще е момче.
Много ми е неприятна Летисия като излъчване,нищо че е много красива и за това рядко я коментирам.

# 576
Nature Sparkles Да,снимката е от миналата Коледа,запомнила съм я защото се коментираше
че фото шопа и е "отрязал" едната ръка на Кейт..много неприятен гаф..Nature Zap

# 577
  • До сърцето...
Това сериозен въпрос ли е?
Това е лентата на ордена на Карлос ІІІ - най-високото гражданско отличие в кралството.

Въпросът ми възникна , защото лентата е "срязана".
Ако беше като на снимката в поста ти, нямаше да има питане.

# 578
  • На топло
Защо ще изпращат стара снимка на почитателите...ох може да правят икономии, напълно в духа на Кейт и Уилям.
Сега прочетох за прозрачната пола на Мегън, навсякъде във френските сайтове се коментира като първо сериозно faux pas, коментарите отдолу са изключително негативни. Възниква въпросът дали е грешка на хората от екипа или отново нарочно търсене на внимание.

# 579
Не мисля, че тя би търсила такова внимание. Тя не е Бритни, Майли или Кайли, че да търси реакции по този начин. За мен е кофти гаф.

# 580
Снимка на мака в по-близък план

Мадлен

В предишни постове някой беше пуснал снимка на Джон Леджънд и съпругата му като Кралицата и Филип, но според статията е Чарлз. А според мен не прилича на нищо. ;дд
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-6340845/Chrissy-Te … es-Halloween.html

Има и картичка от Юджини

# 581
  • На топло
Приятелката и неофициална стилистка на Мегън, Jessica Mulroney е била на обиколката заедно със семейството си.

На мен ми е много вулгарна с тези надути устни и ботокс. Нищо чудно грешката да е нейна.

# 582
  • в сърцето на един мъж...
О, благодаря за снимката на мака, много красива брошка!

# 583
Ама наистина ръката на Кейт липсва Joy

Стилистката на Мегън е като бг кифлите в устата.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт