Абонаментни кутии в България - 9

• 69 228
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Аз за втори път ги поръчвам, т.е. нямам абонамент и не съм ползвала досега тези продукти, следя тук темата и ревютата в you tube, но аз лично не държа на хапка и пийка био, и сега когато има само козметични продукти и описание нямаше как да не си я поръчам Simple Smile
P.S.  Първата им кутия поръчах през октомври/ноември мин. год.
A се е пак, какво има вътре? Нямам търпение а не знам кога ще успея да я взема...

# 541
  • На изток от Рая
Хм, в юнската кутия на фулбокс ще има 10 пълноразмерни продукти, звучи обещаващо, като сложим и безплатната доставка...                        Затрупана съм с продукти, чудя и се още 🤪

# 542
Някой няма ли да покаже ГБ?
Аз току-що си поръчах Фулбокса за юни.

# 543
Не точете нокти по 10те пълноразмерни на МФБ.Я лак за нокти,я гланц за устни... общо взето пълнеж.

# 544
Сигурно част от тях ше са такива Simple Smile плюс мицеларна вода и душ гел Simple Smile но и аз я поръчах

# 545
А вие не ползвате ли подобни продукти? 🤔 Аз ползвам... мицеларна вода и душ гел доста рядко са слагали в интерес на истината - аз много бих се зарадвала на мицеларна вода, че ми свършва Grinning

# 546
Джаз,в ГБ има мицеларна вода So Bio Etic,30мл.Поръчала ли си я?

# 547
Не, веднъж няма да я поръчам и ще има нещо, което да ми влезе в употреба Grin
Нищо, и без това количеството щеше да ми стигне за 3-4 ползвания Grinning

# 548
  • София
Момичета, тези които получават пратката си от офис на Еконт, получихте ли SMS или имейл за пратката. Аз нищо не съм получила и още не съм взела кутията.

# 549
еконт вече не изпращат смс-и
мисля, че ако искаш смс, вече се заплаща допълнително

# 550
  • Русе
Една позната ми каза,че еконт вече няма да пращат смси, но аз получих такъв от good box,че вече мога да си взема кутията, пристигнала е .

# 551
  • Варна
Това със смс-и е много тъпо. Как човек да разбере, че има пратка  Rolling Eyes

# 552
Никой няма да сподели явно какво има :Д

# 553
  • Варна
Ето ако някой се интересува какво има в книжната кутия на ReadBoox Видеото не е мое.
https://www.youtube.com/watch?v=GgCq_wYo9-M

# 554
  • София
Взех GoodBox:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт