Кралски работи и клюки - 19

• 48 204
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Joy
Малеее Simple Smile Някои хора съвсем издивяха! Дупе имала Мегън! Те и двете с другата принцеса са плоски като скумрии, дупе!?
Добре, че не съм кралска особа, спокойно мога да си имам от всичко...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 601
  • София
Разбира се, че се шегувам с копирането. Аман вече с това подпиране.
Ето ви тоалетите от тази седмица
https://www.hellomagazine.com/fashion/royal-style/gallery/201811 … -black-outfits/1/

Максима е потресаваща

На мен Максима много ми харесва
 Имам подобен панталон.

# 602
  • Бургас
Аз много харесвам Максима. Много ми е жива и цветна. Обаче точно тая комбинация нещо не ми харесва.

# 603
Тия панталони стоят добре на много слаби жени. Опънеш ли го и се разваля вида и стои смешно. Относно горната комбинация - ми не е добра, широка горна дреха и широк панталон едновременно - не. За цветовете няма да говоря - потрисам се.

# 604
  • в сърцето на един мъж...
Максима и Мари Датска са уникално красиви и винаги с много модни и стилни тоалети. Много жени могат да вземат пример от тях. Разкошни са на снимките!

# 605
На 10 ноември херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще се присъединят към останалата част от кралското семейство на ежегодния фестивал на паметната служба, който традиционно се провежда в навечерието на мемориалния ден в зала Роял Албърт.
Тазгодишната служба, напомняща на войници, които са загубили живота си в битката, е особено значима, тъй като това е 100-годишнината от Първата световна война.
https://ca.hellomagazine.com/royalty/02018110148416/prince-harry … leton-remembrance

Снимката е стара, от 2016.

14 ноември в чест на 70-годишнината на принца на Уелс в Бъкингамския дворец ще бъде домакин на банкет, в които освен членовете на семейството ще присъстват членове на чужди кралски фамилии (датското семейство вече потвърдиха участието си).
https://www.hellomagazine.com/royalty/2018110164137/princess-mar … rles-70-birthday/

Възможни изяви на Мегън
-  10 ноември на Фестивала за памет в зала "Роял Албърт"
- 14 ноември на празничен банкет в чест на 70-годишнината от принца Чарлз в Бъкингамския дворец.

Не знам дали сте виждали тази снимка, но аз я виждам за пръв път. Слагам я в скрит текст, ако има такива които вече са я виждали. Въпросната снимка е на Хари и Мегън на сватбата на Пипа Мидълтън
Скрит текст:

# 606
  • Някъде там

На мен Максима ми хареса, обаче Летисия е ужасяваща тук.Физиономията и ме плаши,а дрешките този път са потресаващо зле.Косичките и са със собствено мнение и с две думи изложила се е много с визията си.

# 607
  • София
Не ми харесва голения подгъв на панталона на Максима. И панделката на рамото. Не обичам панделки Grinning
Иначе цветовете много ми харесват.

# 608
А бе к'ъф е тоя хейт, какво е това нещо? Някои не се спряхте да плюете по Летисия, а тя е толкова прекрасна Heart Да не говорим, че на въпросната снима жената си е супер от глава до пети... Ужас, човек влиза в темата за малко кралски блясък, а тука само плюене...

Давиз, не го пиша с лоши чувства, а с едно намигване и малко хумор, но горе-долу това се получава, когато някой каже нещо негативно за Мегън. Веднага бива обвиняван в "хейт". Как ли пък ще тръгна да се дразня на ТВОИТЕ усещания и на това по какъв начин виждаш дадено нещо Simple Smile

# 609
  • Sydney
Понякога по-добре че нямам време през седмицата...

Бялата къса рокля от НЗ е мн хубава Simple Smile

# 610
  • София
Кейт трябва да избягва слим панталони. Изглежда късокрака, което го няма, когато е в рокля. Мегън е хубава бременна, Максима е супер с широките дрехи. А Летисия е кльощава в лицето, ама аз и така, та ѝ е простено.
ИзказАх се.

# 611
  • София
Значи спешно (до към лятото) ми трябва колан като на Мери Датска - тънък, в бледо или тъмно златно - може и два. Та ако някой види, сериозна съм.

Чарлс и Камила с президентска двойка на Гамбия https://www.instagram.com/p/BpqMHnIA-TA/?utm_source=ig_share_she … shid=c6qx1cr52rzu
Много ми харесаха снимките им за Венити феър.
Доколкото разбрах Хари и Мегън ще присъстват на честванията в Албърт Хол, Хари за първи път щял да бъде.

# 612
Кейт трябва да избягва слим панталони. Изглежда късокрака, което го няма, когато е в рокля.
Има го този момент. Особено пък такива с ниска талия. Много дълъг торс има.

# 613
Искам да споделя тази снимка на Чарлз и Елизабет. Много мило ми става като ги гледам. Понякога го съжалявам, че е толкова дълго наследник и все още не е крал, но после се сещам какъв късмет е на тази възраст майка му да е още жива и здрава.

# 614
  • о`майна лунна нощ е
Цветовете в тоалета на Максима ми харесват като комбинация, но трудно понасям ансамбълчето - шапка, ръкавици, направо зимен панталон и ... хоп - сандалки за боси крачета с лакирани нокти /ако правилно виждам на снимката/. Ох.

Общи условия

Активация на акаунт