Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 207
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Здравейте дами,
Някой беше писал, но не го намирам сега... Коя беше програмката за следене през телефоните и не променяше интерфейса?

# 421
  • В полите на Пирин планина
Големият не е споменавал нищо за гаджета. Все с разни момчетии е навън, ама знам ли там с кой се среща? В класа му са 26 момчета - нямат момичета, ама това едва ли е пречка.

# 422
За гаджета-хем сърби,хем боли.Беше си харесал едно момиче,но го беше срам.Около 6м. бяха само приятели и сега  уж ще се престраши да й предложи да са гаджета.Избира кога точно,как,трепети не липсват.

# 423
Абсурд е към момента.
"Скучно ми е."
"Защо не си говориш с Х.?"
"Трябва ли?"

# 424
При нас за сега такава тема не е дискутирана изобщо. Опитах се преди време.....попитах съвсем отдалече, но бях отрязана.
За мен лично, като жена и майка, не е ОК сина ми да прави секс в тийн възраст. Имам и други притеснения  (имам предвид духовната гледна точка на " сексуалните подвизи ") ,  но те ще внесат излишен смут в темата и затова ще се въздържа да ги споделя. Hug

# 425
  • Русе
Тези момичета много напористи. Все някоя пише и праща снимки. Понякога са доста предизвикателни. Той за сега дипломатично прави комплименти и си гледа спорта. Дано да удържи така още поне 3 години.

# 426
Ама кой говори за секс? Simple Smile Не са дорасли още.
Амбър, моя по същата програма.

# 427
За секс е още далеч.

# 428
Моят синковец, за крехките си 12 години има доста "опит" с гаджетата.

1 - вата - беше много досадна, ревнива и нахална. Държеше му сметка защо закъснява с 2 минути за срещата пред блока. Чак на мен ми направи забележка, че не съм карала колата достатъчно бързо, за да пристигне той навреме /а ние идвахме от нашите, които са на 20 км разстояние/. Пишеше му постоянно и му се караше за всичко

2 - рата - бяха гаджета около 6 месеца, като постоянно го караше да води кучето с него на срещите. Хвалеше се из цялото училище, че е гадже с "онова момче с готиното куче". Накрая го заряза, защото на последната среща не беше взел кучето с него. Той беше много разочарован, че момичета са такива използвачки

3 - тата - той я харесваше, а тя него не, после тя искаше да са гаджета, защото видя, че той си хареса друга. След, като се успокои го заряза - важно й беше да я харесва само нея. Тогава той плака за пръв път. Даже и пред нея се разплака.

Сега казва, че си харесва половината момичета от всички 5-ти класове / 5 класа са общо/, но не му се занимава много, много

п.п. Каква е нормалната възраст при момчетата за започване на полов живот?

# 429
Lady Cassiopeia Duval
богат опит има момчето-браво на него
дано започват полов живот чак след 17-18 години
все се надявам , че момичетата харесват по-големи момчета и те няма да има с кой да правят Laughing

# 430
  • някъде
Моят(12г) истинско гадже не е имал. Момичета, които е харесвал имаше още от детската градина. След това в училище имаше 2, които по цял ден му досаждаха на вайбър и месинджър и той ги отряза набързо. Имало е (вероятно и сега има, но напоследък го е срам да ми казва) момичета, които е харесвал и от неговия, и от съседните класове.
Според мен момчетата започват около 14-15-16 години, но то си зависи и от детето все пак.

# 431
Според мен момчетата започват около 14-15-16 години, но то си зависи и от детето все пак.
много рано
сам със себе си може и на 14-15
но с момиче
не е ли рано?

# 432
  • Бургас
за мен нормалната възраст за начало на полов живот  с гадже е между 16 и 18, а сами със себе си-  1-2-3 години по-рано

# 433
Моят синковец, за крехките си 12 години има доста "опит" с гаджетата.

1 - вата - беше много досадна, ревнива и нахална. Държеше му сметка защо закъснява с 2 минути за срещата пред блока. Чак на мен ми направи забележка, че не съм карала колата достатъчно бързо, за да пристигне той навреме /а ние идвахме от нашите, които са на 20 км разстояние/. Пишеше му постоянно и му се караше за всичко

2 - рата - бяха гаджета около 6 месеца, като постоянно го караше да води кучето с него на срещите. Хвалеше се из цялото училище, че е гадже с "онова момче с готиното куче". Накрая го заряза, защото на последната среща не беше взел кучето с него. Той беше много разочарован, че момичета са такива използвачки

3 - тата - той я харесваше, а тя него не, после тя искаше да са гаджета, защото видя, че той си хареса друга. След, като се успокои го заряза - важно й беше да я харесва само нея. Тогава той плака за пръв път. Даже и пред нея се разплака.

Сега казва, че си харесва половината момичета от всички 5-ти класове / 5 класа са общо/, но не му се занимава много, много

п.п. Каква е нормалната възраст при момчетата за започване на полов живот?
Хихи, и аз се забавлявам като теб. Не съм запозната чак в такива детайли, но почти.
Моят веднъж като коментирахме и аз му казвам „Е, ти харесваш половината момичета„ и той „Еми какво да направя, че са толкова хубави„. Падам. Много е зле, много, милия. Обяснявам капаните, да не взима използвачка, че не всички са това, за което се представят и т.н. Моят син е много социален, има много приятели, сприятелява се за 2 минути, където и да попадне, с лек характер е и чувство за хумор, нормално ми се струва както е в добри отношения с повечето/почти всички момчета, същото да е и с момичетата. Може би има твърде силна връзка с мен, хаха, до 6 г. беше без баща, докато не се появи съпругът ми.

За начало на полов живот, около 17. С баща му сме почнали от 16, може би малко рано.

Инвизибъл, нищо подобно. На моят син сегашната свалка /ако стане/ ще му е втора какичка. Ама всички казват, че бил зрял за годините си.

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 10:18 от Анонимен

# 434
ММ каза, че около 16 - 17 е нормално

Общи условия

Активация на акаунт