Кралски работи и клюки - 19

• 48 204
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Послание от херцог и херцогиня на Съсекс:

"Благодарим на Нова Зеландия за най-прекрасната миналата седмица от нашето турне. За мен беше чест да се срещна с толкова много хора от Kiwis. Австралия, Фиджи, Тонга и Нова Зеландия - ние ви оставяме вдъхновение и напомняме как всеки от нас може да направи разликата. "

Снимката е направена от Хари
https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/a24516165/prince- … arkle-royal-tour/

Чарлз и Камила за Vanity Fair

Скрит текст:

https://www.vanityfair.com/style/2018/11/prince-charles-becoming … -british-monarchy

Автор на снимките е Alexi Lubomirski. Официален сватбен фотограф на херцога и херцогинята на Съсекс.

# 587
Чарлз и Камила са страхотни. Много ги харесвам.

# 588
  • Бургас

Олееее, Мегън как копира Кейт!!!!!

# 589
Е, копирала била! Цяла тема с възмущения що си слагала ръката на коремчето, сега пък копирала била... Simple Smile
Повече от нормално е бременна жена да си попипва или придържа коремчето - дискомфорт в първите месеци, тревожност, инстинктивна грижа. Вие не сте ли били бременни!

# 590
При Мегън е много интересно, че на някои снимки изглежда доста напреднала с бременността, а на други хич не и личи. Със синята роклята, а и тук със зелената си има коремче, а на много от останалите снимки няма нищо. Сигурно зависи от това какво е яла или какво е облякла наистина, нямам идея, не съм била бременна.
И аз мисля, че цялата дискусия за ръката на корема беше заради официалната снимка, на която може би не е на място нещо такова. Няма какво да се сравнява с тези две снимки, на които са хванати просто ей така на снимка, а Кейт даже май е в движение.

# 591
Аз не съм била бременна!:laughing: Laughing Но понякога като се наям здраво с боб и аз си подпирам ръцете на корема  LaughingLaughingLaughingLaughing

# 592
  • Бургас
Птица, когато показаха как Мегън си държи корема, се изписаха сто страници. Когато обаче показаха Кейт.....нищо. Е това не е ли двоен аршин? За мен снимката на Мегън беше режисирана от фотографа и другите там дето се грижат за тия работи.

# 593
  • На топло
Хубаво прави, че я копира 😁
Класата няма да я научи от чалга приятелките си Приянка Чопра, Серена Уилямс и стилистката 😂

# 594
Ей значи някои хора само искат да създават драми?! Един ден има-няма само изчакахте, за да започнете пак. После ние сме виновни... Саркастичните ви вметки вече стават досадни.

И аз мисля, че цялата дискусия за ръката на корема беше заради официалната снимка, на която може би не е на място нещо такова. Няма какво да се сравнява с тези две снимки, на които са хванати просто ей така на снимка, а Кейт даже май е в движение.

Ето това е разликата, ама някои хора се правят на две и половина.. Няма как да знаем дали фотографът е планирал така снимката, но на официални снимки дали било на Кейт, на Летисия, на Виктория и т.н. няма такива работи. На подобни публични прояви, където те изпълняват задълженията си, не се набляга на личността им.

# 595
Бе, стига, бе! Такова подпиране на корем в третия месец 😂 Кейт е в доста по-напреднала бременност на снимката.

# 596
  • София
Е, lina bs се бъзика с това за копирането Grinning 
Значи, Кейт по-елегантно се подпира от Мегън, пък Smile

# 597
Кейт на тази снимка не е бременна, ръката и случайно е попаднала там.

# 598
  • Бургас
Разбира се, че се шегувам с копирането. Аман вече с това подпиране.
Ето ви тоалетите от тази седмица
https://www.hellomagazine.com/fashion/royal-style/gallery/201811 … -black-outfits/1/

Максима е потресаваща

# 599
Да почне да си държи дупето Мегън, че то е доста по-наедряло от корема Wink И преди това не беше слабо де, ама, сега......

Общи условия

Активация на акаунт