Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 279
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
  • На топло в неговото сърце.
Ох,всички явно са един дол дренки!

# 121
А карат ли се с братята и сестрите си?
Извинявайте, че така разпитвам, но имам нужда да се успокоявам, че във всички семейства е така. Моят синковец /12 г./ постоянно се кара със сестра си /5 г./. През деня е тишина и спокойствие, но прибере ли се тя от градина имам чувството, че ме вкарват в лудница. Той я дразни, тя пищи, ходи да му дърпа лаптопа или плейстейшъна, той я щипе, тя пак пищи, после го замеря с играчки, той започва да прави същото и т.н. и т.н. Докато не вляза и не се развикам. Викна ли си осигурявам около 4 минути спокойствие и колелото пак се завърта. И е така всяка вечер от неделя до четвъртък, от 17.30 ч. до 21.00 ч., когато сестра му си ляга. Нашите съседи са герои щом издържат на това чудо.

# 122
Моя е един!

# 123
  • Русе
Същата картинка беше и у нас, когато бяха на тия години. Сега нещата са много по-добре но не се търсят като братя  Sad Голяма им е разликата, различни интереси.... Sad

# 124
  • Пловдив
Аз сега говорих с класната заради случките оня ден...Каза ми,че моят много си позволявал в час и отговарял на колегите и.Грубо му било държанието.И при нея се бил опит,ама тя уж го стопирала като му казала,че не е възпитано така...Ясно и било,че в тая възраст било така,ама все пак не е редно.

Явно довечера ще заседава семейния съвет.

# 125
Леле!Моя онзи ден се прибра с забележка :ученикът хвърля бележчици в час по БЕЛ!

# 126
  • Пловдив
Директно 2-ка му е написана по Английски  Crossing Arms Според г-жата,защото им е дала занимание,ама моя и още едно дете се лигавели,направила забележка-кой да чуе! Тя взела тетрадката и след като не написал нищо-резултатът на лице.

# 127
  • София
Младежът с прибирането пльосва всичко в коридора на средата - яке, обувки, раница на пода. После отива и си съблича дрехите в неговата стая - и те на пода. Да не си помислите, че от няколко години не повтарям едно и също всеки ден.
Роботът прахосмукачка като тръгне да чисти и стигне до неговата стая ... би избягал с викове, ако имаше такава функция.

Това все едно аз съм го писала едно към едно! Joy

# 128
Извинявайте, че така разпитвам, но имам нужда да се успокоявам, че във всички семейства е така. Моят синковец /12 г./ постоянно се кара със сестра си /5 г./. През деня е тишина и спокойствие, но прибере ли се тя от градина имам чувството, че ме вкарват в лудница. Той я дразни, тя пищи, ходи да му дърпа лаптопа или плейстейшъна, той я щипе, тя пак пищи, после го замеря с играчки, той започва да прави същото и т.н. и т.н. Докато не вляза и не се развикам. Викна ли си осигурявам около 4 минути спокойствие и колелото пак се завърта. И е така всяка вечер от неделя до четвъртък, от 17.30 ч. до 21.00 ч., когато сестра му си ляга. Нашите съседи са герои щом издържат на това чудо.

Това все едно аз съм го написала.Само дето при нас малкото е на 3г6м. и имам още една фъстъкова  на 5,освен пуберчето.Съседите м м м м....,от който впрочем ме е срам.

# 129
bobsi81, шапка ти свалям!  С три деца!  Браво, да са ти живи и здрави .
Скрит текст:
разбира се, и на другите майки  Simple Smile

# 130
Ам каката е на 20 и все още като се засекат...се започва дразнене, гонене...Но вече къде, къде по-търпимо. Преди беше ад,въпреки близо осем годишната им разлика.
И до майката, която сподели, че не се търсели, да я обнадеждя. И моите рядко се търсят,при тази разлика,разбираемо. Но ако не са се виждали дълго време, си личи по погледи и вметнати модерни, на техен език закачки, че им е домъчняло и обичта помежду им. Все още меля постоянно, особено на кака му,да се търсят,да си звънят чат-пат... Но май им е рано още за това. Ще си се научат.
А при двама братя...знаете мъжка им работа.

# 131

В това отношение не мога да се оплача, ама никак. Разликата между децата е 9 г. Боболината ми е на 10 м. и батко й страшно много я забавлява. След като си дойде от училище падат страшни игри, така я разсмива, че направо ще се напикае от кеф. Пък тя милата го чака с голямо нетърпение, като го види и направо притреперва. Понеже малката е ранобудна, сутрин я клопвам в неговото легло, за да го събуди и направо се размазват двамата, едно гушкане, едно умилкване. Много ни е драго да ги виждаме така, дано и в бъдеще да имат такава близост и да се разбират.

# 132
Моите са момчета, с разлика 7 години. Изключително привързани са един към друг-  още от раждането на Варварин № 2! Баткото толкова много го искаше и чакаше...  още си спомням като при някакво безобразно изпълнение на малкия ревльо му кресна:  "..., млъкни! Ти си ми сбъднатата мечта!"  Smile
Търсят се, говорят си, имат си техни закачки и техен си свят. Много ме радва тази тяхна близост.
Когато тази година баткото отида да учи в университет, малкият страдаше като куче... Добре, че баткото учи наблизо, а и графикът му не е много сгъстен, та си идва всяка седмица.

Скрит текст:
Тук съм ги щракнала по време на една от последните ни разходки... https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/44035715_1015638 … c&oe=5C827908

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 15:58 от elia_gg

# 133
# 134
  • Пловдив
 elia_gg страхотно е!  Heart Eyes Завиждам благородно!

Аз съм с едно дете.

Общи условия

Активация на акаунт