Абонаментни кутии в България - 9

• 69 241
  • 753
  •   1
Отговори
# 525

1. Подхранващ крем за чувствителна кожа 50 мл.
2. Корейска шийт маска 1 бр
3. Спрей за тяло 50 мл.
4. Гланц за устни
5. Парфюм 15 мл
6. Мултифункционални капки с озаряващ ефект 10 мл
7. Крем да ръце и нокти 6 мл

Като цяло съм впечатлена от кутията и този месец.
Коя е тази кутия и каква и е цената? Крема ме заинтригува... Благодаря предварително!
Да, Myfullbox е, а цената е 29 лв.

# 526
  • Варна
Изгледах това видео https://www.youtube.com/watch?v=LY12KYytOoc и се зачудих на всички ли продуктите  са били като на жената  Shocked

# 527
Изгледах това видео https://www.youtube.com/watch?v=LY12KYytOoc и се зачудих на всички ли продуктите  са били като на жената  Shocked
Хайлайтъра и при мен е по-гъст, но количество си има.
Гланцът не е с най-впечатляващата миризма, но е поносима.
Помпичката и при мен е счупена и им писах, но ми обясниха, че си е производствен дефект и нямат налични бройки, за да ми го сменят, а и да го сменят не е сигурно, че ще е здрава помпичката.Затова ми изпратиха код за отстъпка при следваща покупка на кутия като компенсация.

# 528
При мен всичко е ok, но когато съм им писала винаги са били много мили и отзивчиви. Все пак те не са производители на продуктите, а просто техни представители един вид, все едно да се сърдиш на дистрибутор на Ейвън, че даден продукт не е ok. Grinning
Aз очаквам с нетърпение да пуснат летните специални издания.

# 529
  • София
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/60731339_216121989 … e&oe=5D5A8911
Изворът определено с нищо не впечатляват, но поне сега са си пуснали съдържанието предварително Laughing да не се цакат хората

# 530
Очаквах и в тази кутия да сложат продукти на Орифлейм като миналата Joy

# 531
Хайлайтъра и при мен е по-гъст, но количество си има.
Гланцът не е с най-впечатляващата миризма, но е поносима.
Помпичката и при мен е счупена и им писах, но ми обясниха, че си е производствен дефект и нямат налични бройки, за да ми го сменят, а и да го сменят не е сигурно, че ще е здрава помпичката.Затова ми изпратиха код за отстъпка при следваща покупка на кутия като компенсация.

Същата ситуация и при мен.

# 532
Днес си поръчах кутията за месец юни,но не summer edition,а обикновената кутия.Днес ли ще получите кутията за май месец,ако да,може ли снимка.Мерси

# 533
Ще има абонаментна кутия на кибрит и ще има много изненади,извинявам се,но не мога да редактирам предишния си пост.

Какво като се повтарят,на мен не ми пречи за душ геловете или скрабовете,бързо ми свършват през лятото.
Ще се радвам,ако някой публикува  снимка на съдържанието за ГБ за май,търсих в нета,няма все още нито клип,нито снимки.Мерси

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 21:36 от marga1977

# 534
Да, и аз им видях поста, след 2 месеца мълчание...

# 535
Здравейте, някой дали получи вече кутията на Good box за месец май? Може ли снимка?

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 16:20 от fire lady

# 536
  • Русе
Здравейте, някой дали получи вече кутията на Good box? Може ли снимка?
Аз си взех лятната и съм много доволна, няма храна, няма напитки, има само козметични продукти. Може да ги видите в сайта им.

# 537
Здравейте, някой дали получи вече кутията на Good box? Може ли снимка?
Аз си взех лятната и съм много доволна, няма храна, няма напитки, има само козметични продукти. Може да ги видите в сайта им.
Същия дневен крем го имаше в новогодишната кутия, скраба го имам от друга тяхна кутия, маска за лице на тази марка са слагали няколко пъти, за душ геловете на Санте какво да кажем, те са им любим продукт. Поръчвах ги и ги харесвах, но много повтарят продукти.

# 538
  • Русе
Аз за втори път ги поръчвам, т.е. нямам абонамент и не съм ползвала досега тези продукти, следя тук темата и ревютата в you tube, но аз лично не държа на хапка и пийка био, и сега когато има само козметични продукти и описание нямаше как да не си я поръчам Simple Smile
P.S.  Първата им кутия поръчах през октомври/ноември мин. год.

# 539
Аз за втори път ги поръчвам, т.е. нямам абонамент и не съм ползвала досега тези продукти, следя тук темата и ревютата в you tube, но аз лично не държа на хапка и пийка био, и сега когато има само козметични продукти и описание нямаше как да не си я поръчам Simple Smile
P.S.  Първата им кутия поръчах през октомври/ноември мин. год.
Дано да ти харесат продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт