Абонаментни кутии в България - 9

• 69 109
  • 753
  •   1
Отговори
# 630

1. Лосион за коса и скалп с розмарин.
2. Лак за нокти.
3. Някаква пудра в миниатюрен размер за почистване на лице.
4. Гланц за устни (малък, който забравих да снимам).
5. Мултифункционален балсам за овлажняване на кожа и устни.
6. Шийт маска (която още вчера използвах)

# 631
Аз пак съм доволна от фулбокса. Лакът за нокти е супер, намазах върху гел и 3-ти ден вече не е мръднал и стои като гел лак върху гела, няма разлика. Лосиона за коса е доста приятен, също ми хареса, както и кремчето с грейпфрут е супер, обаче мини течното червило на тарте поне за мен изби рибата. Супер пигментирано и трайно, матиращо, точно моя цвят. Като се падна една мини пудра на Бенефит така преди няколко месеца супер много и се зарадвах и още си я ползвам всеки ден, тъкмо съм я преполовила. И с това червилце така- веднага го подносих. Все ще ме зарадват с нещо супер много, тъкмо мислех да не поръчвам другия месец, че съм се заринала с козметика, обаче няма как да стане като гледам...

# 632
Аз пак съм доволна от фулбокса. Лакът за нокти е супер, намазах върху гел и 3-ти ден вече не е мръднал и стои като гел лак върху гела, няма разлика. Лосиона за коса е доста приятен, също ми хареса, както и кремчето с грейпфрут е супер, обаче мини течното червило на тарте поне за мен изби рибата. Супер пигментирано и трайно, матиращо, точно моя цвят. Като се падна една мини пудра на Бенефит така преди няколко месеца супер много и се зарадвах и още си я ползвам всеки ден, тъкмо съм я преполовила. И с това червилце така- веднага го подносих. Все ще ме зарадват с нещо супер много, тъкмо мислех да не поръчвам другия месец, че съм се заринала с козметика, обаче няма как да стане като гледам...
  Кой е цветът на Tarte?Melted matte серията ли?

# 633
  • София
Други момичета дали получиха Фулбокс?
Харесва ми лакът и по описание червилцето на Tarte, но мисля, че сменяха цветовете в кутиите...

Чудя се още за Кибрит-а за август.

P.S. Еее, сега прочетох в страницата във ФБ: "☀️ Само през месец ЮЛИ различен продукт на Tarte във всяка кутия My Full Box! 🎁"

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 10:28 от bebsun

# 634
Друго е, но нали беше във всяка кутия различен продукт, ето го моето. Само вадя четката и количеството е напълно достатъчно, не изсушава, личи си качеството с една дума

Видях, че са пуснали новата кутия- двойна, и още една Самър Едишън, явно пак двойна. Не ми се дават 80лв и за двете, сега се чудя коя да поръчам. Няма никакъв издаден продукт.

# 635
  • Варна
явно има нова мистериозна кутия https://www.youtube.com/watch?v=M6mycMHEw-E
Видеото не е мое.
Много скъпа тая кутия.

# 636
Ахаха, 150 лв. за 3 продукта, които не е сигурно дали са подходящи за теб. Тези са се оляли направо.

# 637
Червилото на мен ми изтрая около 12 часа- с него ядох, пих и не мръдна. Дали в български сайт могат да се открият?

# 638
Червилото на мен ми изтрая около 12 часа- с него ядох, пих и не мръдна. Дали в български сайт могат да се открият?
в Сефора има Тарт от няколко месеца

# 639
В ягодката има някои продукти, но май и директно от сайта може да се поръча, дава цени в лв.

# 640

Доставят до Бг, да, но доставката е висока (безплатна е над голяма стойност) и нещата идват от Америка - вероятността да отидат на митница е голяма, за жалост!

# 641
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Tarte поръчвам директно от официалния им сайт.Доставката беше доста висока, но явно имат склад в ЕС и идват от него,така няма вероятност да минат митница.

# 642
Аз си поръчах кутия на Pinks Beauty box - 6 години Pinks beauty и останах много разочарована. За пръв път поръчвам, но ще е за последен. Първо бяха объркали и пратили кутията до адрес, а не както беше поръчката ми да офис на Еконт, следователно аз трябваше да платя пренасочването. Освен това кутията дойде смачкана, без списък какво съдържа и вътре имаше само 3 продукта в пълен размер, и всичко друго тестери.
Някой друг ,който е поръчвал тази кутия, дали може да сподели впечатления ?

# 643
  • Варна
Доколкото съм чела тук и гледала клипчета, всички кутии на Pinks са такива. Направо се чудя как още съществуват.

# 644
Аз си поръчах кутия на Pinks Beauty box - 6 години Pinks beauty и останах много разочарована. За пръв път поръчвам, но ще е за последен. Първо бяха объркали и пратили кутията до адрес, а не както беше поръчката ми да офис на Еконт, следователно аз трябваше да платя пренасочването. Освен това кутията дойде смачкана, без списък какво съдържа и вътре имаше само 3 продукта в пълен размер, и всичко друго тестери.
Някой друг ,който е поръчвал тази кутия, дали може да сподели впечатления ?

Абсолютно за нищо не става кутията (не тази конкретно, а по принцип). Аз си поръчвах известно време, но 20 лв. за тестери и повтарящи се продукти не ми се дават, при положение, че на пазара вече има доста голям избор от абонаментни кутии. Чак се чудя как още съществуват. Тези, които я правят са тотално аматьори и непрофесионалисти. Като че ли доста разредиха кутиите?

Общи условия

Активация на акаунт