Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 50

• 58 612
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • SHOOT ME 10 $
Честита Коледа!
Айде по едно турско кайвенце

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 12:15 от midkoо

# 601
  • В царството на игрите:)

# 602
  • София
Честито Рождество Христово!
Здрави да сте (вие и хората около вас)!
Да обичате и да бъдете обичани!
Да мечтаете и да сбъдвате мечтите си!
Радост да дарявате и радост да получавате!
Весели празници ви желая!

# 603
Бог е най-великата сила на земята! Нека в този светъл празник да го помолим за здраве, късмет и щастие! Весела Коледа!

# 604
  • Плевен
Честито Рождество Христово! Пожелавам ви здраве, силен дух, много хубаво емоции и страхотни моменти с любимите хора! Весела Коледа!

# 605
КОЛЕДНО

Казват,сърцето човешко колкото юмрук голямо било!
Не,не го вярвам.....
Иначе как се побирате в него,мои приятели сто?
За всеки място в него има
И мисля,че може да побере още дузина.
За вашата радост и мъка дори,
То се отваря,радва се, или скърби.
Не мога всички сега да прегърна,
Но късче от него изпращам ви аз,
За да може в нощта НАЙ -ВЕЛИКА,
Да бъде светлинка,макар и малка , за вас.

Веселина Грудова

# 606
Някой питаше за Ситиклиник-аз се диспансеризирах там. Единственият бонус за тези 300лв. е, че ти дават направления за скенери. Всичко друго си го плащаш, дори поставянето на инжекцията Золадекс.

Как ще става номерът с винетките тази година, знаете ли?

# 607
  • София
Светли празници на всички!
Благодаря за отговора ,относно диспансера в Сити Клиник!
А редовните кръвни, ехография,. снимка бял дроб, тум.маркер и те ли се заплащат?,

# 608
  • Другата България
Не, поне при съпругът ми беше така, но той не е ходил отдавна, може да има промяна.

# 609
На първия преглед правих само ТМ безплатно, пратиха ме на ехограф на гърди заради увеличен ЛВ, но го платих. Но после направих пет скенер по ЗК.

# 610
Влизам на бързо да се похваля :*
Нова година - Нов късмет Wink
Сменям работата. Започвам работа по новата ми специалност  Wink Споделих на директорите за заболяването и за предстоящия ми телк... Но въпреки това се спряха на мен.
Това го пиша за да кажа , че все още има работодатели, който се вълнуват от СВ-то на кандидата , а не дали има или няма ТЕЛК.♡♡♡
Това което съм учила и работила преди това наклониха везната в моя полза .

# 611
  • София
Браво, DZ! Hug Страхотна новина.

# 612
Казвах ви аз, че болестите и ТЕЛК-а не важат за кандидатстване за работа, когато човекът е готин, вие не ми вярвахте Grinning
 DZ браво! успех ти желая,  много здраве, щастие и много голяма заплата! Така се радвам за теб Simple Smile

# 613
Казвах ви аз, че болестите и ТЕЛК-а не важат за кандидатстване за работа, когато човекът е готин, вие не ми вярвахте Grinning
 DZ браво! успех ти желая,  много здраве, щастие и много голяма заплата! Така се радвам за теб Simple Smile
Фри, зависи от онзи отсреща, що за човек е, дали има съпричастност към човешката болка. Скоро един като ми видя ТЕЛКа, почнал да дава инструкции - да няма болнични...отсъствия заради. мед. прегледи. Става въпрос за частника..

# 614
  • Варна
Влизам на бързо да се похваля :*
Нова година - Нов късмет Wink
Сменям работата. Започвам работа по новата ми специалност  Wink Споделих на директорите за заболяването и за предстоящия ми телк... Но въпреки това се спряха на мен.
Това го пиша за да кажа , че все още има работодатели, който се вълнуват от СВ-то на кандидата , а не дали има или няма ТЕЛК.♡♡♡
Това което съм учила и работила преди това наклониха везната в моя полза .

Ето това си ти, DZ! Слънчицето ни и добрият пример, с които редовно огряваш темата. Някои хора са се светнали, че въпреки всичко можеш да развиваш положителните си страни като знания, умения, опит, хъс... Даже и самите ти "недостатъци" около диагнозата в нещо полезно могат да бъдат впрегнати... и подозирам, че И това е наклонило везните в твоя полза - освен ученото и работеното преди. Видяли са в теб борбения човек, за когото пречките са по-скоро предизвикателство, а не камък вързан за крачето... та така... Както Фри писа "когато човекът е готин" (аз ще допълня и амбициозен) нищо не може да го спре...

Не помня споделях ли ви, но и на мен май предстои смяна на работата около началото на идната година. Ххахахахааа. Нова Година, Нов Късмет, нали така му викаме. Нека стане първо факт, тогава ще изпадам в подробности. Но като цяло ми прави впечатление, че знаейки дори най-кирливите ми ризи потенциално бъдещите ми шефчета ме искат и не им дреме въобще ни за ТЕЛК, ни за диагноза, ни за прогноза. Затова имайте си самочувствието, запазете си достойнството и не се пишете "втора ръка" хора. В някои области се водим дори каймакът... питат за нас, търсят ни, консултират се с нас... онкоболните...

Общи условия

Активация на акаунт