Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 35

• 15 655
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Хахахахаххахахха, вярно! Joy  Дотогава щд излезе някой филм или сериал с нашите и ще ги обсъждаме

Замислих се, че нашата тема си е универсална - винаги щом има нещо за актьорите можем да си ги обсъждаме, дори след като сериалът свърши веднъж завинаги. Така никога няма да се разделяме. Grinning

# 16
Роси наистина не мога да си го представя.
Иначе какво -'ставам като едни други дами и чакам няколко сезона да се съберат Joy

# 17
Aбе, какво стана с Хъмбъл, тя да не разлюби Батко  Laughing

# 18
  • София
Отговаряш ми йезуитски, но хайде, няма да придирям за конкретика 😘

# 19
Донатела, ше те пребия! Joy
Като тръгна да брои тя го спря и го пита какво ще правят ако не е бременна. Той й каза - ще го мислим след три.
Не ме бий много, како Моски Joy Сега се сетих Kissing Heart
Доне, когато със Зорница проверяваха резултата от втория тест. Как така не помниш Simple Smile. Ти да не си гледала само бицарите 😜😂
Край! Край! Разкрита съм!

# 20
Айде бе, никой няма да ги разделя. Красена за какво им прави толкова снимки? Grinning Да не говорим, че днешният епизод отдавна вече е бил заснет.

# 21
  • София
Много ясно, че няма да ги разделят. Сценаристите да не са като лудите фенки. Те не пишат и не изграждат образи и истории, които после да обръщат с краката нагоре, защото се водят по фенските страсти.
Единствено този сезон съм леко разочарована, все още търся смисъл в някои от образите и мястото им в сериала, но се надявам до края да ми стане ясно.

Много мразя, когато тъпия айпад ми сменя думите.

# 22
Дулсе-Доне , тенкс за темичката Flowers Rose !
Само плачете ,че алкохолът е малко
Какви са тия въпроси  за темата ? Кой където ще да го изпратят У-УВАЖАЕМИТЬИ  сценаристьи , тази тема си има име . Участията на артистите се променят , но  седянката -не .

# 23
Доне, виж какъв позитивизъм се лее от мен, трябва да ме похвалиш. Joy

# 24
Който е гледал Анатомията, знае там как ги събират и разделят все едно не е била голяма любов, която са давали два сезона и си си мисли как няма какво да я раздели. И срещат друга уж по-голяма пак за два сезона. Animal Smile Cat

# 25
# 26
Хайде и аз тук. Благодаря за темата. Я да се преброим колко алкололици сме тази вечер? Grinning

# 27
Забравих да спомена, че заглавната снимка сме ние тази вечер, дружно хванати за ръце, чакайки да видим докъде ще я докарат сценаристите с тая сцена Grinning А пък с другата ръка държим чашата Grinning

# 28
Ани, аз направо съм с бутилката, като ще се пие, нека е качествено. Joy

# 29
Ди, ако не го беше споменала нямаше да видя бойната рана на Диана Grinning

Общи условия

Активация на акаунт