Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 35

• 15 743
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
ДОНАААААА
ХХАХАХАХАХАХАХАХХАХА
МЕН НА ДВОРА ВСИЧКИ МЕ ЧУВАТ ХАХАХАХА
ПЕТЪР МЕТЪР
ХАХАХХАХААХАХ
Ай, дишай, издишай, дишай, издишай.

# 586
..........................
Зорница - какъв е този шум навън?
Тони - а, споко, Марио е пред вратата и не дава на Банков и другия да влязат. С две ръце държи дръжката на вратата, а с крака ги рита по кокалчетата. Ще се оправи.

# 587
Да взема да напиша едно фанатизирано стихче.....време ли е за литературни напъни?

Майче - правилно!

# 588
Дона, винаги, давай Grinning

# 589
Получих особено специално вдъхновение JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 590
Много готини кецове има, но чорапите й къртят Joy

# 591
Диде хич не е зиморничава, не. Joy Аз съм по къс ръкав Joy

# 592
Днес ме удари ново просветление. Така.. Защо сценарисите нямат полза да събират Банков и Зорница от гледна точка на рейтинга?
Фенките на Банков/Вергов са толкова луди по него, че колкото и да скандализират за събирането на двамата, с или без Зорница те ще продължат всяка вечер да са залепени пред ТВ-то, защото той е техния идол и Бог, тяхното Гуру.
Сценаристите и продукцията като цяло обаче знаят, че има и други фенове т.е ние, които гледаме единствено заради МиЗ (Тонич ще го сложа в скоби, защото говоря за двойката предимно) и ако съсипят любимата ни двойка последното нещо, което ще искаме да гледаме е Зорница с Банков или Марио с някоя друга. С други думи наясно са, че ако евентуално връщане на Зорница при Бяанков ще доведе до спад на рейтинга, защото някаква част от нас ще спрат да гледат (и тук не визирам само нашата седянка).
С други думи единственият мъдър похват, за да си запазят и двата лагера е да спрат да се занимават с глупости, да оставят Марио и Зорница на мира и да измислят на Банков нещо интересно и вълнуващо, което не включва Зорница.

# 593
Фифф, аз имам друга, далеч по-простичка теория. Сценаристите си пишат историята и ни я разказват така, както те я виждат и въобще не ги интересува какво ги вълнува масата.
И когато те са решили да ни покажат любовта на Марио и Зорница чрез това тя да се качи в лодката, хич не се вълнува, че някой не го е разбрал. Grinning

# 594
Моски, няма как да не ги вълнува, защото това е свързано с рейтинг и пари. Още повече щом го дават в 8 часа - най-пиковия час. Иначе до известна степен съм съгласна, че си пишат историята и си я разказват по първоначален план, но не мога и да съм убедена, че не извъртат някой неща междувременно според насатроението на зрителите.

# 595
И аз си мисля, че няма как да не ги вълнува. Това не е филм, с предварително написан сценарий, вече заснет и тогава излъчен. Пишат в движение и се интересуват от рейтинга. Mного ясно, че няма как да удовлетворяват всяка прищявка на зрителите, те трябва да станат луди, но очакванията на масата са си някакъв критерий как да развиват историите.

# 596
Те получават постоянно рейтинга на епизодите, по него се ориентират как е положението и дали да променят нещо, намирайки причината разбира се. На един американски сериал, на края на сезона като питаха продуцента и главния на сценаристите за една двойка от сериала, те бяха много учудени от очакванията едва ли не да се разделят героите, а те ги смятали за стабилни като двойка Joy

# 597
Добре де, Майче, как по рейтинга ще разберат какво го смъква? Ако пети сезон е със стабилен рейтинг, се допуска, че историята е ок и трябва да си я продължат. От друга страна, Фифф е права, че те чакайки Банков и Зорница да се съберат,  ще си го поддържат тов рейтинг до края, да не говорим, че като четох последно, те чакат събирането им да стане в края на шести или началото на седми сезон, тоест дотогава със сигурност ще гледат Joy

# 598
Aко намалява рейтингът постоянно, се търси отговорът - от къде дойде понижението. Имам предвид, че често аудиторията и сценаристите виждат различно историята, както споменах в предния си коментар - едните очакват раздяла, а вторите - те са си супер Joy Но това не пречи да търсят сеира, не заради някого, ми просто заради самия сеир и запълване на дузина епизоди с историята Grinning

# 599
Моята логика казва, че феновете на З и Б вече са минали през момента на раздяла на двойката. Който спрял да гледа, спрял. Равносметката на 5-ти сезон обаче е  по-висок рейтинг. Т.е. останалите истории плюс новите сюжетни линии не само са компенсирали отлива на Б и З фенове, ами са подобрили рейтинга. Сега се предполага, че и да не съберат Б и З, феновете им които не са се отказали след 4-ти сезон, вече са твърда аудитория и няма да се откажат и сега, ако героите не се съберат. За феновете на М и З обаче не се знае как ще реагират. Така излиза, че да разделят М и З е малко рисково, предвид че други обичани герои - Калин и Наталия, ги няма.
Накратко казано, за да запазят рейтингите, сценаристите трябва да компенсират липсата на Калин и Наталия с нови интересни персонажи и моментът не е никак подходящ да пробват какво ще стане ако разбутат Зорница и Марио.
Мисля че е несериозно продукцията да прави изводи на база мненията на активните в социалните мрежи потребители, тъй като те са под 1% от аудиторията.
Въпреки всичко обаче, думите на Зорница в асансьора бяха буквално извадени от ФБ. Бях чела подобни коментари преди около месец (после си направих услуга и спрях да чета Simple Smile ) - как любовта с Банков била дълбока и страстна, а с Марио монотонна и без тръпка.

Общи условия

Активация на акаунт