Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 35

• 15 720
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Само дето тя не е казала, че е монотонна и без тръпка. Пак питам защо се подценява любовта, която те кара да се чувстваш спокойна и щастлива. Дамите подценяват тази любов, но не мисля, че в същото с авторите. А те, двете любови, са си точно такива, каквито ги описа Зорница. Едната те убива, другата те прави щастлив. Не знач.какво е това залитане по първата и омаловажаване на втората. Simple Smile

# 601
Според мен нещата са си били така замислени много преди коментарите. Не случайно цял сезон показват любовта на М и З твърде спокойна. Търси ли са този контраст. За мен първоначалната идея си е да противопоставят двата вида любов - страстна и болезнена срещу нежна и спокойна. Не случайно убиха жената на Банков и го държат сам и нещастен.

# 602
Пак питам защо се подценява любовта, която те кара да се чувстваш спокойна и щастлива.
Моски, по скоро другата се надценява. За мен лично убийствената страстна любов винаги е до време, докато другата може да е завинаги. Ма кой ти мисли в переспектива 😆.

# 603
И аз така мисля, Мелани. Моделите на двете любови са твърде изчистени, твърде ясни, за да е случайност. И точно затова не смятам, че ще ги разделят - ако бяха просто двама мъже, ок, но тук ни представят една любов, която е много бурна и друга, която е устойчива. Ясно е коя ще издържи, пък и като цяло така е в живота.
В цялата работа имаме само една пробойна - месеците, в които Зорница живееше с Банков и в които те всъщност имаха много стерилни и хладни отношения. Но пък знам ли, може бурната любов в това да прераства Grinning

# 604
В цялата работа имаме само една пробойна - месеците, в които Зорница живееше с Банков и в които те всъщност имаха много стерилни и хладни отношения. Но пък знам ли, може бурната любов в това да прераства Grinning
Ее, тя бурната страстна любов е само вкъщи, на тъмно под юргана. Иначе не е възпитано 😂. А през останалото време се спазва благоприличие.

# 605
Хахаххаах с Диана в един град ли се намираме? Animal Joy Cat чорапите са един път Animal Smiley Cat

# 606
Веднага мога да посоча няколко примера, в които съм видяла страст между нашите

1. Под душа Heart
2. Смятам, че ако се беше осъществила целувката им(мисля в 6ти епизод) в приемния кабинет, то щеше да е мноооого добра.
3. Когато Зорница нацелува Марио при аварийното
4. В колата Heart
5. Целувката пред Генадиеви
6. Целувката пред апартамента на Марио
7. В линейката !!
8. Дори в сцената с отровата имаше доста емоция и прехвърчаха искри.
9. Целувките при шкафчето ми е абсолютен фаворит от целувките Heart

Ако пропускам нещо, добавяйтееее Heart

# 607
  • София
Нека спомена само "Пак, Пак, Пак".
Моят фавофит - тази след първия тест, същност там е самата сцена. Малко и я развалиха с театъра и съмненията, дали З. не се преструва наистина, но за мен това е еталон за нежност.
Ще цитират любимата ми Диана Димитрова - "еротиката не е з...ик в анфас".

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 19:10 от rosita_ta

# 608
Прибавям, как при сцената с отровата, Mарио й каза, че не знае какво обича. Освен секса  Mr. Green И с това изчерпвам темата  Laughing

# 609
Ама аз не знам защо си мислите че в тяхната щастлива любов няма страст. Има и още как. Няма смазване и унищожение. И любовта им не убива, тя жената си го каза Grinning

Искам да ви пресъздам една трактовка на моя приятелка, която даже повече харесва Банков от Марио - ми тя Зорница страда, мъчи се, но не се колебае, просто иска да се отърве от Банков и ако може да го няма в болницата Joy

# 610
Кажете ми, моля ви се, сцената при шкафа от кой епизод e Grinning

# 611
Кажете ми, моля ви се, сцената при шкафа от кой епизод e Grinning
Фифф 4-ти.

# 612
Да ви кажа и на мен ми издиша това със страстта. Зорница както го каза, че й липсва или има нужда от (не запомних и не искам), онази страстна любов - остава впечатлението, че тяхната с Марио не е такава. Ами хубаво, ама ние друго видяхме - изброили сте доста моменти. Ще добавя начина, по който влязоха в апартамента, когато Тони се върна и ги видя. Не беше много целомъдрено 😁.

# 613
..... Ще добавя начина, по който влязоха в апартамента, когато Тони се върна и ги видя. Не беше много целомъдрено 😁.
А преди това се разхождаха като две хлапета - безгрижни и щастливи Kissing Heart

# 614
Да ви кажа и на мен ми издиша това със страстта. Зорница както го каза, че й липсва или има нужда от (не запомних и не искам), онази страстна любов - остава впечатлението, че тяхната с Марио не е такава. Ами хубаво, ама ние друго видяхме - изброили сте доста моменти. Ще добавя начина, по който влязоха в апартамента, когато Тони се върна и ги видя. Не беше много целомъдрено 😁.
А бе много неща издишат от Зорница до сега. Пак си го нагодиха да им е изгодно, а не както е било до сега.

Общи условия

Активация на акаунт