Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 55

• 42 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
А Полижинакс дали може да повлияе на тези резултати

# 451
А Полижинакс дали може да повлияе на тези резултати
В смисъл ползва си преси това.. Или питаш дали би могъл да те излекува, че така не го разбирам...

# 452
Преди време и на мен ми излязоха много завишени еритроцитите в урината. След време повторих и бяха в норма. Първия път слагах утрогестан вагинално,  а при  второто изследване- не. Тогава и аз се зачудих дали еритроцитите са били завишени заради лекарството

# 453
Да вечерта си слагах полижинакс и на сутринта бях да дам урина

# 454
Да вечерта си слагах полижинакс и на сутринта бях да дам урина
Ами задай този въпрос на лекаря си или на АГ си... Може и да има връзка, може и да няма.. Или изчакай да спреш да пиеш полижинакса и повтори, ако няма да го приемаш още дълго време.. Но щом пиеш Полижинакс предполагам имаш някаква инфекция открита.. И заради нея явно са завишени, защото се борят с инфекцията..

# 455
Кика, въпросите ти трябва да ги зададеш на лекаря. Според мен, остатъци от глобулите може да са попаднали в пробата, но не съм лекар и не знам до колко това може да се отрази на резултатите.

Моника, Полижинакс не се пие, а са глобули, които се поставят вагинално.

# 456
Кика, въпросите ти трябва да ги зададеш на лекаря. Според мен, остатъци от глобулите може да са попаднали в пробата, но не съм лекар и не знам до колко това може да се отрази на резултатите.

Моника, Полижинакс не се пие, а са глобули, които се поставят вагинално.
Да знам.. Просто в бързината съм написала пиеш..

# 457
Момичета, ходих на лекар пак днес, изписа ми пак Амоксиклав за още пет дена. Каза, че нямам хрипове, но се чува тежко дишане. Ако съм спряла за 2 дена приема на антибиотик / понеже свърших предишния за 5 дена/ и сега започнах пак няма ли да има противопоказания?

# 458
На мен никога не са ми повтаряли същия антибиотик, ако първия прием не е свършил работа, просто върви за второ мнение на друго място, ако те притеснява нещо, а щом пишеш тук, явно те притеснява.

Само те преслушаха ли? Кръв, урина, гърлени секрети, кислород в кръвтта? Тежко дишане само по себе си не означава нищо.

# 459
А защо не отидеш за второ мнение? Доколкото знам, щом се спре един, се изписва втори, защото се получава резистентност, което означава, че няма никакъв смисъл да се пие втори път и няма да повлияе..... Не знам, лекар ще прецени, но на мен ми се струва безсмислено. Според мен трябва друг и то за поне 7 дни този път, но не съм лекар и не гарантирам, че давам компетентно мнение.

# 460
Благодаря ви! Дано да е от глобулите

# 461
  • Телиш/Плевен
На мен никога не са ми повтаряли същия антибиотик, ако първия прием не е свършил работа, просто върви за второ мнение на друго място, ако те притеснява нещо, а щом пишеш тук, явно те притеснява.

Само те преслушаха ли? Кръв, урина, гърлени секрети, кислород в кръвтта? Тежко дишане само по себе си не означава нищо.
+ 1

Преди години боледувах много, пила съм какви ли не антибиотици, но никога не са ми повтаряли първоначално изписана схема, която не е помогнала. Аз също те съветвам да отидеш за второ мнение и да настояваш за изследванията (или поне част от тях), изброени от Salsisha. Трябва да се разбере какво точно ти има и тогава вероятно лечението ще даде резултат. Успех!

# 462

Пуснаха ми кръв и урина, не се откри нищо, за разлика от първия път, когато имах завишени левкоцити.

# 463
Момичета в 8 мия месец съм и днес 3 пъти нещо потече от мен, в малко количество, като вода, без мирис, случвало ли се е и на други ?

# 464
Колко малко? Като капка две или като намокрих гащите? Как си чувстваш корема мек/твърд?

Общи условия

Активация на акаунт