Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 207
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
Големият си иска вече бележка от личната - ама срамежливо казва да даде, колкото дни прецени. Simple Smile
Образ Joy Разбира се,че колкото прецени личната.
Големи са изцепки Joy

# 406
Здравейте, не е много по темата но да попитам и тук. Дайте идея за магазин/и в София, от където мога да купя черен, така да се каже официален панталон за 13 годишен младеж. Проблемът е, че е много слаб и най-малките номера от мъжките колекции биха му били големи, ръст около 165..В голяма чуденка съм  newsm78
Благодаря!

# 407
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0622979002.html
Аз взимам от х и м, повечето са подходящи за слаби младежи

# 408
  • Перник
Здравейте, не е много по темата но да попитам и тук. Дайте идея за магазин/и в София, от където мога да купя черен, така да се каже официален панталон за 13 годишен младеж. Проблемът е, че е много слаб и най-малките номера от мъжките колекции биха му били големи, ръст около 165..В голяма чуденка съм  newsm78
Благодаря!

На първо четене намирам тези:
https://www2.hm.com/bg_bg/deca/pazaruvane-po-vid-produkt/momchet … &page-size=36

https://www.zara.com/bg/bg/%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BA%D1%82% … 97&v2=1077871

Аз пазарувам онлайн от НМ за моя кльощав син Simple Smile

# 409
Благодаря ви, ще проверим. Аз този магазин някак го свързвам със спортни панталони.Grinning

# 410
Да, Зара, Манго
Но виж и в младежките- Бершка, Теранова, Ню Йоркър, имат мъжки серии и малките номер може и да станат
За официален бих хвърлила едно око и в Уайкики, ама там панталоните са за по-едро коремче и дупе Simple Smile и на моят не му стават изооообщо добре Simple Smile Но знае ли човек
Влизай в някой мол и карай наред
В  тази възраст да мери, не се знае мъжко,д етско, какво ще му стане

# 411
  • Русе
 Моят клечо и той е с такива параметри. Около 164 и мноого слаб в кръста . За училище трябва обезателно черен панталон и има един на Уайкики ,най-малкият номер 27 мисля. В кръста му е широк и го носи с колан, щот иначе може да го смъква и вдига без да го закопчава и има опасност да го изгуби нейде.

# 412
  • Перник
...
За официален бих хвърлила едно око и в Уайкики, ама там панталоните са за по-едро коремче и дупе Simple Smile и на моят не му стават изооообщо добре Simple Smile Но знае ли човек
...

Любимият панталон на моя клечо е точно от Уайкики. Само на талията му е широк (като всичко останало). Но е тип дънки.

# 413
Ние нямаме официален панталон. Само веднъж съм купувала, за сватба. Облече го веднъж.
Едвам го приучавам да не ходи с анцузи.
За бележките за отсъствие - и моят не иска, то там в училище му е социализацията, как ще изпусне, сакън. Wink

# 414
Моя като беше във втори клас, от училище ни казаха че можел направо да прескочи в четвърти клас. И като му казахаме ни вика " абе вие добре ли сте, да изтърва фъна и шоуто на трети клас". Не пожела. МНого му било важно да мине и през трети клас Simple Smile. Та верно социализацията е незаменима за някои.

# 415
Я да ви питам аз 😊 как сте с гаджетата?
Синковеца в 4 за 5 клас изживя първата си тийнска любов. То очите му святкаха, то не бяха Радини вълнения, ходеше като ударен с мокър парцал 😂 За рожденни дни на девойката-рози, подаръци. И без празник съм му връчвала китка.. ей така да и подари 😋 Обачееее впоследствие, много ясно, се разлюбихаа...И оттогава, като го подпитам и отговора е- ъ, за кво ми ? Да има пак- ама що ми пишеш, ама що не ми пишеш, аз ти пиша, а ти чак след половин час отговаряшшш 😂 Викам- ами така са девойките, искат си вниманието. А той-ааа, аз да не съм клоун   😒 Питам-добре,а с предната девойка,май теб са зарязали,а? В началото отричаше 😂, но след като обясних, че няма нищо лошо в това смотолеви,че да. После нали съм цапната в устата му рекнах, че  като му виждам отношението и аз щях го зарежа 😂😂😂 И така .Няма си на този етап гадже,а като го гледам не му е голяма драма...

# 416
  • Варна
Ооо не, девойките са кифли според нас.

# 417
  • Бургас
 моят хубавец се сдоби с първото гадже точно на 13г.- лятото 6-ти за 7-ми клас, девойката беше на 14г., изкараха година и половина заедно, уж голяма любов, всеки ден заедно, но тя беше малко ревнива и правеща скандали от нищо, пък и явно си поомръзнаха и всичко приключи след година и половина, след това година и половина - без гадже, докато това лято, вече на 16г.,   хареса една девойка на училищния лагер и сега са гаджета, чакам да минат 6 месеца и ще го питам направо правят ли секс, та да купувам предпазни средства...от подслушани разговори с негови приятели мога да ви кажа, че след 15-16год. момчетата само това ги вълнува

# 418
Моят е женкар. Яко да ми е дупе!
От юни края на пети клас до юни края на шести клас - 4 гаджета. А е от най-малките, в края на годината е. От края на шести клас досега нямаше, писна му, една от последните го отделяше от приятелите му, та разбра, че няма да стане. Друга му отказа, 6 месеца пауза. Но от известно време пак се почна. ... Бащичко е!
Има да пиша в темата за свекървите ... /снахите...
Има и много приятелки момичета, изпращат се, чатят.
Говорим си, пита, кога сме правили секс с баща му за първи път. Абе - разпищолена работа. Не съм доволна много, ама не ме и безпокои на този етап. Не това пречи на учебния процес, а мързелаааа....

# 419
Любовни трепети не липсват, но до официални признания не е стигнал, доколкото разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт