Кралски работи и клюки - 19

• 48 194
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Мии аз онзи ден попаднах на тях. Обичайните тъпотии - хакнат телефон и снимки без горнище на плажа, които сама си е правила.

# 646
Ако правилно си спомням - Кейт и Уилям осъдиха списанието и дариха сумата.

# 647
  • София
И на Хари са най-сериозно голите. С една гола мацка в Лас Вегас доколкото си спомням и някакви други голи имаше, после войници от армията позираха така, имаше вълна, защото той беше служител в армията тогава. Кейт нямаше никаква вина, бяха снимани откъм морето с гигантски телеобектив по време на частна поивка при приятели във Франция. Мажеше Уили с плажнп масло по гърба Simple Smile Не беше сумата чак за милиони и я дариха.

# 648
# 649

Лекенце

# 650
Grandma is going to be like
Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=e_z2llLP3hE

Къв надарен рапЕрски денсър е.

# 651
  • Sydney
Като се появиха снимките на Кейт, нея също я порицаха, че си е махнала част от банския... пък Хари отдавна е познат с беговите разгули...

# 652
Камила и Чарлз на обиколка в Гамбия, Хари и Меги в Австралия и Нова Зеландия...ще кажеш бягат от great British weather (така им пиеюше на якетата дъжд)

https://www.facebook.com/151274568227715/posts/2107069619314857/

# 653
  • Sydney
Тук настана голяма жега, не ги знам кога ще си заминават, но е мор... само 40 градуса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 654
  • Countryside
Аууу, Харито се носи със свастика, а се ожени за квартеронка. Аз лично, съм склонна да го отдавам на младостта, хората правят доста простотии на 20+, а като си известен веднага те изтипосват по социални мрежи и новини.

# 655
# 656
  • Бургас
София с децата и внуците

# 657
На това дете Леонор хич не му завиждам. Иначе се справя много добре.

# 658
Аз по принцип не харесвам Меган - като поведение и стил, в лице ми е по-хубава от Кейт. Но вчера случайно видях едно клипче, на което ми направи много добро впечатление. На обиколката в Нова Зеландия разпозна едно момиче, с което са си писали в Инстаграм. Веднага отиде при нея, даже поразбута гардовете, прегърна я... много мил жест.

# 659
  • Майничка
София с децата и внуците
Скрит текст:

И 8 години по-рано

Общи условия

Активация на акаунт