Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 35

• 15 749
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
https://nova.bg/accents/view/2018/10/29/230425/%D1%82%D0%B0%D0%B … 0%B5%D0%B2%D0%B0/
Излезе анонсът - нищо за нашите Simple Smile не че съм очаквала де Simple Smile Simple Smile

# 571
По-добре, че ги няма в анонса. Да не се навиваме от днес 😊. Даже ми олекна.

# 572
Дона, голям смях Joy

# 573
Яни, не. Когато тя се събуди, вече ще е в болнично легло, Тони (защото Тони трябва да прави нещо в тоя сериал, а и искам да го гледам) ще стои до нея и ще я гледа изумено - абе ти вярно ли си била бременна, после не си била, после са те оперирали, после Марио е искал да бие Банков, а сега иска да бие Банков и някакъв друг лекар? Нещо не схванах, Марио им крещеше нещо, това успях да разбера. Какво става?
Зорница - Тони....оххх.....Тони. Съжалявам за Албена.
Тони - кажи с теб кво става, после ще говорим за мен.
Зорница - какъв е този шум навън?
Тони - а, споко, Марио е пред вратата и не дава на Банков и другия да влязат. С две ръце държи дръжката на вратата, а с крака ги рита по кокалчетата. Ще се оправи.

# 574
Дрийми, все така да ги няма в анонсите викам аз. Доста по-добре се чувствам, когато не прочета нещо "гениално" за тях и да се чудя сега откъде дойде. Grinning

Между другото в инстаграм Неда Спасова е качила снимка от сцената, когато спря токът и е написала, че следва продължение в следващия епизод. Очаквано си беше, явно ще започнем с това утре.

# 575
Дрийми, все така да ги няма в анонсите викам аз. Доста по-добре се чувствам, когато не прочета нещо "гениално" за тях и да се чудя сега откъде дойде. Grinning

Между другото в инстаграм Неда Спасова е качила снимка от сцената, когато спря токът и е написала, че следва продължение в следващия епизод. Очаквано си беше, явно ще започнем с това утре.

Кая и Христо (@v.karamazov) гледат с интерес как се насочва осветлението между дублите (примерно). Следва продължение на тази тъмна сцена с много признания във вторник от 20.00 по @nova.bg

ехеее, верно ли бе?? признания??? Grinning

# 576
Кая и Христо (@v.karamazov) гледат с интерес как се насочва осветлението между дублите (примерно). Следва продължение на тази тъмна сцена с много признания във вторник от 20.00 по @nova.bg

Може да говори само за тяхната сцена. Другите двама са отделен въпрос. Grinning

# 577
Дона, Joy
Д-р Илиева не е ли също припаднала на цялото това напрежение Joy

Mнооого харесвам Билалов, но чувам, че играел в Cкъпи наследници. Aко знаех, че ще влезе там, нямаше да го зарежа още след първите десетина епизода Joy

От анонса, дано има нещо, ново и интересно около Христо.
A драмите около подаръка на Цонев не минаха ли или ще продължаваме с тази невероятна забава?

# 578
Тия пък кво ще си признават. Той знае, пе тя не е направила сефтето, тя знае, че той е лекар....да ходят да се "любят"

Доктор Илиева е в тежък шок, пада и получава комоцио. В реанимация е и Врабчев се опитва да я свестява. Захариев се моли да не се окаже негова дъщеря, щото в болницата идва майка й, която се оказва бивша колежка от медицинския и с която, разбира се, Петър е спал.

# 579
  • София
От днес имам ново правило:
Не отваряй форума когато скучаеш по срещи, на които се чудиш защо са те поканили! В противен случай се налага да обясняваш какво е предизвикало сподавения кикот и сълзите в очите (искренния смях така ми действа)

Пешко, Пешко е моят фаворит Joy

# 580
От днес имам ново правило:
Не отваряй форума когато скучаеш по срещи, на които се чудиш защо са те поканили! В противен случай се налага да обясняваш какво е предизвикало сподавения кикот и сълзите в очите (искренния смях така ми действа)

Пешко, Пешко е моят фаворит Joy
Извинявайте! JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Москита е виновна, предизвика ми музата.

А Пешко от млад е имал прякор в Медицинска академия - Петър Метър Joy

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 13:29 от Анонимен

# 581
Дали пък това парти на покрива няма да е оргазнизирано за РД-то на Цонев?
И тази Кая много ми писна с нейните проблеми. Малко ми напомня на Меридит от Анатомията на Грей, която също имаше майка с алцхаймер, Изи - която се изявяваше като фотомодел, за да изкарва пари и също и се подиграваха иии Кристина(моята любимка) с големите амбиции. Малко копи-пейст ми идва.

# 582
ДОНАААААА
ХХАХАХАХАХАХАХАХХАХА
МЕН НА ДВОРА ВСИЧКИ МЕ ЧУВАТ ХАХАХАХА
ПЕТЪР МЕТЪР
ХАХАХХАХААХАХ

# 583
Кая и Христо да си признават каквото щат 😁

Между другото, Банков го играе принципен моралист спрямо Христо и дърта к*рва спрямо Марио. И той шизофреник.
Няма да е зле да се появи психиатъра, че списъка на лекарите, които трябва да си пият редовно хапчетата се удължава.
Зорница и Банков -шизофреници.
Цонев - истерични пристъпи.
Кая, Лора, Албена - все са криви- депресия.
Стилянова ще я пожаля, отдавам го на хормони 😁

# 584
Фифф, и аз това говорих миналата седмица. Спроед мен партито е за Цонев.

Дрийми, само Ковачеви са нормлани Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт