Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 20

• 123 661
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Година след сватбата :
- Нали каза че ще си ми вярна ?!?
- Кво си чул бе „ казах че съм
от ВАРНА ...🤣😂

# 632
Един мъж влиза в пощата и пита на гишето:
- Къде е тоалетната?
Служителката обаче чула "Къде е колетното?" и отговорила:
- Ако е до 1 кг. тук, ако е над 1 кг в съседната зала!
Човека с недоумение попитал:
- А вие мерите ли ги?
- Да, с електронна везна!

# 633
  • София
Този, който е сложил Ивановден след Йордановден... е измислил и АФТЪР ПАРТИТО.

В книжарницата продават книгоразделител за 13 лв. Че аз по-добре да си отбелязвам с 5 лева.

Разбираш, че си пораснал, когато излизаш навън с гребло, а не с шейна.

Жените усещат всичко. Всяка тревога, всяко охлаждане в общуването, всяка лъжа... Всичко! Освен момента, в който трябва да млъкнат.

# 634
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

# 635
Животът е движение. Затова, докато си лежите на дивана, от време на време поклащайте някой крайник…

# 636
Първите 15 дни на януари са характерни с това, че децата имат повече пари от родителите си.

# 637
Лекция пред моряци за съпружеския живот.
- Изневярата в семейството, за съжаление е доста срещано явление. По данни на социолозите, най-много изневеряват артистите, след това са спортистите и на трето място са моряците. Причините ги знаете сами: дълга раздяла, големи натоварвания...
- Извинете, чува се тънък глас от залата, аз вече от трийсет години плавам и нито веднъж не съм изневерил на жена си.
 В този момент го прекъсва груб бас:
- Ето заради такива тъпанари като тебе сме на трето място!

"Мениджър продажби" – това е изрода, който разгонва хората , които са дошли да се сгреят в МОЛ-а , с въпроса - "С нещо да помогна?"

# 638
  • тук, на мястото си

# 639
  • Rock & Roll feeling ...
Разликата между "кой" и "кои" е като между френското "уи" и българското "уй". Ако някой не я знае, няма смисъл да му се обяснява...

# 640
# 641
  • Fairbanks, Alaska
Жените са невероятни. Ти не казваш нищо... те разбират всичко. Те ти казват всичко... ти не разбираш нищо.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не завиждайте на "звездите"! Съдейки по рекламите, те всички имат проблеми със зъбите, кожата, ставите и пърхота!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
По повод Богоявление беше поставен нов рекорд. След като попа по погрешка хвърли Ролекса си, вместо кръста, във водите скочиха около 2000 души!
Приятел кардиолог си украси коледната елха със Сърчица, искам да видя елхата на Гинеколога...

# 642
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Петък вечер, гражданин пред входа на елитна врачанска дискотека "Бурканя". Охраната го пита:
- Огнестрелно оръжие носиш ли?
- Не.
- Нож, бокс, винкел?
- Мии, не.
- Пущам та, ма на твоя отговорност!

# 643
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вицът до вчера беше с пернишка регистрация Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 644
  • София
В новите нискотарифни авиокомпании, който се качи последен на самолета ще е стюардеса.

В търсене на нормален мъж,практиката показва, че е по-лесно да откриеш нефт...

Кратка прогноза за времето днес:
Планинските курорти са проходими в зимни условия, пътищата - не!

- К'во ти подари гаджето за Коледа?
- Много с*кс!
- Тя па никакво въображение, на всички едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт