Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 256
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
Хич не се оплаквайте от момчета зодия рак, скорпион и т.н., че ако знаете момиче лъв в пубертета какво чудо ееее..... 😆

# 256
Моят е овен,с рогата  напред още от раждането,само здрав да е.

# 257
  • София/Севлиево
Имам беглa предстaвa що е момиче в пубертет по щеркaтa(везна нa 16) нa моятa кръстницa, нa моменти дaже се чудя кой и смени детето. Мисля че мaй е по-добре дa имaш момче пубер, отколкото момиче, но тепървa ще рaзберa дaли съм прaвa или греша.

# 258
Аз пубертет с момиче го изкарах сравнително леко. И за да съм по темата,предполагам,щото е Козирог /сега на 20/ Stuck Out Tongue Winking Eye  Пък и аз такова,та се разбирахме и сега се разбираме прекрасно. Но и характера на баща си притежава девойката, и всъщност от нея разбрах,че да си перде,непоказващо много,много емоции, си има и силните и добри страни. Само да е в граници, де Simple Smile

# 259
  • На топло в неговото сърце.
Моят  е Водолей,като баща си!Кротки,но всичко е оставено да се свърши за последния момент Rage една лежерност да не би да се мине ако направи нещо,а то се окаже,че не е трябвало.Абе енергоспестяващ индивид!

# 260
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Моят  е Водолей,като баща си!Кротки,но всичко е оставено да се свърши за последния момент Rage една лежерност да не би да се мине ако направи нещо,а то се окаже,че не е трябвало.Абе енергоспестяващ индивид!

Моят мъж е водолей, все едно него си описала - наистина всичко е в последния момент.

# 261
  • На топло в неговото сърце.
При мен са двете деца-едното е моето,а другото на свекървата! Joy

# 262
  • някъде
и моето момче е рак, какво им е  на мъжете-раци
Твърде е чувствителен и докачлив,не е от най-инициативните, все чака някой да го побутне...

Не вярвам в зодии, но все едно описа моят син.....обаче пък по тези качества прилича на мен, а аз не съм раче, та май всичко опира до ген и характер.

Мъжът ми е водолей и няма нищо общо с тих, кротък и спокоен Rolling Eyes

# 263
Аз не вярвам в тия зодии. Синчето и мъжо са една зодия  Стрелци (през ден са им рожденните дни). Ами коренно различни характери. Мъжо е разумен, пресметлив, като цяло не избързва, обмисля всичко. Това дребното обаче егати природното бедствие. Все едно себе си гледам... Аз съм овен. Все едно то е овен. Толкова инатесто, думата му две не става, каквото си науми жив умрял прави струва трябва да стане по неговата. И вижда, че няма как да стане дадено нещо, но света обръща да стане. И става.

Иначе имам пък две приятелки моята зодия. Толкова сме различни, че чак се чудя кой  характер е по-верен за нашата зодия. Дали аз пък не съм извънземно. Те са отвеяни, бързо се отказват, едни такива чакат да им се каже какво да свършат, не поемат самоинициатива за нищо, все чакат друг да ги оправя...ПО-скоро те двете си приличат, отколкото аз с тях. Аз съм огън и жупел, винаги да помогна, винаги се саможертвам, с цената на моето спокойствие, дума като „няма“ и „не мога“ не съществува за мен....

# 264
  • Пловдив
Моите двама са близнаци Wink

Я кажете как почиствате лицата от нечистотии,черни точки? Втори път го водя на козметик,обаче мн.трудно стана...според момичето кожата му още не е еластична и хич не излизат гадинките Confused  бързо се възстановяват.
Кои продукти ползвате?

# 265
 Е аз купих машинка за изсмукване на черни точки, ама не става за тях още. Малки са порите, бебешки и само му посиня носа Simple Smile и се зарече повече никога да не припарва до машинката. Продукти специални не съм му вземала. Мие се там с едно дето всички се мием с него с някакви семки от грейпфрут ала бала. Но толкова. Дано другите споделят повече.

# 266
Ох....тези черни точки са напаст. Махнахме ги, а те пак се появиха, че и сякаш по - големи и по -черни станаха. На всичкото отгоре, точно до тях, се появиха големи червени пъпки -акне, болезнени. Затова вече няма как да ги почиствам - нито с машинка, нито с изстискване. Мажем с лосиона, мием със сапуна. Като се поуспокоят още малко, ще правим маска с въглен и отлепване. Белким издърпат и черните точки.

# 267
Почиствам го лично с ръкавици и салфетка, както почиствах и кака му. Преди това го карам да прави малко парна баня, надвесен над една тенджера с вряла вода,захлупен с хавлия Joy да му се поотворят порите. След почистването с лосиона на Акне аут, сапуна пак на същата марка използва също. Почиствам през седмица с големи уговорки и мрънкане Confused Неприятно му е много, но пък няма да го оставя да ходи като накацан от бълхи по лицето...Head Band

# 268
Еее браво, щом ти дава да го чистиш. Моето шиле не ми дава да го припаря Simple Smile

# 269
  • Пловдив
Ще мъча и аз с уговорки... Simple Smile
Мисля от серията на Алверде да взема нищо измиващо,ама все трябва да мрънкам и напомням.

Общи условия

Активация на акаунт