Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 162
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
  • София
При нас първата половина от ваканцията си почива и разпуска, втората си разпредели домашните и уроците за учи, за да не става всичко в последния момент.
Само не знам утре как ще стане в 6, че нещо ни се поразмести графикът през почивните дни Blush .

# 571
Мързелът не свърши кой зне какво през ваканцията извън редовните домашни. Малко задачи порешава след моето настояване. Уж щше да учи за разни контролни, които му предстоят в най-скоро време, но май си остана на фаза "уж". Иначе прочете две книги. През останалото време компютър, филми. Всички свикнахме да си лягаме редовно около 1, да спим до 9ч и утре сигурно ще е зор ставането.
Дайте идея откъде да му тегля електронни книги на английски, ако може някой сайт, където да са разделени на нива. Не знам дали ще се запали да чете на английски, но може да пробва. Сложих му и английско-български речник на четеца.

# 572
Ваканцията мина, мързелувайки в бермудския триъгълник - телефон, телевизор, лаптоп. Не чете, но ходи на уроци по БЕЛ и си давам сметка, че пише безкрайно грозно и сравнително грамотно. Явно не е до пример в семейството - аз чета всеки ден.
Ядосва ме, говорим ежедневно, но сякаш и от това е отегчен. Напомням за всичко - от миене на зъби до домашните.  Жив и здрав да ми е, но ще ме вкара в критическата преждевременно.

# 573
D_e_s_i_t_o това в 7 клас ли?
Явно нищо не се променя след 4 ,даже май става по-зле?
Като гледам отсега колко съм изнервена,а чаавето още е в 5 клас Rolling Eyes

# 574
Преди малко при разговор с негово височество, след като ме засърбяха нервните окончания...Та му казах, че точно сега, за последно му говоря за учене, домашни и частни уроци. До след изпита за кандидатстване,аз повече въпрос няма да повдигна.
Няям нерви повече. Каквото мога правя.Стегнала съм колана на две да плащам уроци.
Каквото успее да направи-това ще е. Нямам намерение да му вися на главата цяла учебна година. Достатъчно се измарям на работа, та и като се върна вкъщи да се нервирам. Искам като съм си у нас,да си почивам.
След тази пледоария, преди да изляза от стаята просто го помолих да не ме разочарова,а пък каквото.

# 575
Ох
Да не се отчайвам,не съм сама

# 576
От мен май по-зле няма. Докато изляз а на терасата да простирам хвана тел., а уж го оставих да пише тези. Иначе домашни все още има не на писани от цялата ваканция. Пораженията по мен са, че за първи път разбрах какво е да ядеш от нерви и сега не мога да заспя

# 577
Ваканцията мина, мързелувайки в бермудския триъгълник - телефон, телевизор, лаптоп. Не чете, но ходи на уроци по БЕЛ и си давам сметка, че пише безкрайно грозно и сравнително грамотно. Явно не е до пример в семейството - аз чета всеки ден.
Ядосва ме, говорим ежедневно, но сякаш и от това е отегчен. Напомням за всичко - от миене на зъби до домашните.  Жив и здрав да ми е, но ще ме вкара в критическата преждевременно.

Сигурна ли си, че не си писала това за моя синковец??? Мислех, че само той е така, но сега се успокоявам. През цялата ваканция не е пипнал нищо. Даже домашни и уроци за утре няма, и естествено днес беше много щастлив от този факт. Но поне ходихме за два дни до нашите, замъкнах го и на кино да гледа Гринч, ходихме няколко пъти на ресторант с приятели и техните деца. Разбира се за всяко излизане и откъсване от лаптопа и плейстейшъна имаше купища молби и уговорки от моя страна, но поне успях да спечеля тези малки битки.

# 578
Ххаха, сигурна съм, сигурна.
Ако му предложа нещо интересно като кино, да отидем някъде и т.н. няма проблем - мъкне само телефон и кубче Рубик /това е другата мания/, оставя и лаптоп и всичко. Усещам го, че скучае, ама аз не съм клоун да го забавлявам. Приятелите му са много мързеливи, не им се излиза, не им се разхожда...Обиколили сме всички места наблизо и не много наблизо, няма как да му предложим нещо ново. Лятото караме колела, идва все още с нас, ама сега в тоя студ...

# 579
Ох, всичко е точно така, включително кубчето Рубик... Боже, някаква епидемия ли е, що ли

# 580
И в нас кубчето на Рубик се реди Simple Smile Даже за време и даже със затворени очи. Опасни хлапета са ей....А сме на другия край на света. Като епидемия са и тия кубчета.

# 581
  • Пловдив
Моят не го е опознал кубчето още...  Simple Smile
При нас се почива и днес и утре,та откачи още 2 дни  Whistling

# 582
mystic woman и ние откачихме още два дни, но като гледам и тях за мързелуване ще ползва
понеже постоянно играе на PS, се опитвам да вкарам следната тактика-уговаряме  час за приключване и след две напомняния , изключвам устройството от тока-губил разни работи, ама хич не ме интересува
но и това не помага много, щото пак хабя нерви
в събота щял да ходи на олимпиада по информатика, ама не е решил една задача
дори и неща които обича, го мързи да прави Rolling Eyes
като казахте кубчето на рубик, продават ли някъде но с книжка със схеми за редене

# 583
Моят през ваканцията изгледа "Кървав спорт" и "Карате кид" и след това няма да ви казвам каква нинджа беше. Стоеше гол до кръста с вързана лента на челото. Викаше баща си да се бият в хола - то скокове, то чупки, то шпагати лелее. А съседите отдолу горките са герои - как издържаха на всичко идея нямам. И въпреки че две години ходи на карате не иска да се връща да тренира отново. Мързел и това е. Втория срок, обаче го пращам пак на плуване и хич няма да го оставям да мрънка

# 584
Моят директно реши,че кубчето не е за него ,ми то и въртенето изисква усилия.Яко го е налегнала летаргия,само задачи успях да го накарам да порешаваи то защото го подкупих с кино-Аквамен.Сутринта стана трудно,режимът ни бе нарушен,но поне тръгна с ентусиазъм.

Общи условия

Активация на акаунт